Zes EOS airdrops die je niet wilt missen! - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Zes EOS airdrops die je niet wilt missen!

Dagelijks worden er weer nieuwe blockchainprojecten aangekondigd. Veel van deze projecten willen snel meer bekendheid genereren. Een populaire optie is om een airdrop te houden. In een vorige blog hebben we onze top 5 NEO airdrops voor de komende tijd al opgesomd. Nu is het de tijd voor een andere populaire cryptocurrency: EOS. In deze blog lees je onze top 6 EOS airdrops voor de komende maanden. Daarnaast lees je ook over meerdere interessante crypto- en blockchainprojecten. We beginnen bij nummer 6 en tellen af naar nummer 1. Welke EOS airdrop vindt jij interessant?

6) Emanate

Naar verwachting vindt de EOS airdrop van Emanate (website) plaats in oktober 2018. De exacte datum is nog niet bekend. Houdt dus de sociale media kanalen van dit interessante project goed in de gaten. Emanate is een decentraal platform voor de muziekindustrie. De token van Emanate kan – middels Proof-of-Stake- gebruikt worden om een inkomen te genereren. Gebruikers moeten wel minimaal 50 EOS bezitten om mee te kunnen doen met de Emanate EOS aidrop.

5) Cadeos

Cadeos gaat een EOS airdrop houden op 12 december 2018. Zet deze datum dus alvast in jouw agenda! Het Cadeos project (website) is een decentraal platform voor CAD files. Een CAD bestand is een soort afbeelding bestand dat gebruikt wordt voor het programma AutoCAD. Dit programma wordt gebruikt om 2D en 3D designs te maken. CAD staat voor Computer Aided Design. Cadeos wil een decentraal platform maken om dit soort bestanden op te beheren. Bekendheid genereren doen zij middels een EOS airdrop. Er is geen minimum EOS balans voor nodig om mee te doen. Wie meedoet krijgt tokens 1:5 uitgekeerd.


4) GiveyNation

Voor deze token is geen specifieke datum vastgesteld. Naar verwachting vindt de GiveyNation (website) EOS airdrop in het vierde kwartaal van 2018 plaats. Het project heeft als doel om transparantie en vertrouwen in de goede doelen sector te verhogen. Mensen die geld doneren aan een goed doel moeten meer inzicht krijgen in waar het geld precies naar toe gaat. Er zijn geen vereisten qua EOS balans om mee te doen met de GiveyNation airdrop. Tokens worden op basis van 1:1 uitgekeerd.

EOS airdrops

3) AngelWings

Ook voor het AngelWings project (website)is er nog geen exacte datum bekend voor de EOS airdrop. De airdrop gaat naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in het vierde kwartaal van 2018. AngelWings richt zich, net als GiveyNation, op de goede doelen sector. Men kan via een decentraal platform geld doneren aan doelen. Zij willen een overzichtelijk en transparant donatiesysteem maken.

2) More

De voor-registratie voor de More EOS airdrop is al aan de gang. Wanneer de EOS airdrop precies gaat plaatsvinden, is nog onbekend. Gebruikers krijgen 1000 MORE uitgekeerd per EOS adres. Men moet zich wel registeren via een e-mailadres en de gehele registratieprocedure doorlopen. More (website) is een nieuwe wallet waarin digitale bezittingen bewaard kunnen worden. Het draait op het EOS platform. Een interessante toevoeging is het zeer complete EOS airdrop systeem. More heeft een EOS airdrop platform gemaakt, zodat je nooit meer een airdrop hoeft te missen.


1) EOSBet EOS Airdrops

Er is nog geen datum bekend voor de EOSBet airdrop. Naar verwachting zal deze ergens de komende maanden plaats gaan vinden. EOSBet (website) is een online gok-platform met lage transactiekosten. Tokens binnen de airdrop worden op 1:10 uitgekeerd aan EOS houders. Het platform wil een onder andere games op de EOS blockchain aanbieden, zoals Dice op het EOS mainnet. In de beta test zijn er 200.000 weddenschappen gedaan en is er voor 2.35 miljoen aan EOS ingezet. Al met al een zeer interessant blockchainproject.

EOS Kopen

EOS kan je via de volgende aanbieders goed kopen en bewaren. Natuurlijk kun je de EOS ook in een eigen wallet bewaren. Neem eens vrijblijvend een kijkje bij onze favoriete EOS brokers, waar je met iDEAL kan betalen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.