Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Zcoin kopen: iDEAL of Cryptopia

Zcoin kopen iDEAL

De privacy-gerichte cryptovaluta Zcoin (XZC) kun je direct met iDEAL kopen. Deze optie wordt door mensen die net beginnen met cryptocurrency als zeer prettig ervaren. Ook is het mogelijk om deze anonieme cryptocurrency te verhandelen op een exchange. Dit kan onder andere bij de exchange Cryptopia. In deze blog beschrijven we de twee mogelijkheden voor Zcoin kopen en leggen we uit wat voor wallets (digitale portemonnees) je kan gebruiken om de munt in op te slaan. Bekijk ook eens de Zcoin koers voordat je de munt gaat kopen.


Een wallet voor Zcoin (XZC)

Een actueel overzicht van alle betrouwbare Zcoin wallets kun je vinden op de officiële website van Zcoin via deze link. https://zcoin.io/get-zcoin/ Je kan gebruik maken van de volgende wallets:

 • Windows
 • Mac OS
 • Android mobiele wallet
 • Coinomi wallet

Direct Zcoin kopen met iDEAL

XZC kan direct worden gekocht met iDEAL. Dit vinden wij de beste optie voor de beginner. Je betaalt gewoon vanaf jouw bankrekening en krijgt daar cryptovaluta voor terug. Wij hebben een uitgebreid Litebit Stappenplan en informatie geschreven. Om XZC te kopen onderneem je in het kort de volgende stappen:

 1. Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt. Kies je voor de gratis Litebit wallet? Dan mag je deze stap overslaan
 2. Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
 3. Kies bovenin de optie CRW
 4. Vul in hoeveel je Crown Coin je wilt kopen. Dit kan in EUR of CRW ingevuld worden.
 5. Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
 6. Betaal met iDEAL
 7. Wacht af de valuta in jouw wallet verschijnt

Op een exchange kopen

OP de exchange Cryptopia (lees onze Cryptopia uitleg of maak meteen een gratis account) kun je Zcoin kopen. Dit kan met BTC en LTC. In de Cryptopia uitleg lees je precies hoe dit werkt. Je moet dan wel eerst Bitcoin of Litecoin kopen. Dat kan goed bij de onderstaande aanbieders:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Ook interessant
Ouders kopen crypto
(Schoon-) vader koopt crypto week 8, 2020