XCrypt: een spannende, toekomstbestendige crypto-uitwisseling met de IEO-route - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

XCrypt: een spannende, toekomstbestendige crypto-uitwisseling met de IEO-route

XCrypt, een volwaardig hybride crypto-uitwisselingsplatform, maakt zich op 24 mei klaar voor zijn langverwachte symbolische verkoop. Het platform streeft naar een vooraanstaande positie in de fintech-revolutie door de traditionele financiële wereld te combineren met de vele innovaties die mogelijk worden gemaakt door blockchain-technologie.

Het XCrypt-platform bevindt zich momenteel in de opstartfase, wat goed nieuws is voor investeerders omdat het native token dat het Exchange-ecosysteem aandrijft, nog steeds kan worden gekocht. Voor de token-verkoop besliste het XCrypt-team om de route voor het initiële uitwisselingsaanbod te nemen in samenwerking met IDAX. Met de ondersteuning van het platform voor cryptocurrencies, fiat-valuta’s en effecten en de indrukwekkende lijst van strategische partnerships, een geïntegreerde debetkaart en innovatieve functies voor sociale media-handel, is de XCrypt IEO een symbolische verkoop om enthousiast van te worden.

Over XCrypt

Het XCrypt-platform is bezig met het opzetten van een end-to-end crypto-asset exchange-ecosysteem dat voldoet aan alle behoeften van de crypto-belegger. Gezien het feit dat de uitwisselingsindustrie zeer concurrerend is, moet elke nieuwe ruil die deze ruimte binnengaat, functies bevatten waardoor deze uit de concurrentie steken, en XCrypt doet precies dat.

Om te beginnen genieten gebruikers van XCrypt van 0% transactiekosten voor het gebruik van het platform. De meertalige uitwisseling is ontwikkeld om op elk apparaat te werken en heeft een zeer intuïtieve interface.

Bovendien heeft het platform gezorgd voor wettelijke naleving die een paar stappen verder gaat dan het merendeel van de bestaande beurzen en biedt de mogelijkheid een groot aantal tokens aan te bieden, waaronder effecten, beveiligingstokenaanbiedingen (STO’s) en ERC-20 en ERC-721 tokens. . De STO-marktplaats zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 worden vrijgegeven en XCrypt zal ook een gedecentraliseerde markt voor crypto-activa ondersteunen, die ofwel op de Ethereum-blockchain of andere blockchains kan worden gebaseerd, waardoor er activa bovenop kunnen worden gebouwd.

Je kunt hier een demo van de MVP van het XCrypto uitwisselingsplatform bekijken.

Beveiliging en compliance

Het XCrypt-ecosysteem is ook bedoeld om zowel de traditionele als de digitale financiële systemen te ondersteunen door zowel fiat- als crypto-transacties mogelijk te maken, terwijl ze volledig voldoen aan de regelgeving. Het platform heeft een officiële licentie verkregen om fiat-crypto en vice versa uitwisselingen te ondersteunen en virtuele portemonnee-diensten aan te bieden via Estlandse diensten. Dankzij deze licentie kunnen gebruikers van het platform verzekerd zijn van zowel de wettelijke naleving als de beveiliging van hun nieuwe cryptocurrency-uitwisseling.

Helaas wordt de bestaande cryptocurrency-uitwisselingsindustrie nog steeds achtervolgd door beveiligingsbedreigingen, met bijna-wekelijkse exchange-hacks. Om ervoor te zorgen dat het XCrypt-platform niet tegen deze problemen aanloopt, heeft het de hoogste beveiligingsstandaarden aangenomen, waaronder de CryptoCurrency Security Standard (CCSS) en meerdere strategische partnerschappen.

Om de beveiliging van het uitwisselingsplatform te bevorderen, heeft XCrypt samengewerkt met Stratus Cyber, een bedrijf dat gespecialiseerd is in cybersecurity-oplossingen voor blockchain-projecten, en bevindt het zich in de laatste fase van het sluiten van samenwerkingsverbanden met Threely Wallet, een innovatieve oplossing om portefeuilles met cryptocurrency te vereenvoudigen. adressen, Ledger Vault, een gevestigde crypto-custody-oplossing voor de bewaring van activa en Legacy Trust, een organisatie gespecialiseerd in het bieden van bewaring, vermogensbeheerdiensten en bewaardiensten.

Unieke kenmerken

Het XCrypt-ecosysteem bevat ook een fysieke en virtuele bankpas waarmee de populairste cryptocurrencies kunnen worden opgeslagen en uitgegeven. Deze dienst wordt mogelijk gemaakt door de deal van het project met WirexApp, een bedrijf dat oplossingen voor cryptocurrency-betalingen aanbiedt via hun Wirex-Visa-kaart. XCrypt streeft ook naar een toekomstig partnerschap met WirexApp om het hulpprogramma voor betaalpassen uit te breiden.

Daarnaast introduceert XCrypt ook het innovatieve concept van Social Media Trading, een geavanceerde beleggingsoplossing die doorgewinterde handelaren en investeerders in staat stelt om gemeenschappelijke fondsen op te zetten en te beheren waar andere investeerders in kunnen kopen. SMT is in de afgelopen jaren snel populair geworden, omdat het uitgebreide hulpmiddelen voor informatie en het delen van vaardigheden mogelijk maakt, waardoor meer beginnende beleggers handelaren van hun keuze kunnen selecteren en kunnen profiteren van de ervaring van deze professionals. Raadpleeg de whitepaper voor meer informatie over de functie Social Media Trading en het platform als geheel.

IEO op IDAX

Voor nu is de XCrypt token-verkoop nog steeds in zijn privé-fase, maar zodra de privéverkoop op 24 mei eindigt, zal het token in het openbaar bekendgemaakt worden in het XCrypt Initial Exchange Offering (IEO) op IDAX. Tijdens de eerste fase van de IEO op IDAX ontvangen beleggers een bonus van 20% op hun token-aankoop. XCT-tokens te koop in de IEO kunnen worden gekocht met Ethereum.

In totaal zullen er 200 miljoen XCT-tokens zijn, waarvan 120 miljoen (60%) du bel de token-uitverkoop. De XCT-tokens zijn de levensader van het XCrypt-ecosysteem en hebben een groot aantal hulpprogramma’s op het platform, waaronder lidmaatschapsbetalingen, deelname aan XCrypt-gebaseerde ICO’s, betaling voor debetkaartkosten, betaling voor de kosten van zowel de gecentraliseerde als gedecentraliseerde uitwisseling en in aanmerking komende voor het classificatiesysteem voor luchtlandingen. Dit laatste is een uniek systeem dat ICO’s die samenwerken met XCrypt airdrop hun tokens geeft aan de gebruikers van de exchange om bewustzijn te verspreiden en investeerders uit de community te lokken. Details zijn hier te vinden. Op dit moment heeft XCrypt al meerdere listingovereenkomsten gesloten met projecten om hun tokens op het uitwisselingsplatform te vermelden, en als onderdeel van de deal zullen deze projecten deelnemen aan het uitzoeken van hun tokens naar de XCrypt-community via het systeem voor het classificeren van luchtvallen!

Nadat het IEO is voltooid, heeft het XCrypt-project ook meerdere XCT-tokenvermeldingen voor de volgende uitwisselingsplatforms beveiligd;

 • Bancor
 • LAtoken.com
 • Metamorph.pro
 • Extradecoin
 • Eterbase.com
 • Mycryptobank
 • BITOZZ
 • IDAX
 • Bitforex
 • Digifinex
 • En nog veel meer..

Een IEO om naar uit te kijken

Initial Exchange Offering is een gloednieuw concept en XCrypt maakt van deze gelegenheid gebruik om op 24 mei het meeste uit zijn opwindende tokenaanbod te halen. De strategisch verantwoorde partnerschappen zorgen ervoor dat het XCrypt-uitwisselingsplatform het beste presteert in de verschillende uitdagingen waarvoor het staat, zoals compliance, veiligheid en liquiditeit. Het team heeft ervoor gezorgd dat het platform in elke fase van de komende maanden is voorbereid en toekomstbestendig, met zijn XCT die al meerdere post-token verkooplijsten heeft gesloten en meer dan een dozijn ICO-projecten die zich voorbereiden op lancering op XCrypt. Tel daarbij de 0% transactiekosten op het platform, een aantal waardevolle hulpprogramma’s voor het XCT-token, een crypto-debitcard en Social Media Trading-functionaliteiten, en het wordt duidelijk waarom dit IEO er een is om naar uit te kijken.

XCrypt officiële links