Cryptocurrency omwisselen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Cryptocurrency omwisselen

Om cryptocurrency om te wisselen kun je het beste gebruik maken van Changelly. Klik hier voor een uitgebreide Changelly uitleg. Je kan via deze dienst snel cryptogeld omwisselen naar andere cryptovaluta. Ze bieden op het moment meer dan 50 digitale munten aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Bitcoin naar Stratis, Waves, Lisk, Ripple en Litecoin te ruilen. Ze hanteren een prima wisselkoers en transactiekosten. Ook is het snel en betrouwbaar. Je hoeft overigens niet vanaf Bitcoin te ruilen, maar kan ook transacties doen van bijvoorbeeld Stratis naar Waves of van Lisk naar Steem. Er zijn talloze combinaties mogelijk Wil je Ethereum naar Litecoin omzetten? Dat kan ook! Je kan meer dan 50 cryptovaluta tegenover elkaar zetten en wisselen. Je krijgt een gunstige koers.

Meteen wisselen

Via de widget hieronder kun je meteen beginnen met ruilen. Je typt de valuta in die je wilt hebben en de cryptocurrency die je wilt wisselen. Mobiele gebruikers moeten hun telefoon omdraaien, dan is de gehele widget zichtbaar. Nogmaals: Wij hebben ook een uitgebreid Changelly stappenplan geschreven mocht je er niet uitkomen. Je hebt zo geen exchange meer nodig! Dit is een van de meest simpele manieren voor cryptovaluta te verruilen.

Kopen met dollar

Changelly biedt ook aan om cryptocurrency te kopen. Zo kun je Bitcoin kopen met een creditcard. Je stort dan in USD en kunt meteen wisselen naar een andere cryptocurrency. Wij hebben dit al meerdere malen gedaan en kunnen zeggen dat het geheel veilig en betrouwbaar is.