In welke cryptocurrency kan je handelen bij Plus500 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

In welke cryptocurrency kan je handelen bij Plus500

Plus500 cryptocurrency

In het eerste deel van de serie over Plus500 voor beginners heb je geleerd hoe je een demo-account en een echt-geld account aanmaakt. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende soorten cryptocurrency die worden aangeboden om mee te handelen bij Plus500. Wij raden voor de absolute beginners met handelen in CFD’s aan om de gehele reeks van deze serie artikelen te lezen. Ook is het raadzaam om te starten met een demo-account. Zo kun je goed oefenen met het platform en maak je tevens kennis met het ruime aanbod cryptocurrency CFD’s waarin je kan handelen bij Plus500. Je kunt leren om te verhandelen met behulp van een demo-account op het Plus500-platform en de handel in Forex te beginnen gelijk waar je ook bent”

Maak hier direct een account aan bij Plus500 en start met handelen in cryptovaluta CFD’s
“CFD Dienstverlening. 80.6% verliest geld”

Plus500 Cryptocurrency

De volgende cryptovaluta zijn beschikbaar bij het platform van Plus500:

Cryptovaluta in de demoversie

Je kan bij Plus500 onbeperkt de demoversie uitproberen. Dit platform kan je gratis downloaden en deze demo-modus heeft geen risico. Een demo-account kun je – mocht je dat willen – om laten zetten in een echt-geld account. Ook in de demoversie van Plus500 kun je kennis maken met alle cryptovaluta die worden aangeboden.


Dit artikel is onderdeel van de serie Plus500 uitleg voor beginners

Plus500CY Ltd. is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (Vergunning Nr. 250/14).

“CFD Dienstverlening. 80.6% verliest geld”