Weer een ontslagronde bij Crypto.com: 20% van personeel ontslagen
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Weer een ontslagronde bij Crypto.com: 20% van personeel ontslagen

Crypto.com algemeen

Het is opnieuw raak bij exchange Crypto.com. Het bedrijf uit Singapore ontslaat ruim 20% van zijn personeel. De ontslagronde komt mede door de cryptodip waar de markt zich in bevindt.

Tweede ontslagronde in een jaar

Het is de tweede ontslagronde in één jaar tijd bij de cryptobeurs. Juli vorig jaar was het bedrijf al genoodzaakt ruim 5% van het personeel te ontslaan. Dat heeft toen ook nog een klein staartje gekregen, want uit mediaberichten bleek dat het werkelijke aantal ontslagen personeelsleden veel hoger lag dan 5%.

Maatregelen zijn nodig

CEO Kris Marszalek laat weten dat deze ontslagronde nodig is door de aanhoudende cryptodip. Volgens Marszalek gaat het bedrijf zich focussen op het positioneren in de markt voor succes op de lange termijn.

Trekt de koers weer aan?

Wie de afgelopen dagen zijn cryptowallet heeft gecheckt, heeft flink wat coins in het groen zien staan. De cryptomarkt lijkt eindelijk weer een beetje aan te trekken. Toch zegt dat nog niks over de komende periode. Wij hopen natuurlijk dat er snel een einde komt aan deze cryptodip. Toch kan een dip ook een goed moment zijn om in te stappen. Benieuwd naar hoe en waar je crypto kunt kopen? Lees dan meer op deze pagina of kijk bij ons overzicht met exchanges.