Week 9 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 9 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

De week zit er weer op. Het was een zeer bewogen week met veel koersverschuivingen. Werd de ene week de crypto S4FE gepumpt en stond het met stip op 1 als grootste stijger, staat het deze week bovenaan in de top 10 grootste dalers. Verder hebben de koersen van andere crypto het zwaar gehad deze week met veel verschuivingen. Over het algemeen gezien hebben de koersen niet veel ingeleverd ten opzichte van vorige week. In ons wekelijkse stijgers en dalers overzicht staan dan ook veel onbekendere projecten, shitcoins, altcoins en wellicht een paar parels van projecten.

Grootste stijgers van week 9 in 2019

In de lijst met stijgers vinden we in de bovenste regionen geen echte verassingen. Dit zijn projecten en crypto’s die we al veel vaker hebben gezien in deze lijst. Ze worden veel gepumpt en gedumpt. Zo staat SnapCoin regelmatig in zowel de stijgers als dalers en ook ABBC en Enjin hebben hier veel mee te maken. Enjin staat echter niet in de top 10 grootste stijgers, maar is wel een van de ‘bekendere’ projecten in de top 15 van deze week. Hieronder zie je het overzicht van grootste stijgers in week 9 2019.

Grootste stijgers week 9 2019

Snapparazzi

Snapparazzi is een gedecentraliseerd onafhankelijk media-sharing- en advertentieplatform, dat gebruikmaakt van blockchain-technologie en iedereen SnapCoin-beloningen biedt. Met Snapparazzi kan iedereen met een smartphone of een camera geld verdienen door videobeelden vast te leggen en te delen. Dit kan door bijvoorbeeld Content maker, kijker of moderator te worden. Je kan de website hier bekijken.

GoNetwork

GoNetwork is ontworpen als oplossing voor Ethereum. Het bedrijf achter de GoToken en GoNetworks vindt dat het ETH-netwerk te traag is. Een belangrijk aandachtspunt bij blockchain-technologie is de snelheid en hoge transactiekosten. Transacties op blockchains zoals bitcoin zijn duur en traag. Met groeiend gebruik zal Ethereum niet anders in de tijd verlopen. De GoNetworks-oplossing lost dit probleem op door transacties buiten de keten toe te staan.

Primalbase

Workspaces of gedeelde werkruimtes zijn duur. Zo betaal je soms wel meer dan 50 euro om een dagje op een flex-werkplek of kantoor te mogen werken. Primalbase wil dit oplossen door gedeelde werkruimtes betaalbaar te maken, door deze op de blockchain onder te brengen. Je betaalt dan voor een werkplek met bijvoorbeeld Ethereum.

Grootste dalers week 9 in 2019

Grootste dalers week 9 2019

Vorige week hebben we het al uitgebreid gehad over S4FE. Deze was toen ruim gestegen, maar heeft deze week weer -80% ingeleverd. Als ik het zo bekijk, lijkt het er niet op dat het snel beter zal gaan met dit project. In de bovenstaande afbeelding zie je de crypto dalers van de afgelopen week.

FiiCoin

De website van het project lijkt vaker niet te werken dan wel. Als je eenmaal de website in hebt kunnen laden, lees je onder andere het volgende over het project. FiiiCOIN, een cryptocurrency gecreëerd met langdurige stabiliteit en commerciële levensvatbaarheid in het achterhoofd, is ontworpen om al deze beperkingen te overwinnen – en in een dappere nieuwe wereld van grenzeloze uitgaven is het ingesteld om opnieuw te definiëren hoe cryptocurrencies volledig worden gebruikt, verwerkt en beheerd.

AiLink

Dit project uit Azië wil een open sociaal platform op de blockchain bouwen. Zo kunnen mensen direct met elkaar in verbinding komen, zonder dat er al te veel tussenpersonen aan ten pas komen. Een mooi doel, waar al veel projecten mee bezig zijn. Deze week hebben ze veel ingeleverd qua koers, maar dat zal wellicht ook te maken hebben met het feit dat ze recent live zijn gegaan met hun token. Vroege investeerders hebben snel hun aandelen verkocht.