Week 8 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 8 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Wij hebben vandaag wat langer gewacht dan normaal met het maken van dit artikel. Het wekelijks terugkerend thema over de beste stijgers en dalers is deze week namelijk extra interessant. Dit weekend schoten de koersen van Bitcoin en vrijwel alle altcoins de lucht in om daarna, ergens gisteravond weer hard te dalen. Vandaag lijkt nog steeds een rode dag te zijn in de cryptowereld, waar sommige mensen al voorspelden dat BTC naar 6k ging. In deze bearish market moet je eigenlijk altijd voorzichtig zijn. Na een lange periode van rood, is één dag groen niet vaak een reden om plots mega-positief te zijn over de markt. Hieronder volgen de stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen!

Grootste stijgers van week 8

Ondanks de rode cijfers voor veel projecten, zijn er toch wat uitschieters de afgelopen week. Zo is S4FE bijna 500% gestegen en Paragon 183%. Wie voor vorige week had geïnvesteerd in deze crypto-projecten, is de grote winnaar van deze week in 2019. Hieronder zie je een aantal projecten uitgelicht.

Stijgers week 8

S4FE (S4F)

Het doel van S4FE is om een ​​oplossing te bieden voor de dramatische toename van diefstal, verhandeling van persoonlijke eigendommen. Zij willen een platform maken dat het aantal en de waarde van gestolen en verloren voorwerpen zal verminderen.

S4FE is ’s werelds eerste op blockchain gebaseerde wereldwijde database voor de registratie en identificatie van gestolen en verloren voorwerpen. De database is voor iedereen toegankelijk en stelt gebruikers in staat om te registreren en te zoeken naar onroerend goed. Het type eigendom omvat elektronische apparaten, sieraden, persoonlijke collecties, documenten, sport- en hobbyuitrusting, voertuigen en machines en elk ander denkbaar item dat waarde vertegenwoordigt voor de eigenaar. Het is een interessant project wat wij zeker in de gaten gaan houden. Meer info vind je tot die tijd op de officiële website van het project. Het project staat binnen korte tijd op plek 48.

Paragon (PRG)

Cannabis is hot. Als je zelfs op Facebook van je tante het aanbod krijgt om CBD-olie te kopen met cannabis erin verwerkt, weet je pas echt dat het een mainstream product aan het worden is. Paragon verandert de cannabisindustrie zoals jij die kent. Zij geloven in transparantie en innovatie. Paragon bouwt de volgende generatie seed-to-sale tracking-software op basis van blockchain, terwijl cannabisondernemers een hightech co-working-omgeving wordt geboden. Niet mijn meest favoriete project, maar blijkbaar wel vorige week goed voor een flinke stijging.

Grootste verliezers week 7 2019

In de afgelopen zeven dagen hebben er veel verschuivingen plaatsgevonden op crypto-gebied. De grootste verliezers staan wellicht niet in de top 10 grootste verliezers van week 7. Bekendere valuta zoals Ethereum, Bitcoin hadden ook een zeer vreemde week. Hieronder bekijken we twee grootste verliezers van de afgelopen dagen volgens Coinmarketcap (Biggest Gainers & Losers).

Dalers week 7 2019

TCAT-token

TCAT is een revolutionaire token bedoeld om de crypto-mediawereld voor beter te herdefiniëren. Het futuristische token wordt gedreven door de missie om de hedendaagse crypto-mediascène te bevrijden van misleidende verzonnen informatie en deze te vervangen door authentieke, nauwkeurige rapporten van doorgewinterde en toegewijde journalisten. Het token is al vermeld door elite platforms zoals CoinMarketCap, Coingeko, Codex, Blockfolio en meer. Op het moment van schrijven staat het project op rang 1142. De afgelopen dagen is het gemiddeld iets meer dan 50% in prijs gezakt. Dit klinkt misschien veel, maar in de vorige overzichten van de grootste stijgers en dalers zijn we het wel eens veel dramatischer tegengekomen.

Spendcoin

Op rang 500+ in Coinmarketcap staat Spendcoin. Deze crypto is de afgelopen week ook gedaald met bijna 50%. Spendcoin is Digital Cash dat jeoveral kunt uitgeven. Gebruik Spendcoin (SPND) om overal ter wereld direct veilige internetbetalingen te doen met ons veilige open-sourceplatform dat door duizenden gebruikers over de hele wereld wordt gehost. Spendcoin werkt momenteel op het gedecentraliseerde Ethereum-netwerk met plannen voor het lanceren van Cross Ledger tegen 2019.