Week 7 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 7 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

De week is weer voorbij. Hoog tijd om een balans op te maken van de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. Op de lijst van de stijgers staan een aantal bekende crypto, zoals Unibright en ONG. Op nummer 11, net buiten onze lijsten, staat Crypterium, waar we al eerder over hebben geschreven. Bekijk hieronder de lijsten in detail. Ook werken we een aantal munten van de lijst gedetailleerd uit, zodat je precies weet wat voor project het is en of het wellicht de moeite waard is voor jou om in te investeren.

Grootste stijgers van week 7

De top 10 stijgers van afgelopen week liggen dicht bij elkaar. Unibright is het hardst gestegen met 157,64%. Op nummer tien vinden we Dropil (DROP), met een stijging van ruim 70%. Meer dan de helft van de crypto hebben wij al behandeld in deze wekelijkse artikelen, omdat ze regelmatig in de stijgers (of dalers) staan.

Stijgers week 7 2019

Maximine Coin

MaxiMine is een zeer efficiënt en transparant cloud-based pool mining-platform. Gebruikers ontvangen een deel van de MaxiMine-poolbeloningen door de tokens die zij bezitten uit te zetten voor hashingkracht. Vorige week was deze valuta nog met 51% gedaald. Nu staat het op plek twee van de stijgers top 10.

LTO Network

LTO Network is een hybride blockchain voor gedecentraliseerde workflows. Het project is de winnaar van een Blockathon georganiseerd door de Ministerie van Justitie en Veiligheid. Het heeft nu al grote bedrijven als partners en klanten. Qua team en productsterkte is het -naar mijn mening- een van de betere projecten uit de lijst van deze week. Wellicht dat ik er snel een review over ga schrijven! Bekijk het project hier.

YouChain

YouChain is een Chinees project van de YOUChain Foundation. De website is volledig in het Chinees. Het project is een openbare keten is de volgende generatie openbare keten die grootschalige commerciële toepassingen draagt. Van handel , consensus, blocks synchroniseren en mining. YouChain wil een volledige oplossing bieden.

Grootste dalers van week 7

Er zijn een aantal projecten die een flinke daling hebben gezien in koers de afgelopen week. Aan de top staat de TCAT-token, van de nieuwsportaal The Currency Analytics. TCAT wordt gelanceerd door het toonaangevende crypto-nieuwsportaal The Currency Analytics. Het wordt aangedreven door een state-of-the-art algoritme op basis van POA dat alleen wordt uitgevoerd. Het algoritme wordt ontwikkeld door TCA in samenwerking met het hybride blockchain-platform XinFin. TCAT is gebaseerd op een uniek protocol dat het “REAL” protocol wordt genoemd.

Dalers week 7 2019

Solve.care

Met een daling van bijna 70% heeft Solve.care geen goede week. Het is een van de projecten die zorg en blockchain wil combineren.

Solve.Care-platform is ontworpen om de toegang tot zorg te vereenvoudigen, administratieve stappen en lasten te verminderen, betalingen aan zorgaanbieders wereldwijd te vereenvoudigen en te versnellen met behulp van Blockchain-technologie.

MIR Coin

“Echt geld, MIR COIN”, luidt de slogan van deze crypto. In de netwerkeconomie die probeert de wereld samen te binden, is MIR COIN een crypto-valuta die gemakkelijk te betalen is in het echte leven, en MIR COIN is een enkel systeem dat niet alleen talrijke punten, kortingsbonnen, reservefondsen en betaalsysteem inhoudt, maar is altijd en overal altijd beschikbaar. Het wil een echte crypto worden, die snel en eenvoudig in gebruik is. Op het moment ben ik persoonlijk geen fan van het eenvoudige project.

Substratum

Substratum werd eerder geroemd en had ook een zeer succesvolle ICO-investeringsronde. Ook veel Nederlanders hadden geïnvesteerd in SUB. Nu staat het er minder rooskleurig voor. Substratum heeft ook veel negatieve publiciteit ontvangen sinds de ICO eindigde. Brian Li had gemeld dat er discrepanties waren in de ICO-fondsen die werden verzameld, kort nadat deze was geëindigd. Zijn rapport suggereerde ook dat tokens inclusief 2.5 BTC, 702 BCH, 1142 ETH en 35 LTC ontbraken in de ICO-fondsen. Dit rapport werd nog erger nadat hij zei dat de CEO van Substratum in de eerste week van oktober 2017 een ‘$ 400.000 huis en een hoop nieuwe gadgets kon betalen’.

Dit is ook een van de redenen waarom Binance en Bitvavo er voor hebben gekozen om de munt niet meer aan te bieden binnenkort. Na het uitkomen van dit nieuws, is de koers flink gedaald.