Week 6 2019: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 6 2019: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Elke week maken wij de balans op van de vorige week. We beantwoorden de vraag: Welke crypto zijn in de afgelopen dagen gestegen en welke gedaald? Soms zien we enorme uitschieters, zoals vorige week bij de munt Bitcoiin, die 1631% gestegen is. In deze blog zie je het overzicht van een top 10 valuta die gestegen en gedaald zijn in week 6 2019.

De grootste stijgers van week 6

Deze week zijn er geen enorme uitschieters, zoals in de afgelopen weken. De grootste stijger is INO Coin. Dit is wel gerekend over de afgelopen 7 dagen. Op het moment van schrijven is INO weer met 10% gedaald.

stijgers week 6

INO COIN (INO) +272,06%

INO is een token op de blockchain van Ethereum. Het is dan ook een ERC-20 token. Met deze token en binnen dit project is het mogelijk om te investeren in startups. INOCoin is een gedecentraliseerde cryptocurrency die is gebouwd met als enige doel potentiële nieuwe bedrijven te helpen financiering te vinden. Het doel is om een ​​groot aantal aanvragers voor financiering aan te trekken en degenen te kiezen die bewijzen dat ze de investering verdienen. Het bedrijf baseert beslissingen op een reeks criteria die puur objectief zijn, gebouwd als een resultaat van onze uitgebreide ervaring met beleggen. Dit garandeert dat InoCoin blijft groeien, omdat het niet direct aan de markt is gekoppeld, maar alleen aan de geselecteerde, hoogwaardige startups die zij willen financieren. Ze gebruiken blockchain-technologie omdat INO geloven in de toekomst en omdat zij beweren zakenmensen te zijn die een logische kijk hebben. Meer info lees je op de officiële website van INO.

Twinkle (TKT) +159,56%

Twinkle wil een nieuw elektronische ticketplatform bouwen met hulp van blockchaintechnologie. Het richt zich op crowdfunding van content en vult dit aan met big data. Op deze manier vindt er een veilige en vertrouwde manier van informatie verwerken en overdragen plaats. Twinkle biedt mogelijkheden voor innovatieve bedrijfsmodellen en zet zich in voor het opbouwen van een nieuw economisch ecosysteem met pan-entertainment.

Twinkle gebruikt blockchains om een ​​gedecentraliseerd, vertrouwd gedistribueerd elektronisch ticketingq-platform te bouwen. Concerten, toneelstukken, drama’s, reistickets, vliegtreintickets, online video-lidmaatschap en vele andere ticketingsgebieden. Twinkle neemt slimme contracten aan, waardoor kopers en verkopers transacties point-to-point kunnen maken, kosten besparen en de efficiëntie verhogen. Afgelopen week is deze crypto met meer dan 150% gestegen.

Abulaba (AAA) +137,06%

Deze valuta is ook gestegen in de afgelopen 7 dagen en staat op het moment van schrijven op plek 1121 op CoinMarketCap. Veel weten we niet over deze munt, met de pakkende afkorting AAA. De website werkt namelijk op het moment niet en is volgens meerdere browsers onveilig.

Quant (QNT) +113,76%

Quant is geen onbekende munt en hebben we al vaker behandeld in de stijgers en dalers. Het is een bedrijf dat verschillende oplossingen biedt op het gebied van blockchain en blockchain-besturingssystemen. Gedurende de laatste twee decennia heeft technologie enorme positieve veranderingen gebracht en zoveel aspecten van ons dagelijks leven vereenvoudigd, maar dit heeft een hoge prijs gekost, namelijk de erosie van vertrouwen.

Blockchain-technologie zal dat veranderen, maar alleen als het op de meest efficiënte en effectieve manier wordt geïmplementeerd. De experts op het gebied van cyberbeveiliging en technologie bij Quant willen hun ervaring gebruiken om ervoor te zorgen dat we niet dezelfde fouten uit het verleden maken en op die manier vertrouwen terugbrengen in onze wereld. Een vaak terugkomende stijger in onze wekelijkse overzichten.

Overige stijgers in de top 10

Ook de volgende crypto zijn de afgelopen week gestegen tussen 50% en 100%.

 • Essentia (ESS) +85,81%
 • Bigbom (BBO)+74,66%
 • Fire Lotto (FLOT) +70,35%
 • Dacc (DACC) +63,06%
 • Cardstack (CARD) +58,63%

De grootste dalers van week 6 2019

Er waren geen enorme dalers in de afgelopen 7 dagen. Ook al stonden veel koersen in het rood, is de schade voor de grootste verliezer beperkt gebleven. Everus (EVR) noteert over de afgelopen 7 dagen een min van 55,56%. In de lijst staan geen hele bekende munten, dus ik denk niet dat er veel mensen de afgelopen week geld zijn verloren aan de onderstaande top 10.

 dalers week 6 2019 crypto

Everus (EVR) -55,56%

Everus Technologies is gevestigd in Maleisië en is een blockchain-technologiebedrijf dat pioniers wil zijn op het gebied van de wijdverbreide toepassing van blockchain wereldwijd. De wereld is voortdurend in beweging en de opkomst van deze technologie opent nieuwe wegen en methoden om operaties uit te voeren. Met een groot aantal producten die zijn toegesneden op het bieden van oplossingen die de wereld veranderen, willen we een naadloze ervaring en een positieve overgang bieden voor iedereen. Het bedrijf heeft een multiwallet, die je nu al kan downloaden en gebruiken. Het staat voor transparantie, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, veiligheid, efficiëntie en vertrouwen. In de afgelopen dagen is het met ruim 55% gedaald in prijs.

SnapCoin (SNPC) -53,31%

SnapCoin is de crypto van het project Snapparazzi. Dit is een gemeenschap waar je zelf geld kan verdienen door het vastleggen van videobeelden en dit te delen. Of zoals zij zelf zeggen: Snapparazzi is een gedecentraliseerd onafhankelijk media-sharing- en advertentieplatform, dat gebruikmaakt van blockchain-technologie en iedereen SnapCoin-beloningen biedt. Met Snapparazzi kan iedereen met een smartphone of een camera geld verdienen door videobeelden vast te leggen en te delen.  U kiest of u verdient door een Content Creator, Viewer of Moderator te worden.

CENTERCOIN (CENT) -52,31%

Het grootste deel van de huidige Blockchain is niet ideaal omdat het zich sterk op technologie richt en zich richt op het creëren van echte use-cases. De filosofie van Center Coin is niet alleen om een ​​technisch superieure keten te bouwen, maar ook om een ​​keten te bouwen die in het echte leven kan worden toegepast. Een goede blockchain zou een veel betere gebruikerservaring en prestaties moeten hebben dan het huidige product op de markt. Naast games en winkelcentra, zal de Center Coin, die ook beschikbaar is in de belastingvrije winkel, een gamechanger worden als een in de praktijk geoptimaliseerde munt. Vorige week noteerden zij -52,31% verlies.

Maximini Coin (MXM) -51,41%

MaxiMine is een zeer efficiënt en transparant cloud-based pool mining-platform. Gebruikers ontvangen een deel van de MaxiMine-poolbeloningen door de tokens die zij bezitten uit te zetten voor hashingkracht.

Overige dalers in de top 10

De volgende cryptocurrencies en/of blockchainprojecten stonden ook in de min, gekeken over de periode van de afgelopen 7 dagen.

 • Ormeus Coin (ORME) -50,53%
 • DEXTER (DXR) -47,85%
 • Spendcoin (SPND) -47,83%
 • Adamant Messenger (ADM) -38,88%
 • com (GTC) -33,50%
 • ATC Coin (ATCC) -33,48%