Week 52: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 52: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

De laatste dag van 2018 is aangebroken. Morgen kijken we terug op het cryptojaar 2018. Deze week stonden er een aantal nieuwe cryptovaluta in de lijst van de 10 grootste stijgers en dalers. Wij hebben de lijsten van coinmarketcap.

De 10 grootste stijgers

De grootste stijger van deze week is e-Chat (ECHT). De munt is de afgelopen zeven dagen met 178,44% gestegen. Het is een gedecentraliseerde en veilige vorm van Messenger en een snelgroeiend sociaal netwerk. Het sociale platform kan gebruikt worden om te kunnen communiceren en om foto’s en video’s naar elkaar te kunnen verzenden. Op het sociale platform kan je cryptolikes geven. Dit zijn likes die fungeren als een fooi. Hoe meer abonnees/volgers, hoe hoger de inkomsten. Wat deze Messenger nog meer uniek maakt is dat je met een druk op de knop cryptocurrency naar elkaar kan verzenden. Ook fungeert het platform als een multi-wallet. Je kan de app downloaden in de App store van Apple en in de Google play store.

Week 52 Stijgers en dalers
Screenshot van https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 31 december 2018 om 08:50

XPA (XPA)

Op de tweede plek in de lijst met de grootste stijgers van week 52 is XPA. XPA is deze week gestegen met 158,41%. Het is een ecosysteem dat blockchain-activabeheer naar een hoger niveau zou brengen. Het platform brengt een koppeling tussen activa uit de echte wereld en cryptocurrency. De cryptovaluta is gekoppeld aan een fiat-valuta. Deze koppeling voorkomt dat de marktwaarde sterk fluctueert. Vanwege de stabiliteit wordt de munt veel aantrekkelijker voor een groter publiek alsook voor bedrijven.

Origin Sport (ORS)

Origin Sport is een platform waar je op een transparante en veilige manier kan deelnemen aan sportweddenschappen. Het blockchain-platform maakt gebruik van smart-contracts. Op de blockchain worden verschillende regels vastgelegd. Hierdoor staan de spelregels en kansen van het spel vast en is er geen sprake van een vorm van manipulatie. De smart-contracts zorgen ervoor dat de bonussen automatisch worden verrekend en verdeeld. Het platform biedt technische oplossingen voor bedrijven om een sportdatasysteem aan te leggen.

ShineChain (SHE)

Op dit blockchain-platform vind je een gemeenschap voor onderlinge verzekeringen. Door het gebruik van de blockchain is er geen sprake meer van vertrouwensproblemen. De blockchain biedt transparantie, openheid, het is fraudebestendig en goed beveiligd. ShineChain wil op deze manier de huidige problemen in de verzekeringsmarkt oplossen. Zo biedt het platform een laagdrempelige toegang tot een onderlinge verzekering.

De 10 grootste dalers

De grootste daler van deze week is Tolar (TOL). Deze munt is de afgelopen zeven dagen gedaald met 44,98%. Het is een community-bestuurde open-source cryptovaluta voor next-gen transacties. De valuta is schaalbaar, veilig, snel en eerlijk. Daarnaast is de valuta ook nog eens milieuvriendelijk. Dat komt door de combinatie van proof-of-stakes en masternodes. Deze combinatie zorgt ook nog eens voor een directe definitieve bevestiging van de transactie. Het HashNET netwerk is ook gebouwd op een manier dat hij veel transacties kan verwerken per seconde.

week 52 dalers
Screenshot van https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 31 december 2018 om 08:50

Quadrant-Protocol (EQUAD)

Quadrant-Protocol is een van de eerste operationele blockchain-gebaseerde data protocollen. Het platform combineert de mogelijkheden van de blockchain met nieuwe innovaties die zijn ontwikkeld door het team achter Quadrant. Deze nieuwe technologische innovaties maken complexe datatransacties mogelijk. Quadrant biedt een georganiseerd systeem voor het gebruik van gedecentraliseerde gegevens. Het protocol biedt ook een infrastructuur die transparante uitwisseling van o.a. AI-diensten mogelijk maakt. Op de infrastructuur en het netwerk kunnen door deze bedrijven ook nieuwe AI-diensten gebouwd worden.

RChain (RHOC)

RChain ontwikkelt een blockchain-platform met verschillende tools om veilige en schaalbare sociale coördinatie mogelijk te maken. Hiermee willen ze oplossingen bieden voor wereldwijde uitdagingen die de samenleving op een negatieve manier beïnvloeden. Deze blockchainoplossing stelt mensen in staat om op een holistische manier samen te werken. Ook kan je op het RChain platform samenwerken met andere mensen in de community om complexe en wereldwijde uitdagingen en problemen op te lossen. Deze gemeenschap wordt ook wel het hart van RChain genoemd.

STK (STK)

STK maakt directe cryptovaluta-betalingen mogelijk rechtstreeks vanaf de smartphone Stack heeft een bepaalde stack-wallet. Stack is een samenwerking aan gegaan met bestaande betalingsnetwerken waardoor je de bijbehorende cryptowallet kan gebruiken bij meer dan 39 miljoen verkopers over de hele wereld. Ook is er een bijpassende exchange waar je verschillende cryptovaluta kan wisselen.