Week 50: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 50: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Nog een aantal weken en we zitten alweer in het nieuwe jaar! Deze week staan er weer een aantal interessante munten in de lijst met de 10 grootste stijgers en dalers.

De 10 grootste stijgers

De grootste stijger deze week is Veros (VRS). Deze munt is de afgelopen week met 756,77% gestegen. Dit is de tweede week dat deze munt op nummer 1 staat in de grootste stijgers van de week. Veros is platform dat fondsenwervende liefdadigheidsinstellingen van individuen en projecten ondersteunt over de hele wereld. Het platform werkt onder andere samen met Greenpeace. Het hoofddoel van deze munt is het verbeteren van het milieu en van leefomstandigheden voor alle soorten ter aarde.

grootste stijgers week 50
Screenshot gemaakt op https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ om 08:17 op 17 december 2018.

Arbitrage (ARB)

Arbitrage staat deze week op de tweede plek in de lijst met grootste stijgers. Dit platform is ontworpen om cryptovaluta gelijktijdig te kopen en verkopen om op die manier op verschillende markten te kunnen profiteren van verschillende prijzen voor dezelfde hoeveelheid cryptovaluta. Van deze prijsverschillen kan je profiteren door jouw cryptovaluta te verkopen op een markt waar je voor dezelfde valuta meer krijgt. Om dit te kunnen doen heeft het team achter ARB speciale bots gebouwd die 24 uur per dag actief zijn.

Consentium (CSM)

Consentium biedt de eerste cryptowallet met een chat en community. Wanneer je contact legt en betrokken bent in communities kan je daarvoor beloond worden met CSM-coins. De chatfunctie biedt verbeterde privacy-instellingen. Zo kan je instellen dat berichten binnen enkele seconden worden vernietigd. De crypto-wallet ondersteunt BTC, ETH en de eigen munt CSM. De coins kunnen makkelijk via (onder andere) een chat worden overgedragen.

Bankera (BNK)

Bankera is bezig met het ontwerpen van een brug tussen de traditionele financiële wereld en de blockchain technologie. Bankera wil een blockchain-based bank worden. Het fundament van Bankera is SpectoCoin, een grote cryptocurrency-exchange en blockchain-wallet. Deze blockchain wallet bestaat al meer dan 5 jaar en ondersteunt op het moment Bitcoin, Ethereum, NEM en Dash. Ook kan je er handelen met meer dan 20 verschillende fiat-valuta’s. Op de officiële Bankera website vind je een live demo van het Bankera exchange platform. Op termijn zal BNK de blockchain-technologie gebruiken om leningen aan te bieden. Hierdoor kunnen gebruikers activa verwerven en tegelijkertijd hun cryptovaluta’s vasthouden.

De 10 grootste dalers

De grootste daler van week 50 is KWH coin. De munt is deze week met 91,37% gedaald. De KWH coin is al meerdere weken te vinden in de lijst van de 10 grootste dalers. KWHCoin is een platform met een community, eocsysteem en een cryptocurrency voor schone en hernieuwbare energie. Het doel is om deze energie ook beschikbaar te maken op plekken in de wereld waar nog geen betrouwbare energie te verkrijgen is. Op dit moment kan je stemmen om KWHCoin op de Cryptaldash exchange te krijgen.

grootste stijgers week 50
Screenshot gemaakt op https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ om 08:17 op 17 december 2018.

Empowr coin (EMPR)

Empowr coin is platform waarop je geld kunt verdienen door foto’s, updates, blogs of video’s te posten. De makers van het platform hebben als doel het tegengaan van armoede in de wereld. Zo hopen ze de helft van de wereldbevolking in 2025 25 dollar per dag te laten verdienen. Een van de mede-oprichters van Empowr heeft een boek geschreven over waarom en hoe dit enorme sociale platform is opgericht.

Relex (RLX)

‘s werelds eerste cryptocurrency op het gebied van vastgoedontwikkeling, dat is Relex. Gebruikers en houders van RLX krijgen de mogelijkheid om te investeren in projecten in de ontwikkelingsfase. Als investeerder krijg je ook de kans om iets te zeggen over het ontwerp en de implementatie hiervan. Relex helpt het stroomlijnen van buitenlandse investeringen in opkomende economieën. Het moederbedrijf van Relex is Squawk Advisors Inc.

Dropil (DROP)

Dropil biedt verschillende tools om de cryptocurrency-wereld te automatiseren. Een van deze tools is Jade, een persoonlijke trading robot. Deze trading robot maakt een gepersonaliseerde en geautomatiseerde handelservaring mogelijk. Verder is er een speciale bot die jou, door middel van de informatie die hij bezit, kan waarschuwen voor arbitragekansen en andere marktfactoren. Deze bot heet Arthur. Verder is er een veilige, snelle en vooral eenvoudige smart-wallet die door het Dropil-platform Max wordt genoemd. Al de Dropil-producten en -services kan je betalen met Drops. Drops is een op Ethereum gebaseerde ERC-20 utility token.