Week 5 2019: Nieuwe munten - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 5 2019: Nieuwe munten

De wereld van cryptocurrencies staat zeker niet stil. Elke week worden er weer nieuwe crypto toegevoegd. Sommige munten zullen geen lang leven hebben. Investeerders in deze valuta zullen snel hun investering in rook op zien gaan. Andere valuta zijn weer buitenkansjes en goede investeringen. Dit is vaak het moment dat mensen een crypto kopen, die later weer x1000 gaat. Hieronder een overzicht van de nieuwe crypto van de afgelopen zeven dagen.

WOLLO (WLO)

Wollo is onderdeel van Pigzbe. Dit is een draagbaar apparaat waarmee je het zakgeld van je kind kan bijhouden. Zo kun je het kind nieuwe taken geven, waarmee zakgeld verdient kan worden. Dit wordt natuurlijk uitbetaalt in een cryptocurrency. Hier komt Wollo, met de afkorting WLO, om de hoek kijken. Pigzbe wil ook kinderen, en ouders, helpen met financiële educatie. Ook kun je leren over blockchain en cryptocurrencies in het algemeen.

Bidooh DOOH Token (DOOH)

Al klinkt de naam wellicht meer als een meme, het is toch een serieus product. Bidooh wil een groot digitaal advertentieplatform zijn. Je kan hier een als bedrijf (of particulier) een advertentie aanmaken, kiezen waar je deze wilt weergeven en betalen. Het is ook wel een eigen digitale en intelligente digitale billboard systeem. Zij noemen het dan ook Decentrale Digitale Billboards. Dit product is vanaf de grond af aan opgebouwd door de ontwikkelaars.

StableUSD (USDS)

De website van deze nieuwe stablecoin beloofd ons veel: “Krijg toegang tot de decentrale economie zonder de volatiliteit. StableUSD biedt u de stabiliteit van Amerikaanse dollars met de flexibiliteit van het Ethereum-protocol”. Het geheel werkt net als de meeste bestaande stabiele munten en zal de waarde vertegenwoordigen van 1 dollar. Er zijn op het moment meerdere projecten in de maak die hetzelfde aanbieden. Of StableUSD (USDS) een van de betere stablecoin-projecten is, is nog te vroeg om te zeggen.

Amoveo (VEO)

Amoveo (VEO) is een zeer schaalbare proof-of-work-blockchain, aangedreven door zijn gemeenschap en gericht op voorspellingsmarkten, beleggings- en verzekeringscontracten en verschillende derivaten, zoals stable coins. Een van de belangrijkste punten van Amoveo is de transactiecapaciteit. Amoveo heeft Bitcoin-achtige Lightning-kanalen. Gebruikers kunnen geld binnen het kanaal veel sneller en goedkoper verplaatsen dan het publiceren van een transactie op de blockchain en wachten op bevestigingen. De prijs voor het openen van het kanaal is minder dan $ 1 en de transactietijd binnen het kanaal ligt in het milliseconde bereik.

LTO Network (LTO)

Met behulp van blockchain-technologie stelt LTO Network organisaties in staat om B2B-workflows op een gedecentraliseerde manier uit te voeren, waarbij partijen via hun eigen knooppunt deelnemen.

Net als in de echte wereld, wanneer partijen een overeenkomst sluiten, moet de uitvoering van deze overeenkomst op de juiste manier plaatsvinden. LTO Network gebruikt gedecentraliseerde workflows, LiveContracts genaamd, om deze procedures te automatiseren. Livecontracten bevatten instructies voor zowel mensen als systemen over de acties die moeten worden uitgevoerd. Alle partijen die betrokken zijn bij het Live Contract valideren elkaars acties en beveiligen het indienen van gegevens.

SOLVE (SOLVE)

Solve staat voor betaalbare gezondheidszorg voor iedereen. Het platform maakt gebruik van blockchaintechnologie om de enorme wereldwijde kosten te verminderen. Dit zijn kosten die gemaakt worden dankzij de gebrekkige IT-systemen. Dit revolutionaire platform, samen met de uitgebreide componenten, zijn beschikbaar voor alle betrokken partijen. Het platform kan dus gebruikt worden door zorgverleners, patiënten, verzekeraars en iedereen die met zorg te maken heeft.

TEMCO (TEMCO)

TEMCO: Supply Chain Powered by Bitcoin Network, RSK. Het volgende grote cryptoproject ondersteund door Korea Investment Partners en TLDR Capital. TEMCO is niet alleen een revolutie teweeggebracht in de supply chain managementsystemen voor bedrijven, maar ook het aanbieden van consumentenapplicatie die de omzet voor leveranciers kan verhogen en een transparant ecosysteem in een markt kan creëren.

TEMCO: Supply Chain Powered by Bitcoin Network, RSK from TEMCO on Vimeo.

COZ (COZ)

CoinZest is een groeiende exchange in Korea. Zij hebben recent een token sale gehouden voor het platform. De cryptovaluta met de afkorting COZ wordt ook uitgegeven op dit platform. De tokensale heeft Westerse media niet bereikt en lijkt op het moment van schrijven alleen erg populair in de Aziatische landen. Informatie is op dit moment alleen in het Koreaans beschikbaar. Zij hebben wel, om de token sale te promoten, grote prijzen weggegeven aan investeerders. Deze prijzen varieerden van klein tot aanzienlijk. Wie weet gaan wij binnenkort meer merken van deze crypto!

Huobi Pool Token (HPT)

Het bedrijf Huobi is al bekend van de mining pools. De tak die over het minen gaat heet de Huobi Pool. Zij hebben recent een eigen token uitgegeven. Zo kunnen miners in deze pool onder andere uitbetalingen verwachten in deze token. Daarnaast gaan zij ook een exchange lanceren, die gebouwd is op het EOS-netwerk. Zij vinden dit een logische volgende stap richting een completer platform. De Huobi Pool Token is ook onderdeel van deze strategie. Het is een grote speler op de cryptomarkt en een van de grootste blockchainbedrijven ter wereld. Populariteit heeft het voornamelijk vergaard in de Aziatische landen.

SDUSD

SDUSD (SDUSD) is een cryptocurrency-token en werkt op het NEO- platform. SDUSD heeft een huidig ​​aanbod van 1.000.000 SDUSD. Het handelt momenteel op 3 actieve markten. Het is een platform voor de uitgifte van hybride modellen door stablecoins. SDUSD bestaat uit twee onderdelen:

SAR-B: Instellingen geven op maat gemaakte stablecoins uit door middel van real-assetreserves en SDS-hypotheken

SAR-C: Instellingen en particulieren geven gestandaardiseerde stablecoins uit door hypotheken met digitale activa

Of dit hét nieuwe platform wordt voor stablecoins, is nog te vroeg om te zeggen.

BitTorrent (BTT)

BitTorrent is een van de bekendste tokens uit deze lijst van nieuwe munten. Zij willen de wereld van het delen van bestanden voorzien van tokens. Dit doen zij met het wereldberoemde protocol van Bittorrent. De cryptovaluta die hierbij hoort heet BTT. Met BitTorrent (BTT) kunnen videomakers contact maken met hun publiek, digitale valuta verdienen en uitgeven zonder tussenpersoon. Door het peer-to-peer-netwerk van BitTorrent met de TRON-blockchain te verbinden, bieden we een nieuwe ervaring aan meer dan 100 miljoen + gebruikers. Uiteraard zullen wij snel meer gaan schrijven over dit platform.

Cajutel (CAJ)

Cajutel is een project van een bedrijf uit Zwitserland. Dit bedrijf heeft ook een groot datacenter in bezit. Zij hebben veel ervaring opgedaan met draadloos internet en 4G-technologie. Daarom willen zij, met behulp van blockchain, landen in West-Afrika voorzien van internet. Ze zeggen daar zelf het volgende over: CAJUTEL zal betaalbare, betrouwbare internetcommunicatie naar de lokale markt brengen en is gericht op het leveren van het best presterende mobiele gegevensnetwerk voor Guinee-Bissau en Guinee. CAJUTEL is de snelste internetprovider in het gebied voor het publiek en doet het beter dan de bestaande operatoren die een factor 10x tot 100x bieden met een minimaal 30% lagere prijs.

Wibson (WIB)

De Wibson-gegevensmarktplaats biedt infrastructuur en financiële prikkels voor individuen om veilig privé-informatie te verkopen die is gevalideerd voor nauwkeurigheid, en dit alles zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke levenssfeer. Het project met bijbehorende crypto staat voor:

  • Transparantie
  • Anonimiteit
  • Eerlijkheid
  • Controle

De Wibson-gegevensmarktplaats omvat drie soorten deelnemers: gegevensverkopers, gegevenskopers en notarissen. De interactie van deze drie rollen wordt bepaald door slimme contracten binnen het Wibson-protocol.