Week 5 2019: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 5 2019: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Deze week hebben we een munt met het grootste stijgingspercentage sinds de allereerste stijgers en dalers blog. Bitcoiin is de afgelopen zeven dagen namelijk gestegen met maar liefst 1631,86%!

De grootste stijgers

De grootste stijger deze week is Bitcoiin (B2G). Deze munt is de afgelopen week met 1631,86% gestegen. Bitcoiin2Gen is het eerste zelfvoorzienende crypto-valutasysteem ter wereld. Wat ook bijzonder is aan B2G is dat het platform een speciaal videotrainingsprogramma aanbiedt. Dit videotrainingsprogramma is speciaal voor de leden van de Bitcoin B2G-gemeenschap en voor de mensen die enthousiast zijn over het project en misschien lid willen worden van de gemeenschap. Het doel van Bitcoiin is om een de orginele Bitcoin in een superieur en meer geavanceerd jasje te stoppen. Bitcoiin2Gen wil daarnaast de cryptowereld een transformatie laten ondergaan door het creëren van een zelfonderhoudend digitaal ecosysteem. In het ecosysteem vind je de B2G cryptocurrency, het miningecosysteem Dragon Mining Tech en als laatste de crypto-wallet B2G-wallet. Bitcoiin2Gen wil op deze manier de huidige problemen oplossen die zich voordoen bij de traditionele Bitcoin.

week 5 2019 grootste stijgers
Screenshot van https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 4 februari 2019 om 09:30

TraDove B2BCoin (BBC)

De tweede grootste stijger van deze week is BBC. Deze munt heeft ook een hoog stijgingspercentage, TraDove B2BCoin is de afgelopen zeven dagen met 619,93% gestegen. Vanuit de zakelijke wereld was er een grote vraag naar een token-based business-to-busines (B2B) platform voor marketing, verkoop en handel. Er zijn een aantal problemen binnen de bestaande business-to-business platformen. Problemen zijn bijvoorbeeld een beperkte transparantie, kopers en verkopers worden lastig met elkaar in contact gebracht, er zijn te weinig B2B advertenties en er is een beperkt vertrouwen in de internationale handel. Dit zijn de problemen die TraDove B2BCoin probeert op te lossen.

Soma (SCT)

Soma is een platform dat een andere vorm van e-commerce aanbiedt. Het doel van dit platform is het brengen van de evolutie van online retail. Via deze nieuwe vorm van e-commerce wordt het makkelijker om te kopen en om te verkopen. Verder wordt het makkelijker om te zien waar producten vandaan komen door de geïntegreerde herkomst-tracker. Deze tracker zorgt er ook voor dat kopers kunnen zien of het product origineel is en geen vervalsing. Voor merken wordt het makkelijker om zichzelf op een meer persoonlijke manier te presenteren via social media. Kopers krijgen op deze manier een duidelijker beeld van de verkoper. Ook wordt het makkelijker om betalingen te doen over de hele wereld. Je hebt geen last meer van andere valuta’s en omrekenen.

Rate3 (RTE)

Rate3 maakt het voor de gebruiker mogelijk om een digitale wereld te creëren waarin gebruik gemaakt wordt van diverse connecties met de verschillende onderdelen en waarin gebruik gemaakt wordt van de digitale token RTE. De overbrugging tussen verschillende onderneming vindt plaats via de blockchain door middel van cross-chain asset-tokenisatie en door middel van identiteitsbeheer. Bedrijven kunnen via het platform gebruik maken van smart-contracts, er zijn gemeenschappelijke juridische kaders en er is een speciaal identiteits-ecosysteem dat uniform is. Voor bedrijven wordt het makkelijker om te handelen over de hele wereld, dit komt omdat personen kunnen betalen met RTE en dit niet wordt tegengehouden door de verschillende landsgrenzen of door verschillende soorten valuta’s per land.

De grootste dalers

De grootste daler van deze week is Mincoin (MNC). Deze munt is de afgelopen zeven dagen met 58,91% gedaald. Mincoin is de afkorting Minimalist coin. De munt is niet gepremined en hij is uitgekomen op 3 april 2013. Verder is het een P2P-cryptocurrency die gebruik maakt van het proof-of-work algoritme van Scrypt. Mincoin noemt zichzelf ook wel de snelste cryptocurrency ter wereld. Er zijn verschillende Mincoin-communityplatforms te vinden op bijvoorbeeld Twitter, Reddit en Bitcointalk. Op deze platforms kan je terecht voor gratis ondersteuning. De miners kunnen twee MNC ontvangen voor het minen van één block en er kunnen maximaal tien miljoen MNC gemined worden, dit is ook de reden waarom MinCoin veel zeldzamer is dan respectievelijk Bitcoin en Litecoin waarbij veel meer gemined kan worden.

week 5 2019 grootste dalers
Screenshot van https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 4 februari 2019 om 09:30

Doc.com Token (MTC)

De MTC token, Medical Token Currency, is de enige cryptocurrency die de vrije gezondheidszorg tot een realiteit maakt. Het gebruik van wetenschap en technologie kunnen levens redden. De Medical Token Currency kan gebruikt worden op het gezondheidszorgplatform. Dit gezondheidszorgplatform wordt gemaakt door doc.com. De blockchain wordt op termijn gebruikt voor het op een veilige manier opslaan van gezondheids-gerelateerde informatie. Het platform maakt het mogelijk voor ziekenhuizen, artsen, overheden, patiënten van over de hele wereld en farmaceutische bedrijven om onderling te kunnen communiceren. MTC kan gebruikt worden om gegevens, diensten en producten uit te wisselen. Gebruikers kunnen de digitale token MTC ook omwisselen naar andere (digitale) valuta.

Bankex (BKX)

Bankex is de afgelopen zeven dagen gedaald met 39,01%. Hiermee staat de digitale currency op de achtste plek van de grootste dalers van deze week. Bankex heeft als visie dat niet schaalbaarheid, snelheid en consensus het belangrijkst zijn voor de tokens, maar wel hoe snel de munt wordt geaccepteerd. Wanneer beveiligingstokens kiezen voor populaire blockchains kunnen ze technische problemen van deze blockchains makkelijker oplossen dan wanneer ze zelf een blockchain willen opzetten. Bankex is een fintech-bedrijf die gebruik maakt van nieuwe technologieën, hiermee willen ze de grenzen van de traditionele financiering willen uitbreiden.

Aencoin (AEN)

Het Aencoin-platform verbindt Healthtech, Smart Capital en Prime Brokerage Solutions. Aenco biedt ondersteuning bij het innoveren van de gezondheidszorgtechnologie en is ’s werelds eerste HealthTech Financial Solutions Platform. Dit platform wordt ondersteund door het Aenco platform. Op het platform wordt gebruik gemaakt van de Aenco blockchain. De healthtech-gemeenschap en gebruikers en andere bedrijfssectoren worden ondersteund door gedecentraliseerde financiële applicaties.