Week 48: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 48: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

In deze blog vind je de 10 grootste stijgers en de 10 grootste dalers van week 48. Bij de 10 grootste stijgers staan een aantal nieuwe cryptocurrencies. Vooral bij de 10 grootste dalers vind je regelmatig dezelfde namen terug. Zo ook Provoco, die al weken in deze lijst te vinden is.

De 10 grootste stijgers

NapoleonX (NPX) is deze week de grootste stijger. De cryptocurrency is deze week met 122,86% gestegen. NapoleonX is de eerste crypto-activaleverancier die bots bestuurt. Deze handelsbots worden continu verbetert om te helpen bij het leveren van stabiele prestaties. De handelsbots zou je eigenlijk kunnen zien als next-generation vermogensbeheerders voor crypto-investeringen. De doelgroep voor NPX op middellange termijn zijn grote financiële instellingen.

grootste stijgers week 48
Screenshot https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 3 december 2018 om 09:30

Parkgene (GENE)

Parkgene is in 2017 en 2018 al meerdere malen beloond met verschillende awards. Het is een crypto-platform voor het vinden en boeken van parkeerplaatsen op belangrijke plekken in het land. Denk bijvoorbeeld aan parkeerplekken bij vliegvelden, havens maar ook op drukke toeristische plekken en in grote steden. Wanneer je zelf een parkeerplek bezit, kan je die plek verhuren wanneer je er geen gebruik van maakt. Je vindt sneller een parkeerplaats zonder dat je uren rond hoeft te rijden, het werkt makkelijker en je kan een stuk goedkoper parkeren. Parkgene heeft een kantoor in Griekenland, Singapore en in Engeland.

Centrality (CENNZ)

Centrality is het platform voor iedereen die een bedrijf op wil zetten maar niet alles zelf wil opbouwen. Op het platform vind je een uitgebreide bibliotheek met belangrijke services en blockchain-toepassingen voor iedere ontwikkelaar, elk bedrijf en elke start-up. Deze services maken het veel makkelijker om jouw eigen apps te kunnen ontwikkelen, zonder te veel tijd kwijt te zijn aan het ontwikkelen van de bijbehorende technologieën en hulpmiddelen.

DMarket (DMT)

Op het DMarket-platform kan je virtuele activa voor meerdere games verhandelen. Op het platform kan je in-game items kopen, maar ook verkopen. De games waar op dit moment een markt voor is op het platform zijn: Heroes, CS:GO, Dota 2 en DMarket. DHeroes is een kaartspel met echte YouTube-vloggers. Je kan in de DMarket-wallet jouw cryptocurrencies en virtuele-assets makkelijk en veilig bewaren.

De 10 grootste dalers

De grootste daler deze week is de Provoco token (VOCO). Deze token is de afgelopen dagen met 74,50% gedaald. De token is al meerdere weken aaneengesloten te vinden in de lijst van grootste dalers. Provoco is een netwerk waarbij je jezelf of anderen uit kan dagen voor verschillende challenges. Met behulp van deze challenges kan je jouw doelen behalen. Wanneer dat lukt, wordt je beloond met VOCO.

grootste dalers week 48
Screenshot https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 3 december 2018 om 09:30

Bob’s repair (BOB)

Met Bob’s repair vind je op een makkelijke en snelle manier een goede en gecertificeerde “klusjesman” in de buurt. Zo vind je in het netwerk schilders, elektriciens, klusjesmannen, loodgieters, verwarmingsmonteur en airconditioningmonteurs. De service is nu alleen nog beschikbaar in een aantal steden in Amerika. Op de website kan je de plaats invoeren, een beschrijving geven van de klus en aangeven wanneer het werk gedaan moet worden. Alle gegevens van de klus, inclusief de prijs en een review worden opgeslagen op de blockchain. Wanneer iemand tevreden is over de monteur en de prijs, zal die monteur ook vaker door anderen worden gevraagd en dus meer werk hebben.

LogisCoin (LGS)

LogisCoin wil de blockchain technologie gebruiken om complexe logistieke problemen op te lossen. Ze willen de route die producten afleggen voordat ze in de winkel liggen zichtbaar maken voor de consument. Hierdoor kan de consument beter geïnformeerde beslissingen maken. LogisCoin wordt in verschillende fases opgebouwd. Iedere fase bestaat uit een aantal punten die stap voor stap worden bewerkstelligd. Op dit moment is de volgende stap van LGS het uitbreiden van de marketingcampagne en daarna het verbeteren van de website.

Rentberry (BERRY)

Rentberry is een gecentraliseerd platform om huizen te huren. Inwoners van Amerika, China, Zuid-Korea, Cuba, Iran, Noord-Korea, Syrië en de Krim worden uitgesloten van de token sale. Rentberry is opgericht in 2015 en heeft tegenwoordig duizenden gebruikers en 224.000 huizen en appartementen verwerkt. Huurders en verhuurders worden op het platform met elkaar in contact gebracht en kunnen alle afspraken samen maken zonder de hulp van een tussenpersoon. Door dit gegeven is het proces voor beide partijen goedkoper en sneller.