Week 47: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 47: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Na de flinke koersdalingen van vorige week zijn de koersen nu weer een beetje aan het stijgen. Bekijk in deze blog de 10 grootste stijgers en dalers van week 47.

De 10 grootste stijgers

De grootste stijger van deze week is Agrolot (AGLT). De cryptocurrency is de afgelopen 7 dagen met 204,99% gestegen. Agrolot is een gedecentraliseerd business to business platform voor landbouwgewassen en handel in voedingsproducten. Dit is het eerste gedecentraliseerde b2b platform. Op dit moment is Agrolot bezig met een crowfunding-actie. Dit doen zij op de blockchain met behulp van smart contracts.

grootste stijgers week 47
Screenshot: https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 26 november 2018 09:18

Bezop (BEZ)

Het doel van Bezop is een revolutie teweegbrengen in de (globale) e-commerce wereld. Volgens de crypto is de gedecentraliseerde door blockchain aangedreven handel de toekomst van de globale handel. Op het Bezop-platform kan je een eigen Amazon-achtige winkel opzetten zonder maandelijkse kosten waar je cryptocurrency als betaalmiddel kan accepteren binnen enkele minuten. Er zijn al verschillende cryptocurrencies die op het platform geaccepteerd kunnen worden als betaalmiddel.

Patron (PAT)

Patron is een speciaal platform voor influencers. Het is een Japans platform dat als doel heeft om Japanse invloed meer zichtbaar te maken in de wereldwijde IT-markt, te beginnen in Silicon Valley. Het Patron platform wil influencers en merken/bedrijven aan elkaar koppelen zonder te veel inmenging van andere partijen. Op 10 november 2018 is er in Tokio een kantoor gevestigd en een speciale werkplek voor influencers. In februari 2019 staat de officiële release gepland van de Patron-app.

Unobtanium (UNO)

De zeldzame coin wordt Unobtanium ook wel genoemd. In 30 jaar zal er niet meer dan 250.000 UNO worden gemined. Uno wordt samengevoegd gemined met Bitcoin. Dit heeft geresulteerd in een veilige en moeilijk bereikbare blockchain die wel 3 keer sneller is dan de Bitcoin blockchain. Unobtanium bestaat al een aantal jaar en heeft in deze jaren bewezen over de lange termijn weinig prijsschommelingen te kennen. Bij veel beleggers en handelaren is de munt populair omdat hij over de lange termijn groeit en zijn waarde behoudt.

De 10 grootste dalers

Alibabacoin (ABBC) is de grootste daler van deze week. De coin is de afgelopen 7 dagen met 71,74% gedaald. ABBC is een platform die geoptimaliseerd is voor distributie, financiën, shopping en veiligheid met het gebruik van blockchain technologie. In het eerste kwartaal van 2019 wordt het Alibabacoin blockchain betalingssysteem geïmplementeerd in 20 verschillende online winkelcentra. In de roadmap hebben ze geschreven dat ze in het vierde kwartaal van 2019 in de top 20 van CoinMarketCap staan, maar als ze zo door gaan wordt dat misschien een beetje lastig.😉

verliezers week 47
Screenshot: https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 26 november 2018 om 09:18

StarChain (STC)

StarChain is ’s werelds eerste high-performance public-chain in de cultuur- en entertainment industrie. Denk hierbij onder andere aan film- en televisietoepassingen. StarChain maakt gebruik van de geavanceerde dBFT consensusmechanismemodule. Hierdoor bieden ze grootschalige ondersteuning in commerciële toepassingen en transacties.

Alubaba (AAA)

De cryptocurrency maakt een koppeling tussen verschillende Aziatische financiële instellingen. Tot de leden mogen ze ook CASTA group rekenen, de Blockchain Technology Application Research Group uit Hong Kong. AAA group is op het moment de grootste beursgenoteerde onderneming in Azië. In samenwerking met (nu al meer dan 50) andere financiële instellingen zal Alubaba blockchain-commerciële toepassingen voor de industrie ontwerpen. Tijdens deze samenwerking zullen ze rekening proberen te houden met alle verschillende belangen en eisen.

Metaverse (ETP)

Metaverse is een blockchainproject dat een basisinfrastructuur biedt voor sociale en zakelijke behoeften. Metaverse wil een platform worden waar digitale assets, de Metaverse-token, en digitale identiteiten, Avatar, de basis vormen voor transacties van activa. Hierbij gebruiken ze de hulp van een waardevolle intermediair, Oracle. Oracles zijn serviceproviders met digitale identiteiten. Uiteindelijk wordt er een nieuw blockchain-ecosysteem gecreëerd dat de samenleving toestaat om een nieuwe werkelijkheid in te gaan.