Week 46: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 46: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Vandaag is alweer de derde week dat de 10 grootste stijgers en dalers van de week op Bitcoinsaltcoins.nl verschijnen. Er zijn een aantal nieuwe namen te zien, maar ook namen uit de eerste week en vorige week. Deze week was een bijzondere week, er zijn namelijk een aantal koersen flink gedaald. Niemand had deze koersdaling van tevoren aan zien komen.


De 10 grootste stijgers

Deze week is Nasdacoin (NSD) de grootste stijger. De coin is de afgelopen dagen met 245,54% gestegen. Nasdacoin komt met nieuwe, geavanceerde oplossingen voor alle wereldwijde monetaire transacties. Het is een open source, P2P munt ontwikkeld met het scrypt-algoritme in het POW/POS-hybride formaat. De cryptovaluta richt zich vooral op mensen met een passie voor de financiële en technologiemarkt. De munt onderscheidt zich van andere munten door het aanbieden van een affiliateprogramma.

biggest gainers week 46
Screenshot: https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 19 november 2018 om 9:20

Animation Vision Cash (AVH)

Animation Vision Cash staat op nummer 2 van de grootste stijgers van deze week. Het interactieve platform wordt gebruikt voor het verhandelen van volwassenencontent. Volgens verschillende media is de volwassenen industrie een van de meest winstgevende industrieën ter wereld. Hier speelt het Animation Vision Cash platform handig op in.

Birake (BIR)

Altijd al je eigen exchange-platform willen bezitten? Dan is Birake de juiste munt voor jou! Birake maakt het mogelijk om een exchange-platform te huren of daadwerkelijk te bezitten. Vanaf de eerste dag dat je jouw exchange-platform bezit zullen mensen al kopen en verkopen op jouw exchange. De bestellingen bij de verschillende exchanges op het Birake-platform zullen namelijk gedeeld worden. Ook kan je een koop of verkoop bestelling in één keer plaatsen op verschillende exchanges.

PeerPlays

Peerplays introduceert een gedecentraliseerd, eerlijk, wereldwijd gamingplatform. Dit gamingplatform wordt gebouwd op de meest geavanceerde blockchaintechnologie van dit moment. Peerplays biedt de globale gaming-industrie een platform dat eerlijk, snel, transparant en veilig is. Op de Peerplays blockchain staan verschillende innovatieve en veilige gok-games zoals HelmBet, BookiePro en Peerplays Core Wallet.

De 10 grootste dalers

De grootste daler van deze week is Olive (OLE). Deze munt is met 82,34% gedaald in de afgelopen 7 dagen. Olive is een ERC-20 token. Het Olive-platform bestaat uit entertainment, online en offline-handel en het verhandelen van data assets. Het is ook ’s werelds eerste platform waar je met tokens kan betalen om online live-uitzendingen te bekijken. In het entertainment gedeelte kan je beloond worden met OLE wanneer je live-uitzendingen bekijkt, maar ook wanneer je live-uitzendingen maakt.

biggest losers week 46
Screenshot: https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 19 november 2018 om 9:20

AirWire (WIRE)

Het AirWire platform maakt het mogelijk om cryptocurrency veilig en direct te verzenden via sms, e-mail, QR-code of sociale media. AirWire maakt gebruik van een next-generation airdrop en bounty-technologie om de cryptocurrency te verzenden. Om WIRE te verzenden hoef je maar vier verschillende eenvoudige stappen te nemen.

SiaCashCoin (SCC)

SiaCashCoin houdt zich bezig met de manier waarop belangrijke data-gegevens worden opgeslagen, beveiligd en beschermd. Deze diensten willen ze aanbieden voor een zo laag mogelijke prijs. SiaCashCoin wil het voor iedereen over de hele wereld mogelijk maken om makkelijk en snel de beste opslagaanbieder te vinden voor het opslaan van data-gegevens. Je kan bepaalde opslagaanbieders vergelijken en kiezen voor de meest goedkope aanbieder die de diensten aanbiedt die jij nodig hebt.

CashBerryCoin (CBC)

CashBerryCoin biedt goedkopere en snellere transacties dan andere blockchain-netwerken. De cryptovaluta gebruikt een PoW/PoS algoritme om te zorgen voor decentralisatie, veiligheid, snelheid en lage transactiekosten. Dit zijn onderdelen die bij andere blockchain-netwerken nog niet vanzelfsprekend zijn. De crypto biedt ook de optie om bedrijven of zakenmensen de coin te laten gebruiken, door de transparantie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid is CBC zeer geschikt voor deze doelgroepen.