Week 45: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 45: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Iedere maandag behandel ik de 10 grootste stijgers en dalers in de cryptowereld. Vorige week was de eerste keer dat dit overzicht verscheen op bitcoinsaltcoins.nl. Ben je benieuwd naar week 44: De grootste stijgers en dalers, klik dan op de link! Deze week lees je meer over Week 45: De grootste stijgers en dalers.

De 10 grootste stijgers

Davinci Coin is deze week de grootste stijger. De munt is de afgelopen zeven dagen 242,50% gestegen. Davinci Coin (DAC) is begonnen met als doel de uitwisselingen van de particuliere sector tussen Korea en China te bevorderen. Na 2017 is de grootschalige handel tussen Zuid-Korea en China vertraagd door niet voorziene diplomatieke problemen. Inwoners hebben echter laten weten dat ze hopen deze problemen in de particuliere sector op te lossen. Ze hebben hun krachten gebundeld om ideeën te vinden die de diplomatieke barrière overstijgen. DAC dient als brug tussen cryptocurrency en reële economie.

Stijgers week 45 crypto
Screenshot https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 12 november 2018, 09:30

Profile Utility Token (PUT)

Robin8 Profile Utility Token is een nieuwe vorm van social media die worden gebouwd op de blockchain-technologie. De controle over het profiel komt bij de eigenaar te liggen, ook krijgt de gebruiker zijn eigen gegevens in beheer. De profieleigenaar kan met zijn aanwezigheid op social media via de blockchaintechnologie een manier vinden om hier geld of tokens mee te verdienen.

Atlantis Blue Digital Token (ABDT)

Atlantis Blue laat een real-world toepassing van de cryptocurrency zien die nog niet eerder is gebruikt, namelijk het beveiligen van Larimar. Larimar is een van de meest zeldzame edelstenen ter wereld die je alleen kunt vinden in de Caribische zee op het eiland Hispaniola in een bepaalde dode vulkaan. Larimar wordt ook wel de blauwe steen van Atlantis genoemd. Het Atlantis Blue Project staat op het Stellar-netwerk. Door deze crypto zal het proces van het ontginnen en verkopen van Larimar verbeteren.

SpaceChain (SPC)

SpaceChain staat op nummer 10 in de 10 grootste stijgers. SPC is met 82,78% gestegen. SpaceChain combineert ruimte- en blockchaintechnologieën om het eerste open-source op blockchain gebaseerde satellietnetwerk ter wereld te bouwen. Gebruikers kunnen daarmee gedecentraliseerde applicaties in de ruimte ontwikkelen en uitvoeren. Het doel van SPC is het verwijderen van barrières en iedereen toegang geven en samen te laten werken in de ruimte.

De 10 grootste dalers

De grootste daler van deze week is VisionX (VNX). De crypto is de laatste zeven dagen met 77,05% gedaald. VisionX biedt een ecosysteem dat bedrijven en organisaties verbindt om de beste Artificial Intelligence (AI) oplossingen te verzinnen voor elke klant, sector en meerdere industrieën. Ondanks dat ze samenwerken en oplossingen voor de gemeenschappelijke behoeftes vinden, vinden ze ook oplossingen voor hun eigen specifieke gebruikerscasussen. De mensen die bijdragen in het vinden van AI-oplossingen worden daarvoor beloond met tokens en opgenomen in de blockchain. IXTUS staat voor de tweede opeenvolgende week in de lijst van 10 grootste dalers.

Dalers week 45 crypto
Screenshot https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op 12 november 2018, 09:30

Cyclean (CCL)

CyClean zoekt naar een oplossing voor de uitlaatgassen die slecht zijn voor de gezondheid van de mens en het ecosysteem. Het gebruik van schone energie en elektrische voertuigen zijn realistische oplossingen voor over heel de wereld. CyClean-tokens kunnen nu worden ingezet als betaalmiddel bij de huur van elektrische CyClean-voertuigen en CyClean producten (nu alleen nog in Zuid-Korea). Binnenkort, op 20 november 2018, organiseert CyClean een World Model Contest. De CCL contest vindt plaats in de KBS Arena Hall.

FundToken (FUNDZ)

FundFantasy is een gokplatform voor blockchain-based gesimuleerde beleggingswedstrijden. Gebruikers kunnen ETH, BTC, DEMOZ en andere prijzen winnen door mee te doen. Op de website van FundFantasy kan je kiezen voor verschillende wedstrijden zoals één-tegen-één, multiplayer en winner-takes-all. Er zijn simulatiebeleggingswedstrijden van cryptocurrencies, aandelen, grondstoffen en valuta’s. Met de valuta DEMOZ kan je toegangsbewijzen kopen voor wedstrijden op het FundFantasy-platform.

Mallcoin (MLC)

Als je op de FLOGmall website komt, waar je kan spullen kan verkopen en kopen met cryptocurrency, lijkt het een beetje alsof je op Aliexpress terecht bent gekomen. Je hebt producten uit verschillende categorieën op de website staan die je allemaal kunt kopen met cryptovaluta. Binnenkort kan je de producten met MLC betalen op FLOGmall.