Week 44: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 44: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Vanaf deze week vind je iedere maandag een overzicht van de 10 grootste stijgers en dalers in de cryptowereld van de voorgaande week. Deze overzichten halen wij van CoinMarketCap. In iedere blog vind je ook een beschrijving van een aantal (opvallende) munten. De laatste tijd zien wij de populariteit toenemen van valuta die privacy en anonimiteit en milieubewustzijn als speerpunten hebben. Wij vinden het ook belangrijk om meer te delen over de grootste dalers. In de cryptowereld kan het slim zijn om te investeren in een munt waar je in gelooft die “laag” staat. Het kan namelijk zo zijn dat deze munt een aantal weken later flink is gestegen.


De 10 grootste stijgers

De grootste stijger van de afgelopen week is Quantis Network (QUAN). Deze cryptocurrency is de afgelopen zeven dagen 212,19% gestegen. Quantis is een nieuwe cryptovaluta met de nadruk op privacy. Verder is de digitale valuta gratis voor iedereen die deze wil minen.
We merken dat cryptovaluta die de nadruk hebben liggen op privacy en anonimiteit de laatste tijd erg populair zijn. Veel nieuwe cryptovaluta hebben privacy als speerpunt.

grootste stijgers week 44
Screenshot https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op maandag 5 november 2018

Bitcoin Incognito (XBI)

Veel van de cryptovaluta die in de lijst staan van de grootste stijgers van afgelopen week hebben al eerder in het jaar een flinke stijging meegemaakt en hebben nu een relatief kleine opleving. Zo niet Bitcoin Incognito. Deze coin maakt nu zijn grootste stijging mee sinds het ontstaan van de munt. Bitcoin Incognito is een cryptocurrency die de originele visie van Satoshi Nakamoto voor Bitcoin overneemt en het originele concept meer mileubewust en privé maakt.

1World (1WO)

De cryptovaluta 1World komt met geheel nieuw platform inclusief mediacoins. Op dit platform worden uitgevers, hun doelgroepen en adverteerders/onderzoekers met elkaar verbonden. Al deze groepen worden bediend met de mediatoken. Merken komen erachter wat consumenten willen door verschillende interactie- en betrokkenheidstools.

RepMe (RPM)

Een opvallende en interessante munt in het rijtje van de 10 grootste stijgers is RepMe. De makers van RPM wilden een betere, efficiëntere en effectievere manier creëren om met elkaar in contact te komen en te communiceren. Ze maken hier gebruik van bestaande netwerken tussen mensen. Deze netwerken kunnen aan elkaar gekoppeld worden door verschillende individuen. De personen die mensen aan elkaar kunnen introduceren krijgen hier RPM-coins voor.

De 10 grootste dalers

De grootste daler van de afgelopen week is RusGas (RGS). Deze cryptocurrency is de afgelopen zeven dagen 91,26% gedaald. RusGas is een blockchain platform voor een technologische doorbraak in de gasindustrie. Het is een project gericht op de financiering en daaropvolgende uitvoering van onderzoek naar productie, verwerking, opslag en transport van aardgas. Het doel van dit project is het transformeren van de gasindustrie, technologieën op een nieuw niveau te brengen, de milieusituatie in productregio’s te verbeteren en iedereen in staat te stellen om inkomsten te halen uit de productie van hulpbronnen zonder grenzen en politiek.

grootste dalers week 44
Screenshot https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ op maandag 5 november 2018

Provoco Token (VOCO)

Provoco is het social challenge network waarmee je geld kan verdienen door mee te doen aan verschillende (avontuurlijke) challenges. De crypto werkt op het idee dat iedereen van een uitdaging houdt. Of het nou gaat om het slagen of falen van een anderen, een uitdaging gaan met iemand of jezelf uitdagen. Deze uitdagingen kunnen te maken hebben met avontuur, sporten, reizen, leren, eten, gezondheid en nog veel meer.

Karma (KRM)

Op plaats 6 van de 10 grootste dalers staat de cryptovaluta Karma. Karma is a b*tch zeggen ze ook wel. 😉 De crypto verzorgt wereldwijde peer-to-peer leningen. De naam van de crypto is bewust gekozen. Zo kun je trouwe klanten betrekken bij een crowdfunding en ontstaat er een wereldwijde, openbare kredietgeschiedenis. Door een betere reputatie kan je dan bijvoorbeeld een rekening afsluiten met minder rente.

IXTUS Edutainment (IXE)

Het product van IXTUS, Little Detective, is het eerste beschikbare interactieve edutainmentplatform op de blockchain. Dit platform, gericht op kinderen van 3 tot 8 jaar, brengt de huidige multimedia-educatieformats een stap verder. Het programma kan, zolang er een connectie is, op de blockchain worden benaderd via verschillende apparaten op meerdere platforms overal ter wereld.