Week 44 2019: Stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 44 2019: Stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

De screenshots in dit artikel van Coinmarketcap “Biggest gainers and losers” zijn gemaakt op 4 november 2019 om 09:00. Je vindt in deze blog de 10 grootste stijgers en dalers van week 44 2019.

Stijgers week 44

De grootste stijger van de afgelopen zeven dagen is adToken (ADT). Deze cryptocurrency is gestegen met een percentage van 212,10%. adToken wordt opgevolgd door BABB (BAX) met een stijgingspercentage van 198,90%. De derde grootste stijger van deze week is Aunite (AUNIT). Het stijgingspercentage van Aunite van de afgelopen week is 110,21%. Uiteraard hebben wij ons ook deze week extra verdiept in een aantal munten uit de lijst met grootste stijgers van week 44.

grootste stijgers week 44

Egretia (EGT)

Gedurende 4 jaar wordt er tijdens een project gewerkt aan het integreren van ’s werelds eerste complete HTML5-workflow. Deze workflow bereikt wereldwijd meer dan 200.000 ontwikkelaars en de HTML5-inhoud heeft betrekking op 1 miljard mobiele apparaten. Er zijn ook 14 producten die alle aspecten van HTML5-contentontwikkeling omvatten. Voor dit project slaat Egretia de handen ineen met Egret Technology. In de toekomst ondersteunt de workflow en het interfacekader ook Ethereum, EOS en andere openbare ketens. Naast de ontwikkelworkflow omvat het Egretia platform vier kernplatforms en een incubator. Deze onderdelen bieden blockchain-oplossingen en -services voor content-providers, kanalen, adverteerders en spelers. Hierdoor ontstaat een compleet ecosysteem.

BABB (BAX)

De wereldwijde bank worden voor micro-economie, dat is het doel van BABB. De ontwikkelaars van BABB zijn bezig met het bouwen van een gedecentraliseerd platform dat van de blockchain- en de biometrische technologie gebruik maakt. Ook wil het platform aan de wereldwijde micro-economie peer-to-peer bankdiensten bieden. Bij dit platform hoort een applicatie voor de mobiele telefoon. Hier kan je valuta’s wisselen, betalingen versturen en betalingen ontvangen. Ook moet je wereldwijd fiat-valuta kunnen uitgeven met behulp van de Black Card die gekoppeld is aan de BABB-bankrekening.

Dalers week 44

De grootste daler van week 44 is BitBall (BTB) met een percentage van 93,07%. Op de tweede plek van de grootste dalers in week 44 staat KAASO (KAASO) die de afgelopen zeven dagen is gedaald met een percentage van 74,20%. De derde plek in de lijst van grootste dalers wordt ingenomen door de cryptocurrency Blockium (BOK). Blockium is de afgelopen zeven dagen gedaald met een percentage van 69,78%.

grootste dalers week 44

BitBall (BTB)

BitBal (BTB) was de afgelopen week de grootste daler. Het is een Ebarter-handelsplatform voor goederen en diensten gebaseerd op verschillende cryptocurrencies zoals BTC, BTB, ETH, BTRS en fiat-valuta die kunnen worden overgemaakt via Paypal. Het bijbehorende ecosysteem is een alles-in-één cryptocurrency die alle aspecten bevat behorende bij financiële transacties. Het ecosysteem is gebouwd op de Ethereum blockchain. Wanneer je bijdraagt aan dit ecosysteem wordt je beloond met BitBall Treasure (BTRS). BTRS heeft een maximale voorraad van 1 miljoen waardoor de munt zeer waardevol is.

KAASO (KAASO)

KAASO staat deze week op de tweede plek van de grootste dalers. Het is een wereldwijde markt waar freelancers en blockchain-bedrijven met elkaar in contact kunnen komen. Dit kunnen freelancers en bedrijven in verschillende categorieën zijn. Dit zijn de categorieën die er op dit moment zijn: Video productie, muziek en audio, ontwerp en grafische vormgeving, onderwijs en cursussen, digitale marketing en publicatie, exchanges, ICO/IEO/STO services en programmering. Op het platform kunnen verschillende vacatures geplaatst worden en kan je jouw diensten aanbieden.