Week 43 2019: Stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 43 2019: Stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

In deze blog vind je de grootste stijgers and dalers van week 43 2019. De screenshots in deze blog zijn gemaakt op Coinmarketcap “Biggest gainers and losers” op 28 oktober 2019 om 08:30.

Stijgers week 43

De grootste stijger van de afgelopen week is gestegen met een percentage van 597,40%. Deze munt, Cryptonex (CNX), heeft een stijgingspercentage die ruim boven het stijgingspercentage van de tweede grootste stijger ligt. De tweede grootste stijger van week 43 is de token Ulord (UT), gestegen met 276,33%. Op de derde plek deze week staat de cryptocurrency Bytom (BTM). Bytom is de afgelopen dagen met 154,35% gestegen.

grootste stijgers

Origin Sport (ORS)

Op de 5e plek van de grootste stijgers van de afgelopen week vind je de cryptocurrency Origin Sport (ORS). Deze munt heeft al vaker in de lijst gestaan van de grootste stijgers. Het is een platform waarop je deel kan nemen aan sportweddenschappen. Verder is het gebruik van het platform veilig en transparant, mede dankzij het gebruik van smart-contracts. Door deze smart-contracts worden bonussen automatisch verrekend en verdeeld. Er kan dus geen sprake zijn van manipulatie zijn op het platform. Ook worden er technische oplossingen geboden voor bedrijven voor het aanleggen van een sportdatasysteem.

Cryptonex (CNX)

Veruit de grootste stijger deze week is de cryptocurrenxy Cryptonex (CNX). Cryptonex is een wereldwijde en gedecentraliseerde cryptocurrency die is gemaakt op zijn eigen blockchain. Dit is de eerste blockchain-acquisitie ooit. Het doel van Cryptonex? Zeg maar gerust doelen! Het meest belangrijke doel van dit platform is gebruikers de mogelijkheid bieden om alle valuta’s op deze wereld in te kunnen wisselen voor cryptovaluta. Verder wil dit platform het mogelijk maken om met behulp van betaalkaarten en mobiele applicaties direct en met een minimale commissie contactloos te kunnen betalen voor goederen en diensten.

Dalers week 43

Deze week is de munt Howdoo (UDOO) het meest gezakt. Het dalingspercentage van deze cryptocurrency is 65,81%. Op de tweede plek staat de Titan Coin (TTN) die deze week gedaald is met een percentage van 65,04%. De derde grootste daler deze week heeft een dalingspercentage van 53,19%. De naam van deze cryptocurrency is FNB Protocol.

biggest losers

Howdoo (UDOO)

De grootste daler van deze week is de cryptocurrency Howdoo (UDOO). Het platform Howdoo heeft als doel een social media ervaring te verzorgen die eerlijker en duidelijker is en waar jij zelf “in control” kan zijn. Op de social media kanalen gekoppeld aan Howdoo kan je posts bekijken die aansluiten op jouw favoriete interesses en posts van jouw favoriete influencers. Op deze kanalen kan je berichten plaatsen of bekijken, afbeeldingen, video’s en ga zo maar door. Ook is er de mogelijkheid om met andere gebruikers in contact te komen.

FortKnoxster (FKX)

Op de 5e plek van de grootste dalers van week 43 vind je de cryptocurrency FortKnoxster. De bijbehorende app van FortKnoxster (FKX) kan je gebruiken voor privé en veilig berichten sturen, bellen en opslag. De chat in deze app kan je ook gebruiken om voice berichten te sturen en om een groepschat te openen. Ook kan je videobellen. Het opslaan van gegevens zoals waardevolle data, foto’s en andere documenten kan makkelijk. Ook is het mogelijk om deze bestanden via de cloud te delen met anderen.