Week 42 2019: Stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 42 2019: Stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Deze week vind je weer een overzicht van de grootste stijgers en dalers van de afgelopen zeven dagen. De screenshots van de biggest gainers and losers in dit artikel zijn gemaakt op maandag 21 oktober 2019 om 09:00 op Coinmarketcap.

Stijgers week 42

De grootste stijger van week 42 is ATB Coin (ATB). ATB is de afgelopen 7 dagen gestegen met 173,97%. ATB Coin wordt op de voet gevolgd door Acute Angel Cloud (AAC). Acute Angel Cloud is op de tweede plaats geëindigd met een stijgingspercentage van 129,10. Op de derde plaats staat BlockCDN (BCDN) deze munt is de afgelopen week met 107,62% gestegen.

grootste stijgers

ATB Coin (ATB)

Deze munt is de afgelopen 7 dagen het meest gestegen. Wat ATB Coin zo uniek maakt vergeleken met andere cryptocurrency is dat ATB innovaties bevat die andere crypto’s niet hebben kunnen ontwikkelen en verwerken. De transacties die plaatsvinden op dit platform zijn veilig, anoniem en privé. Zeker in deze tijd zijn dat kenmerken waar mensen veel waarde aan hechten. Met de Offline Codes wordt er een bedrijfsmodel gepromoot waar gebruikers online virtuele goederen kunnen kopen. Bij organisaties zonder winstoogmerk zijn er zelfs nog meer mogelijkheden die geopend kunnen worden door de Offline Codes.

Promotion Coin (PC)

Op de 6e plek van de grootste stijgers van week 42 staat de cryptocurrency Promotion Coin (PC). PC is de afgelopen 7 dagen gestegen met 99,10%, een mooi stijgingspercentage. Ook is Promotion Coin ontworpen om bestaande problemen in de promotiewereld op te lossen. En door decentralisatie komt er een win-win situatie voor klanten en promotors. Ook ontstaat er een speciale community waar promotors in contact komen met potentiële klanten. Verder wil het platform verandering brengen in de bestaande promotie-industrie en het verschil maken in deze wereld.

Dalers week 42

In week 42 staat Akropolis (AKRO) op nummer 1 in de lijst met grootste dalers. Akropolis is in deze week met 70,66% gedaald. Op nummer 2 in de lijst met grootste dalers staat de munt Alphacon (ALP). Deze munt is de afgelopen week gedaald met 65,41%. Dan de nummer drie in deze lijst, Echoin (EC). Echoin is geëindigd op de derde plek met een dalingspercentage van 58,70%.

grootste dalers

Akropolis (AKRO)

Akropolis is de afgelopen 7 dagen gedaald met 70,66% hiermee staat AKRO op de 1e plek in de lijst van de grootste dalers van week 42. Het doel van Akropolis is het potentieel van de informele economie blootleggen met behulp van DEFI. In DEFI is er geen intermediair meer nodig wanneer waardevolle munten worden verplaatst over de wereld. Ook zijn er geen grenzen, geen banken en geen regeringen die er vat op hebben. Zo ontstaat er de vrijheid om zelf de macht te hebben over jouw eigen geld.

Tarush (TAS)

Op de 6e plek in de lijst met grootste dalers van week 42 is Tarush geëindigd. TAS is de afgelopen 7 dagen gedaald met een percentage van 50,41%. De munt maakt gebruik van het MimbleWimble Protocol 2.0. Op de website van deze cryptocurrency kon je deelnemen aan de airdrop en het litepaper lezen. Het project is gebouwd door implementatie van een Mimble Wimble blockchain met verschillende optimalisaties. De privacyvoordelen hebben ervoor gezorgd dat de keuze van de makers van Tarush is gevallen op MimbleWimble als het geldende protocol. Ook op dit platform wordt weer veel waarde gehecht aan privacy en transactiebeveiliging.