Week 4 2019: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 4 2019: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

In deze blog vind je weer een nieuw overzicht van de 10 grootste stijgers en dalers van week 4 2019. Een van de interessante munten in deze lijst is Insureum. De verbinding tussen consumenten en verzekeringsmaatschappijen kan volgens het platform aangehaald worden door gebruik te maken van de blockchaintechnologie.

De grootste stijgers

Met een stijging van 260,31% over de afgelopen 7 dagen is Sentinel Chain (SENC) de grootste stijger van deze week. Sentinel Chain is een op blockchain gebaseerde internationale B2B marktplaats voor financiële diensten die grensoverschrijdend, betaalbaar en veilig zijn.  Deze marktplaats wordt het eerste platform ter wereld dat het gebruik van vee als “onderpand” zal accepteren. Dit gebeurt door de herkomst van de dieren op de blockchain te registreren. Mensen die niet aangesloten zijn bij een bank kunnen op deze manier vee accepteren als onderpand voor leningen. De letters van de naam van de bijbehorende token, SENC, zijn ook meteen de letters van de meest belangrijke waarden van het platform. De S staat voor self-sustaining (zelfvoorzienend), de E staat voor empowerment, de N staat voor nerve en de C staat voor change (verandering). Farmtrek maakt al gebruik van de Sentinel Chain.

grootste stijgers week 4
Screenshot gemaakt op 28 januari 2019 om 9:30 op https://coinmarketcap.com/gainers-losers/

Insureum (ISR)

Insureum is een platform dat een verbinding maakt tussen verzekeraars, verzekeringnemers en derden. Het platform maakt gebruik van de blockchaintechnologie om een gedecentraliseerd ecosysteem te maken. Op de officiële website van ISR zie je dat er samenwerkingen zijn tussen veel bekende partners en supporters. Ook is er in een bekende Koreaanse krant een artikel verschenen over de verbinding tussen de blockchain en de gezondheidszorg, in het artikel wordt ook Insureum benoemd. Het doel van het platform is het creëren van een verbinding tussen de verzekeringsmaatschappijen en de gebruikers. In het traditionele systeem is er maar een beperkte verbinding of band, met behulp van de nieuwe technologieën is er geen sprake meer van een ontkoppeling tussen consumenten en verzekeraars.

SoPay (SOP)

SoPay is een blockchain betaalserviceplatform waarop je geen transactiekosten hoeft te betalen. Dit systeem is ideaal voor bedrijven omdat zij veel minder kosten hoeven te maken wanneer ze betalingen willen verrichten. Er wordt op het platform gebruik gemaakt van een account in de vorm van een telefoonnummer ID en een digitaal wachtwoord van 6 cijfers, met dit wachtwoord ontgrendel je snel en gemakkelijk de digitale valuta. Naast dat je minder kosten maakt, is het platform ook veiliger, eenvoudiger en efficiënter. De veiligheid wordt gegarandeerd door het gebruik van een speciale hardware-isolatietechnologie. Wanneer bedrijven een transactie willen doen, kan dat binnen 1 seconde. Ook is er op SoPay een ondersteuning van allerlei verschillende valuta-uitwisselingen. SoPay is daarnaast ook een zeer efficiënt platform voor ontwikkelaars, zij ontvangen een integratie binnen 6 dagen. Ontwikkelaars hebben daarnaast geen ervaring nodig met de blockchaintechnologie.

Crowd Machine (CMCT)

Crowd Machine is een platform waarop ontwikkelaars een app kunnen ontwikkelen zonder dat ze (veel) ervaring nodig hebben met coderen, dit is iets wat Crowd Machine allemaal regelt. Hierdoor zijn er geen blokkades meer en is het voor iedereen mogelijk om een app te ontwikkelen. Naast dat het ontwikkelen van een app eenvoudiger wordt, zijn er ook minder kosten aan verbonden en gaat er minder tijd verloren. Wat een groot voordeel is voor ontwikkelaars aan het werken op het Crowd Machine Platform is dat het veel eenvoudiger is om de app uiteindelijk op de markt te brengen. Crowd Machine zorgt voor een goede klantenkring, het aan de man brengen van de app gaat zelfs tot 45 keer sneller.

De grootste dalers

Kambria (KAT) is de grootste daler van deze week. De munt is de afgelopen 7 dagen gedaald met 81,99%. Het platform richt zich vooral op de manier van innoveren. De makers van Kambria vinden dat de manier waarop we innoveren net zo belangrijk is als wat we innoveren. Veel teamleden hebben ook een achtergrond in de Artificial Intelligence wereld. Verschillende bekende websites hebben reviews geschreven en het platform beoordeeld. Van 7 verschillende websites heeft Kambria een positieve beoordeling ontvangen. Op donderdag 21 februari 2019 is er een event waar ook Kambria aanwezig zal zijn. Tijdens het event zal er door kenners gepraat worden over open source en ethiek in artificial intelligence (kunstmatige intelligentie) en blockchain.

grootste dalers week 4
Screenshot gemaakt op 28 januari 2019 om 9:30 op https://coinmarketcap.com/gainers-losers/

Cappasity (CAPP)

Cappasity is hét platform voor het ontwerpen, insluiten en verkopen van 3D digitale accessoires en assets. In de traditionele wereld is het proces van het creëren en inbedden van 3D- en AR/VR inhoud een groot probleem. Cappasity wil dit probleem op een betaalbare manier oplossen, onder andere door gebruik te maken van een blockchain-infrastructuur. Deze blockchain-infrastructuur wordt ingezet voor het opslaan en beheren van copyrights van de 3D digital assets. De token die bij het Cappasity platform hoort is CAPP. CAPP kan gebruikt worden als betalingsmiddel binnen het Cappasity-ecosysteem en voor het opslaan van de digitale rechten van de activa.

Energi (NRG)

Het platform Energi heeft als doel om dé cryptocurrency te worden die over de hele wereld beschikbaar is en wordt gebruikt en geaccepteerd. Op het platform wordt onder andere gebruik gemaakt van smart contracts en self-funding. Self-funding wil eigenlijk zeggen dat er van de transactiekosten een deel naar het bedrijf gaat. Per maand wordt er 1 miljoen NRG uitgegeven. De verdeling van deze uitgave wordt onderverdeeld in percentages, zo wordt gaat er iedere maand 10% naar de miners.

Edgeless (EDG)

Edgeless is een gaming platform op de blockchain. Een aantal populaire games die je kan spelen op het platform zijn: Slots, Dice, Blackjack, Crash en Baccarat. Naast dat je de games zelf kan spelen, kan je ook voorspellingen plaatsen (zoals bij de game Dice). Als je de officiële website bezoekt zie je bovenaan de naam van de jackpot winnaar staan. Echt veel meer informatie over de technologie achter het platform vind je niet, wel kan je je makkelijk en snel aanmelden om aan de slag te gaan met het spelen van de games.