Week 3 2019: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 3 2019: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

De afgelopen weken zie je in de lijst van de 10 grootste stijgers en dalers dat de dalingspercentages lager worden. De stijgingspercentages blijven daarentegen vrij hoog. Zou dit betekenen dat de markt weer aantrekt?

De grootste stijgers

De grootste stijger deze week is Apollo Currency (APL). Deze cryptocurrency is de afgelopen zeven dagen met 272,02% gestegen. De focus van de munt ligt op snelheid, veelzijdigheid en privacy. Uiteindelijk willen de makers van de Apollo Currency  alle standaard cryptocurrency-functies op één platform aan te bieden dat niet getraceerd kan worden. Op het platform kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van smart contracts, er kunnen bestanden op bewaard worden, bestanden verzonden en ga zo maar door. In tegenstelling met andere privacymunten zorgt de Apollo currency ervoor dat de IP-adressen van de verzenders en ontvangers onzichtbaar blijven

grootste stijgers week 3

Delphy (DPY)

Op de tweede plek in de lijst van grootste stijgers staat Delphy (DPY). Deze munt is de afgelopen zeven dagen gestegen met 187,46%. Delphy is een gedecentraliseerd platform voor voorspellingsmarkten. Het platform is gebouwd op Ethereum. Op het Delphy-platform kan DPY worden gebruikt, de bijbehorende token. De voorspellingen op het platform worden door meerdere personen en experts gedaan, deze wijsheid en marktinformatie wordt gebundeld waardoor de voorspellingen meer betrouwbaar zijn.

OAX (OAX)

OAX is een open source platform dat transparant bestuurd wordt. Dit platform zal een kickstart krijgen door ANX’s technologie. De makers van OAX hebben ruime ervaring in het exploiteren van een exchange, in de infrastructuur en in het creëren van een breed netwerk van gebruikers. De OAX-foundation is opgezet om de toepassing van het OAX-platform en ecosysteem te promoten. OAX is op 23 en 24 januari 2019 ook te vinden op de iFXEXPO Asia, een cypto en fintech beurs in het Hong Kong convention en exhibition center.

Snovian.Space (SNOV)

Snovian.Space staat deze week op de tiende plek van de grootste stijgers. Het is een sociaal netwerk waarop je beloond kan worden met SNOV wanneer je benaderd wordt. Het platform is ontworpen om professionals in verschillende niches met elkaar in contact te brengen. Bij de niches kan je denken aan de cryptowereld, de technische wereld et cetera. De professionals kunnen onder andere met elkaar in contact gebracht worden wanneer er sprake is van een hulpvraag. Wanneer iemand bijvoorbeeld op zoek is naar tokenadviseurs, en er professionele mensen uit het vak reageren, kunnen die mensen beloond worden voor hun reactie. Op het platform kunnen naast SNOV ook andere ERC-20 munten gebruikt worden.

De grootste dalers

De grootste daler van deze week is de Ormeus Coin (ORME). Deze munt is de afgelopen zeven dagen met 69,06% gedaald. Ormeus is gebouwd op Ethereum. Omereus Coin is een nieuw digitaal geldsysteem. ORME wordt ondersteund door een volledig gecontroleerde industriële mining van USD250 miljoen. De inkomsten vanuit het minen zijn cryptografisch verbonden met de ORV (Ormeus Reserve Vault) door middel van proof of asset technologie en zelfuitvoerende Ethereum Blockchain smart contracts. ORME is aangedreven door groene energie. Het Ormeus platform is in het bezit van Bitcoin-, Litecoin- en Dash-miningplatforms. 40% van de mininginkomsten worden weer geïnvesteerd in de aanschaf van nieuwe hardware.

grootste dalers week 3

TCOIN (TCN)

TCoin is aangedreven door de Trade by Trade exchange. De waarde TCN is evenredig met de waarde van Trade by Trade (TBT). Trade by Trade is een exchange die over unieke tools bezit die handelaren helpen bij beter uitwisselen. Op de officiële website van TCoin is een waarschuwing verschenen. De transacties zijn langzamer, de bevestiging kan enkele dagen duren. Omdat de blockchain langzamer is dan normaal wordt er gezocht naar een oplossing voor dit probleem. Ook worden er mails verstuurd waarin er gevraagd wordt naar een TCoin wachtwoord, op de website wordt nog eens benadrukt dat TCoin dat nooit zou doen. Dit zouden ook redenen kunnen zijn waardoor de munt de afgelopen zeven dagen is gedaald.

Optimal Shelf Availability Token (OSA)

De Optimal Shelf Availability Token staat in de lijst met de 10 grootste dalers op plek nummer 8. De afgelopen zeven dagen is de munt gedaald met 38,60%. Het OSA Token is een token met drie verschillende gebruiksmogelijkheden. Zo kan de token op het OSA platform gebruikt worden als een beloning, het kan gebruikt worden als een betalingsmethode en als brandstof voor het netwerk. OSA als beloning kan verdiend worden voor het delen van gegevens en voor merkspecifieke promotiecampagnes. Als betaalmiddel kan OSA gebruikt worden op het OSA-platform. OSA wordt ook gebruikt om gegevensverzameling en -opslag mogelijk te maken, net als het vergemakkelijken van verrijking en analyse.

Starchain (STC)

Starchain is geen onbekende munt in deze lijst, helaas. Deze week is de token gedaald met een percentage van 48,69%. Starchain is een token die gebruikt kan worden in de cultuur- en entertainmentindustrie. De token opent volgens de makers een gehele nieuwe markt op de blockchain voor economie door IP-, economisch- en persoonlijk verkeer met zich mee te brengen. De munt wordt in Beijing ook al ingezet tijdens een groots opgezette awardshow.