Week 28 2019: Stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 28 2019: Stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

De afgelopen week ging het weer eens ouderwets hard met de koersen. Ze schoten werkelijk alle kanten op. De ene dag stonden de top 5 crypto meer dan 5 procent in de win, de andere dag stonden dezelfde digitale valuta meer dan 8 procent in de plus. Vandaag bekijk ik de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. Deze kun je bekijken in een screenshot. Daaronder geef ik extra uitleg over een aantal bijzondere stijgers en dalers van de afgelopen week.

Grootste stijgers week 28

In de onderstaande screenshot, genomen van Coinmarktcap om 18:10 op 8 juli 2019, zie je grootste stijgers van de afgelopen 7 dagen, inclusief vandaag.

Origo

Op rang 176 vinden we Origo. Dit is de grootste stijger van de afgelopen dagen. Het is een project dat volledig draait om privacy. Zo stelt het team achter deze crypto:

Het privacybehoudplatform voor gedecentraliseerde applicaties

Privacy sterft online. De ongekende transparantie van de huidige blockchains heeft dit nog erger gemaakt. Al uw gegevens worden openbaar getoond.

Origo is de remedie! Origo is ’s werelds eerste gedecentraliseerde applicatieplatform dat uw privacy beschermt.

Hieronder kun je een interview bekijken met een hoofdontwikkelaar van het project

Grootste dalers week 28

De afgelopen week hebben 7 (!!) projecten meer dan 50% van hun waarde ingeleverd. Ik kan me niet snel herinneren wanneer er voor het laatst zoveel projecten zo’n slechte week hebben gehad. In het screenshot, genomen van Coinmarketcap om 18:11 op 8 juli 2019, zie je de grootste dalers van de afgelopen week op een rij.

IHT

IHT integreert wereldwijde vastgoedmarkten met het blockchain-mechanisme. Door zich aan te sluiten bij blockchain en onroerend goed, kunnen de vastgoedontwikkelaar, financiële instellingen en hun gebruikers worden verbonden en kan de transactie van onroerend goed deel uitmaken van de “digitale kredietmaatschappij”, en daarmee een cruciaal ondersteunend onderdeel vormen van de economische ontwikkeling. Alle eigenaars en beleggers zullen de begunstigden worden van i-house.com onroerend goed blockchain.