Week 25 2019: Stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 25 2019: Stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Er is weer een week voorbij; en wat voor één! De koersen zijn weer iets gestegen. Bitcoin was deze week niet volledig de voorloper, maar voor de verandering nam Litecoin het voortouw. De rest volgde gestaag. De afgelopen zeven dagen zijn er weer een paar mooie stijgers in de wereld van crypto. Ifoods Chain noteert de hoogste stijging van rond de 240%. Een oude bekende, Provoco Token (VOCO), noteert een stijging van 130%. Natuurlijk zijn er ook een aantal dalers. Mindexcoin heeft zelfs meer dan 50% van de totale waarde verloren. Een zware week voor Mindexcoin investeerders! Hieronder zie je weer ons wekelijkse overzicht van de stijgers en dalers.

Grootste stijgers week 25

Hieronder zie je een screenshot van de website Coinmarketcap van de hoogste stijgers van de afgelopen 7 dagen. Deze screenshot is gemaakt om 15:50 (Ja, ik ben er een beetje laat bij vandaag!)

Stijgers week 25

Ifoods Chain (IFOODS)

Ifoods Chain zal een verscheidenheid aan DAPP-toepassingen ontwikkelen, waaronder smart device foodtest, daggering, gedistribueerde levering van gegevenswaarde, bescherming, gedistribueerd voedingstestnetwerk, gedistribueerd eco-onderhoud en beheer en gedistribueerde e-commerce, enz. In de onderstaande video leer je er meer over.

GreenPay

Blockchain voor sociale doeleinden. HOOXI mobiele applicatie is een gamified mobiele sociale netwerkdienst die het publiek aanmoedigt om resultaten van broeikasgasemissiereductiemissies uit te voeren en te delen. Deze crypto, die met name groene doelen steunt, is deze week met meer dan 200 procent gestegen. Het noteert over de afgelopen 24 uur zelfs een handelsvolume van meer dna 1 miljoen dollar.

Grootste dalers week 25

Hieronder zie je een screenshot van de website Coinmarketcap van de hoogste dalers van de afgelopen 7 dagen. Deze screenshot is gemaakt om 15:51. Daaronder licht ik er een aantal kort uit. Er zijn negen projecten die meer dan 30% waarde hebben verloren. Gelukkig zijn dit niet hele bekende projecten, dus qua marktwaarde van de cryptowereld is er niet enorm veel verloren gegaan.

Dalers week 25

Midexcoin (MIC)

Mindexcoin is de grootste verliezer van de week. Het project draait om de crypto zelf. Het is namelijk een betaaloptie en een globale valuta. Eigenlijk voegt het niet veel extra’s toe als je kijkt naar de huidige top 100 crypto van Coinmarketcap, maar misschien heb ik het mis. Ook in de afgelopen 24 uur heeft dit project iets meer dan 5% waarde verloren.

Themis

Themis is een Aziatisch project. Ze hebben deze week bijna 40% van de waarde verloren. Ook zijn ze een beetje wantrouwig. “We kunnen blockchain vertrouwen, maar kunnen we de man achter de blockchain vertrouwen?” – Dr. Meng, oprichter van Themis. Themis en het bijbehorende netwerk kan op meerdere manieren worden toegepast, zoals: Digitale activa t.b.v. OTC handel (over-the-counter), elektronische betalingen via e-commerce en gecontroleerde hosting van accountbeveiliging.