Week 24 2019: Stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 24 2019: Stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Er is weer een week voorbij! Deze week was iets stiller dan de afgelopen weken. Toch zijn er een aantal leuke uitschieters te melden. BOMB (BOMB) is de grootste uitschieter van de week met bijna 700% over de afgelopen zeven dagen. Daarna volgen er drie andere projecten met een stijging van meer dan 200 procent. Ook aan de negatieve kant valt er veel te melden. Maar liefst zes projecten hebben meer dan 40% van hun waarde ingeleverd. Een pittige week voor investeerders in deze projecten. In deze blog zie je de stijgers en dalers van week 24 op een rij!

Stijgers week 24

In de onderstaande screenshot zie je een overzicht van de stijgers en dalers. Het screenshot is genomen om 10:50 op 10-06-2019 van de website Coinmarketcap.com.

Stijgers dalers week 24

BOMB de grootste stijger

Op rang 421 vinden we het sociale experiment BOMB. BOMB is een sociaal experiment en een financiële casestudy om de haalbaarheid van een deflatoire valuta te meten. De regels zijn eenvoudig.

  • Er zijn oorspronkelijk een 1.000.000 bomb
  • Elke keer dat een bomb wordt gebruikt in een transactie, wordt 1% van de transactie vernietigd.
  • Er worden geen nieuwe BOMB gemaakt

De bedoeling is niet om te worden gebruikt voor dagelijkse transacties, maar eerder als een gedecentraliseerde afdekking tegen traditionele inflatie-instrumenten. Door middel van een systeem van onveranderlijke slimme contracten en voortdurende vernietiging is BOMB ’s werelds eerste zelfvernietigende valuta.

Dalers week 24

In de onderstaande screenshot zie je de grootste dalers van de afgelopen week. Ook deze screenshot is genomen om 10:50 op 10-06-2019 van de website Coinmarketcap.com.

Dalers week 24

DAPS Token (DAPS) grootste daler

DAPS is een geplande privacy-blockchain met een focus op beveiliging, schaalbaarheid en totale privacy.Het doel van het DAPS-protocol is het creëren van een volledig anoniem uitgevende munt en een betaalsysteemmet een trustloze governancestructuur, gebaseerd op de nieuwste technologieën afgeleid van beideMonero en PIVX. Dit is de eerste in crypto-valuta. COPPS-ketenverificatie en consensusmodellen zullen gebaseerd zijn op PoS-knooppunten (staking en Masternodes) en PoA-miners.