Week 23 2019: Stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 23 2019: Stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Wat een week is het geweest! Bitcoin steeg op het begin van de week, om daarna een kleine correctie mee te maken. In de eerste week waren de nieuwsberichten overweldigend positief als in “DE BULLS ZIJN TERUG!”, nu lezen we op dezelfde websites “BLIJVEN DE BULLS WEG?”. Wel zijn er een aantal altcoins enorm gestegen. Ik denk dat wij nog niet eerder zoveel altcoins hebben gezien die zoveel zijn gestegen. Maar liefst vijf crypto zijn meer dan 500% gestegen. De grootste stijger Crystal Token is zelfs met meer dan 1000 procent gestegen. Mensen die hierin hebben geïnvesteerd, zullen een hele goede week gehad hebben. In deze blog kijken we naar de stijgers en dalers van de afgelopen week.

Grootste stijgers week 23 2019

In de onderstaande screenshot zie je een overzicht van de top 10 grootste stijgers van de afgelopen 7 dagen. Het screenshot is genomen om 07:45 van de website Coinmarketcap. Onder het screenshot licht ik een aantal grote stijgers uit.

Crystal Token

Crystal Token is een token voor cryptocurrency die innoveert op het gebied van slimme handel. De exclusieve Binance Bot, die zijn analyse baseert op trends, kapitalisatie, volume en verschillende indicatoren, biedt een breed scala aan kansen voor zowel beginners- als experttraders, via meerdere handelsprofielen. Crystal Community zal ook profiteren van onze exclusieve Crystal Reward, evenals van verschillende aanvullende services, waaronder marketingcampagnes, games en nog veel meer. In de afgelopen 7 dagen is deze token met meer dan 1000% gestegen.

Jewel

JEWEL (JWL) is een niet door de overheid gecontroleerde digitale geavanceerde valuta waarmee je geld overal op de planeet direct, veilig en in principe voor niets uit eigen zak kunt versturen. Daarnaast betekent JWL dat mensen betrokken worden om budgettaire vrijheid te bereiken door van elke JWL-munt een rentedragend kapitaal te maken met een hoge jaarlijkse rente.

Dit geavanceerde begrotingsinstrument kan worden ingevuld als een ongelooflijke methode om het aanzien te beschermen dat wordt ondersteund door netwerkprotocollen, fundering, infrastructuur en overheidsdiensten. Met een stijging van 736% heeft Jewel een prima week achter de rug. Ook de afgelopen 24 uur is daar nog eens bijna 50% bovenop gekomen.

Overige stijgers

Er zijn nog meer crypto enorm gestegen. Maar liefst 11 crypto zijn meer dan 100% gestegen. De volgende crypto zijn gestegen. Achter de naam van de cryptovaluta staat het stijgingspercentage van de afgelopen 7 dagen. Gemeten vanaf vorige week maandag 07:45.

 • Crystal Token +1002,74%
 • Jewel +736,18%
 • Midexcoin +683,01%
 • Denarius +672,06%
 • Marginless +618,20%
 • Argus +229,37%
 • PlayCoin [QRQ20] +185,93%
 • MonaCoin 159,31%
 • Ether Zero 147,41%
 • InvestDigital 133,71%
 • Bitcoin SV 104,08%

Grootste dalers week 23 2019

In de onderstaande screenshot kun je de grootste dalers van de afgelopen week bekijken. Ook deze screenshot is genomen 03-06-2019 om 07:45 van de website Coinmarketcap.com. Deze week hebben er vier munten meer dan 50% van hun waarde verloren. Onder het screenshot zie je enkele valuta uitgelicht.

Beetle Coin

BeetjeCoin is een open-source gedecentraliseerde cryptocurrency. Je kan met Beetle Coin tegen lage transactiekosten geld overmaken over de gehele wereld. Transacties verlopen via het Beetlecoin netwerk. Dit is een netwerk waar iedereen aan deel kan nemen. Gemiddeld worden nieuwe blocks elke minuut gegenereerd. Vorige week is dit project bijna 70% in waarde gedaald.

GlobalVillage Ecosystem

Volgens de eigen website: “Globalvillage Foundation (GVE foundation) is een orgaan dat werd opgericht in Singapore en op een non-profit manier wordt beheerd. Met als doel onderzoek en ontwikkeling van blockchain-technologieën die natuurlijke oplossingen kunnen bieden voor veel voorkomende problemen in het wereldwijde sociale ecosysteem op het platteland. Ondersteuning door de stichting zal de ontwikkeling, echnische ondersteuning, systeemonderhoud en exploitatieondersteuning enz. Financieren”. Op 24 mei werd de token GVE beschikbaar op de exchange Hadax. Vorige week heeft het wel iets meer dan 61% in waarde verloren.