Week 21 2019: Grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 21 2019: Grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

De week is weer voorbij… en wat voor een week was het! Gisteren schoot de koers van Bitcoin opeens flink omhoog. Ook de alts volgden weer trouw. De koers staat, op het moment van schrijven, iets onder de 8000 euro, waar het eerst moeite had om de 8000 dollar te verbreken. In Amerikaanse Dollar is Bitcoin nu $8679,93 waard. De rest van de week kunnen we omschrijven als een wilde rit. Veel grote stijgers, maar ook veel enorme dalers. In dit artikel behandelen we traditiegetrouw op maandag de stijgers en dalers van de afgelopen week.

Grootste stijgers week 21

In week 21 zijn er drie cryptocurrencies die meer dan 200 procent zijn gestegen. In de onderstaande screenshot zie je de top 10 best presterende crypto van de afgelopen week.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gG1veue8H1U" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Thorenext

Via ThoreNext blockchain en Cryptoeconomics wordt de tijd en complexiteit van het ontwikkelen van TRUST geabstraheerd, waardoor een groot aantal Upcoming StartUp & iOT Firms kan samenwerken en delen in de winst van een dergelijke samenwerking zonder een hiërarchische structuur van een traditioneel bedrijf. Het bedrijf noteert een prima winst van meer dan 500% in week 21. Op sociale media wordt dit project geroemd, maar er gaan ook erg veel geluiden dat het gewoon een ordinaire pump en dump is.

Sopay

SoPay is een Blockchain Payment Service Platform. Integratie binnen 6 dagen voor ontwikkelaar voor toegang tot digitale valuta. Volgens eigen zeggen: Veilig, gemakkelijk, efficiënt. Hoofdoel: Digitale transactie eenvoudiger maken.

IPCHAIN

IPCHAIN ​​is een project gestart door en voor wetenschappers en uitvinders met het doel om gedistribueerde blockchaintechnologie (DLT, ook wel Blockchain-technologie genoemd) voor de bescherming van intellectuele eigendom (IP) te gebruiken. Het is een doorzoekbare database die traditionele intellectuele eigendomstrategieën vervangt en / of aanvult door bewijs van auteurschap aan te bieden via de veiligste vorm van digitale publicatie. Dankzij de gedecentraliseerde Blockchain-technologie beschermt de IPCHAIN-database de belangen van gebruikers en stelt ze zonder twijfel het auteurschap in.

Omdat het bewijs van het auteurschap de centrale basis is voor bescherming van auteursrechten en octrooiaanvragen, is IPCHAIN ​​de snelste, gemakkelijkste, veiligste en goedkoopste manier om eigendom van intellectuele eigendom vast te stellen, inclusief maar niet beperkt tot uitvindingen, originele literaire en artistieke werken, concepten en ideeën.

Grootste verliezers

Deze week hebben drie projecten meer dan de helft van hun waarde verloren. Voor deze projecten was het dus totaal geen goede week. In de onderstaande screenshot, genomen om 06:45 vandaag, zie je een overzicht van de top 10 stijgers en dalers van de afgelopen week.

Grootste dalers

MTFU – Mainstream For The Underground

MFTU brengt een nieuw en effectiever systeem voor het betalen van royalty’s voor muziek naar de tafel. Onze directe bridge voor liedjes die in het radiostation worden afgespeeld en onze snelste aflevering van royaltybetalingen, maakt ons het favoriete systeem van duizenden artiesten over de hele wereld. MFTU omzeilt de tijdrovende bureaucratie van de tussenpersonen om een ​​veilige betaling en een transparant proces te bieden.

Clams

Clams komen we wel vaker tegen tussen zowel de stijgers als dalers. CLAM’s zijn een vorm van digitale waarde, of valuta, die wordt overgedragen, gemaakt en geverifieerd door de gezamenlijke inspanning van de computers waarop de CLAMs-software wordt uitgevoerd. Net als bij Bitcoin, de originele technologie waarop CLAM’s zijn gemaakt, volgt dit netwerk een rigoureus protocol om ervoor te zorgen dat consensus en verificatie worden gehandhaafd.

Jewel

JEWEL (JWL) is een niet door de overheid gecontroleerde digitale geavanceerde valuta waarmee je geld overal op de planeet direct, veilig en in principe voor niets uit eigen zak kunt versturen. Daarnaast betekent JWL dat mensen betrokken worden om budgettaire vrijheid te bereiken door van elke JWL-munt een rentedragend kapitaal te maken met een hoge jaarlijkse rente. Dit geavanceerde begrotingsinstrument kan worden ingevuld als een ongelooflijke methode om het aanzien te beschermen dat wordt ondersteund door netwerkprotocollen, fundering, infrastructuur en overheidsdiensten.