Week 2 2019: De 10 grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 2 2019: De 10 grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

De grootste stijger van deze week is met 974,04% gestegen! Het hoogste stijgingspercentage tot nu toe in deze categorie blogs? In de lijst met grootste stijgers staan ook twee munten die zich richten op de medische wereld. Een interessante ontwikkeling!

De grootste stijgers

De grootste stijger van deze week is CariNet. CariNet is deze week met 974,04% gestegen. CariNet bestaat onder andere uit CariPay en CariCash. CariPay is een terminal voor digitaal activabeheer vanuit het Caribische gebied. De bijbehorende token bij CariNet is CIT. De token heeft een stabiele waarde en bevat verschillende kenmerken die de token uniek maken.
De munt is:

  • Veilig
  • Onveranderlijk
  • Traceerbaar
  • Beheersbaar
  • Open en transparant

Het team van dit platform bestaat uit teamleden van over de hele wereld.

grootste stijgers week 2
Screenshot van https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ maandag 14 januari 2019 om 19:00

Timicoin (TMC)

Timihealth is het eerste blockchain-platform dat ingezet wordt voor een snelle en veilige overdracht van medische gegevens. Ook hierbij zijn de grensoverschrijdende kenmerken van deze technologie weer enorm belangrijk. De medische gegevens reizen razendsnel de hele wereld over. Ook kan, met toestemming van de patiënt, dagelijkse monitoring en onderzoek via gegevens van medische apparaten mogelijk worden. Dit soort ontwikkelingen zouden het volgen en controleren van de gezondheid van bepaalde patiënten mogelijk kunnen maken in de toekomst. De gezondheidszorg zou met deze ontwikkelingen een gesloten netwerk kunnen worden in plaats van losse netwerken zoals nu. De patiëntgegevens worden voor iedere zorginstelling zichtbaar, met toestemming van de patiënt uiteraard.

CHEX (CHEX)

Chex is deze week met 61,92% gestegen. Chex hoort bij de Chao Exchange. De Chao Exchange is gebaseerd in Hong Kong voor digitale currencies. De exchange is ontstaan in juli 2017. Chaoex is beschikbaar op verschillende mobiele apparaten en op de PC. Achter Chaoex zit een ervaren team met Chinese, Amerikaanse, Koreaanse en Russische sprekers. Zij kunnen helpen door professionele assistentie te bieden. Ook staat het bedrijf bekend om zijn snelle respons. CHEX werkt samen met verschillende top investeringsinstellingen zoals Cherubic Ventures, ook konden ze op veel steun rekenen van CHEX foundation en van KIM’s Capital.

MediShares (MDS)

Met behulp van MediShares kunnen verzekeraars de operationele kosten verlagen. Medishares is een marktplaats voor verzekeringen, deze marktplaats is open-source, Ethereum-based en gedecentraliseerd. MDS, de bijbehorende cryptocurrency van het MediShares platform is verkrijgbaar op verschillende exchanges. De vier verschillende exchanges waar MDS verkrijgbaar is zijn: Huobi.pro, gate.io, cex.com, OTCBTC. MDS wordt gebruikt om via smart contracts lid te worden van onderlinge verzekeringsregelingen. Ook kan iedereen een online verzekeringsmaatschappij worden en hierbij gebruik maken van smart contract templates die zijn gemaakt door MediShares.

De grootste dalers

Decent (DCT) is de grootste daler van deze week. De munt is de afgelopen week gedaald met een percentage van 63,35%. Decent is een blockchain ecosysteem die ontwikkelaars de tools biedt om block voor block blockchainapplicaties te bouwen. Het Decent-platform is ontstaan in 2015 en zegt één van de eerste blockchain-bedrijven te zijn. DCore is het bijbehorende blockchain-protocol dat gebruikers de mogelijkheid geeft om applicaties te maken en te migreren op de blockchain. De makers van Decent richten zich vooral op de media- en entertainment industrie.

grootste dalers week 2
Screenshot van https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ maandag 14 januari 2019 om 19:00

Bigbom (BBO)

Bigbom is de naam van een platform dat door de makers wordt gezien als de pionier op het gebied van advertentietechnologie op de blockchain. Deze technologie zou de advertentieprestaties verbeteren en nieuwe opties bieden voor beheer. Het Bigbom-platform biedt verschillende producten aan: Advertenties, contracten en een speciale marktplaats. De marktplaats bestaat uit een dApp die is gebouwd op het platform. Op het platform kunnen verkopers en kopers van advertenties elkaar makkelijk vinden. Wanneer ze elkaar gevonden hebben kunnen ze de Bigbom-contracten gebruiken om te handelen. Bigbom kan gebruikt worden op de Ethereum blockchain of op Tomochain.

LRM Coin (LRM)

Ook LRM Coin staat in het rijtje van de 10 grootste dalers van deze week. De coin is de afgelopen zeven dagen met 56,47% gedaald. Met het LRM Coin-Platform willen de makers een wereldwijde donor-database creëren. Dit is ook het uiteindelijke hoofddoel van het platform. LRM is een cryptovaluta op basis van PoS en masternodes. Deze cryptovaluta kan gebruikt worden als betaalmiddel voor medische diensten. LRM is ook bezig met het ontwikkelen van een zoekplatform voor 3D-gedrukte orgaandonatie. De coin is verkrijgbaar op 6 verschillende exchanges.

DIPNET (DPN)

Het DIPNET-platform zal zich richten op een herstructurering van het productiebedrijfsmodel en de toekomstige industriële productie. DIPNET, een industriële blockchain,  is de afkorting van Distributed Intelligent Production Network. Wanneer je lid wordt van DIPNET, wordt je een global eco-lid. Je kan lid worden door te minen, als ontwikkelaar, als gehele community of als algemene gebruiker. Ook is er een speciaal DIPNET eco-fonds.