Week 19 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 19 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Vorige week was een bijzondere week in de wereld van crypto. De koersen stegen plotseling erg hard. Eerst begon de Bitcoin koers, daarna volgden de meeste alts. Vandaag lijken de koersen weer wat in te zakken. Toch blijven de koersen op een hoger niveau dan een aantal weken geleden. Deze week kijken we naar de grootste stijgers en dalers, zoals je deze op Coinmarketcap kan bekijken. De grootste stijger is met meer dan 9000% gestegen. Al lijkt het ook een beetje een meme. Daarnaast zijn er een groot aantal crypto met meer dan 100% gestegen. De grootste daler is bijna 80% in waarde kwijtgeraakt. Zo’n enorme waardedaling in één week zien we niet vaak.

De grootste stijgers week 19

Blue Whale Exchange is volgens Coinmarketcap met meer dan 9000 procent gestegen. Het lijkt erop dat het systeem bij grote stijgingen deze meme aanhaalt. Wij kunnen zelf geen reden bedenken waarom deze valuta zo enorm in waarde is gestegen. In het screenshot kun je goed zien dat de waarde, volgens CMC, met meer dan 9000% is gestegen. Met een ICO prijs van $0.000191 en nu bijna 15 dollarcent, is het inderdaad een grote stijging. Al zijn we er niet zo zeker van of het allemaal wel zo is.

De overige stijgers

Naast deze uitschieter zien we ook Japan Content Token (JCT) weer terug. Vorige week was deze crypto al met 248% gestegen. Deze week is daar weer 346% bijgekomen. Wij kennen helaas niemand die heeft geïnvesteerd in JCT, maar wie dat wel heeft gedaan zal nu gelukkig zijn. Een kleine investering van bijvoorbeeld 50 euro een paar weken geleden , had nu 2500 euro geweest. Daarnaast zijn ook Egretia, CrypticCoin, DAPS Token en Bitcore met meer dan 100% gestegen.

Grootste dalers week 19

Robocalls 2.0 (RC20) heeft tot doel een AI-algoritme te maken om zijn door de gebruiker gemaakte en door blockchain beveiligde ID-database voor spamoproepen te scannen om ongewenste oproepen te voorspellen op basis van inkomende kiespatronen. De structuur is afhankelijk van de Ethereum-blockchain om deze activiteit te valideren, melden en blokkeren. Het project beoogt de ‘grootste voorspelde blacklist-database van ongewenste en oproerige nummers in de blockchain’ te creëren. Het heeft meer dan 80% van de waarde verloren. De overige dalers kan je in dit screenshot bekijken..