Week 18 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 18 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

In het vorige deel van de grootste stijgers en dalers hebben we hele grote uitschieters gezien. De gehele markt was toen ook iets positiever gestemd. De voorspelde bull-markt is er nog niet helemaal, maar ik hou persoonlijk wel hoop. Vorige week hebben we een aantal kleine stijgingen gezien. De grootste stijger van week 18 2019 (29-04 t/m 05-05) is Japan Content Token (JCT), op de voet gevolgd door Kcash. Ormeus Coin, geen onbekende in zowel als stijger en daler, staat op nummer 1 van de grootste verliezers. ORME heeft meer dan de helft van zijn waarde ingeleverd.

De grootste stijgers week 18

In het onderstaande screenshot, genomen op dinsdag 7 mei 2019, zie je de grootste stijgers van de afgelopen 7 dagen.

Grootste stijgers week 18

Japan Content Token

Op plek 142 van Coinmarketcap vinden we JCT. JaCKET, het bedrijf achter deze token, richt zich op uitgifte van tickets, eigendom en kooprecht. De secundaire markt voor eigendomsrechten en wederverkoop van kooprechten willen zij verbeteren. Het is gebouwd op de blockchain en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Ook willen zij de oude zakelijke praktijken van het registratiesysteem voor bedrijven in Japan verbeteren met behulp van blockchain. De JCT-crypto is het native betaalmiddel van het project. Vorige week noteerden zij een stijging van maar liefst 258,5%.

Kcash

Kcash is ook een minder bekend project. Het is voornamelijk een cryptocurrency wallet, met ondersteuning voor onder andere BTC, ETH, BCH, LTC, ETC, ACT, EOS, USDT. Zij hebben een app voor zowel Windows, Apple en Android besturingssystemen. Volgens de website is het bedrijf erg kapitaalkrachtig. Op internet wordt daar, met name door de Aziatische investeerders, fans en critici, nog aan getwijfeld.

SpectrumNetwork

Vol goede moed wilde ik schrijven over deze crypto, die afgelopen week met meer dan 180 procent is gestegen. Bij het zoeken naar informatie over deze onbekende munt (plek 1227 in Coinmarketcap) bleek de officiële website op de zwarte lijst van Metamask te staan wegens “Ethereum Phishing Detection”. Hier heb ik verder niet veel informatie over.

Ethereum Phising SpectrumNetwork
Oeps.

Grootste dalers week 18 2019

In het onderstaande screenshot, genomen op dinsdag 7 mei 2019, zie je de grootste dalers van de afgelopen 7 dagen.

Grootste dalers week 18

Ormeus Coin

Ormeus Coin is een nieuw digitaal geldsysteem ondersteund door een volledig gecontroleerde industriële crypto-mining-operatie. De inkomsten van de mijnbouwkwekerij zijn cryptografisch verbonden met de Ormeus Reserve Vault (ORV) door middel van bewijs van activatechnologie en zelfuitvoerende Ethereum Blockchain slimme contracten (ERC20-compliant). We hebben er in de afgelopen delen veel over geschreven, omdat Ormeus veel stijgt, maar ook veel daalt. Deze week noteert het een daling van meer dan 50%.

Bolt

Tegenwoordig hebben we meer dan 30 mensen verspreid over 4 kantoren, afkomstig van enkele van de grootste bedrijven ter wereld. Sommigen zijn first-mover luminaries, sommigen geboren intra-preneurs binnen een ondernemende organisatie, maar we hebben allemaal één ding gemeen – om een ​​betekenisvolle, wereldwijde beweging op te bouwen voor mensen met een te klein budget. Ze zijn tevens de uitzendpartner van het wereldkampioenschap cricket. Net als Ormeus hebben ze flink in waarde ingeleverd.

Natmin

Natmin Pure Escrow is een gedecentraliseerde toepassing die pure Escrow-services biedt die zijn gebouwd op Blockchain-technologie. We streven naar een revolutie in de Escrow-industrie door Blockchain-technologie te gebruiken om Escrow-transacties te vergemakkelijken voor een fractie van de prijs van conventionele Escrow-services.

Natmin is een zelfregulerend systeem dat zorgt voor veilige transacties tussen de koper en de verkoper met extreem lage tarieven. Natmin maakt gebruik van slimme contracttechnologie om Escrow-transacties te implementeren en te regelen. Dit maakt de noodzaak voor een tussenpersoon overbodig, waardoor transactiekosten en de mogelijkheid van fraude worden verminderd.

De Natmin Token (NAT) zorgt voor maximale veiligheid en gemoedsrust tussen de koper en de verkoper. Het is gebouwd op de veel gebruikte en geaccepteerde ERC223-standaard met behulp van de Ethereum Blockchain.