Week 13 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 13 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Het is weer maandag! Hoog tijd voor een overzicht van de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. Het was geen week met enorme verschuivingen binnen de top 20 crypto. De grootste winsten en verliezen werden in de onderste regionen van Coinmarketcap uitgevochten. Wie bijvoorbeeld geïnvesteerd had in het Chinese BlockCDN, had zijn geld bijna kunnen vertienvoudigen, ook al maakte het bedrijf bekend zijn activiteiten in Groot Brittannië op te schorten. Investeerders in United Bitcoin zagen meer dan 50% van hun investering in rook opgaan. Lees alles over de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week!

Grootste stijgers week 13

Zoals eerder gezegd is het Chinese BlockCDN met het ticker symbol BCDN, de grootste stijger van de week. Deze crypto is met meer dan 950% gestegen. Op plek twee staat Hurify met 500%. Plek drie wordt ingenomen door Everex, dat met meer dan 300% de lucht in is gegaan. Buiten de top drie worden de percentages iets meer bescheiden. Hieronder zie je een screenshot met de grootste stijgers van de week. Deze is genomen van Coinmarketcap om 11:03 op deze mooie maandagochtend.

Grootste stijgers week 13

BlockCDN

De grootste stijger van de afgelopen dagen is een Chinees project met een Whitepaper die volledig in het Chinees is geschreven. Wat ik er van heb begrepen:

Het is Een gedecentraliseerde CDN (Content Delivery Network) systeem, dat Solidity gebruikt om een ​​smart contracts op Ethereum te exploiteren. Belangrijk kenmerken:

  • Reduceren van de hoge kosten die traditionele CDN-bedrijven hebben
  • Dekking van nodes oplossen
  • F2P technologie versnellen
  • Eerlijk, open en onveranderlijke kenmerken van de blockchain inzetten binnen CDN systemen
  • Gebouwd op de blockchain van Ethereum

Hurify

Op de tweede plek vinden we Hurify. Een project dat de ontwikkeling binnen het Internet der Dingen wil versnellen. In de onderstaande video kun je zien op wat voor manier zij dit willen doen.

Grootste dalers week 13

Sommige projecten hebben meer dan 50% van hun waarde verloren. United Bitcoin, met de prachtige domeinnaam ub.com, is daar een van. Gelukkig staan ze vandaag wel weer 25% in de plus. In het onderstaande screenshot kun je de dalers van de week bekijken. Gek genoeg staat meer dan de helft van de projecten weer in de plus vandaag. Een teken dat het goed gaat met de markt wellicht?

Grootste dalers week 13

United Bitcoin

United Bitcoin, of UBTC, is een nieuw bitcoin-gebaseerd project dat onlangs online op UB.com verscheen. Het project heeft als doel bitcoin te upgraden door onder andere slimme contracten te implementeren.

United Bitcoin werd gelanceerd door Jeff Garzik, bekend voor het leiden van de Segwit2x harde vork die is voorgesteld voor de originele bitcoin (BTC) blockchain . Die harde vork zou de blokgrootte van de originele bitcoin blockchain verdubbeld hebben, wat een betere schaaloplossing oplevert.

Arbitraging

Arbritraging is een website waarop men kan handelen tussen markten. Tussen exchanges zit vaak prijsverschil. Mensen die gebruik maken van arbitrage proberen hier een voordeel uit te halen. Arbitraging heeft hiervoor bots. Op de website melden zij: “We hebben bots gebouwd die 24 uur per dag kunnen werken en het eenvoudiger dan ooit maken om cryptocurrency arbitrage-mogelijkheden te monitoren. Onze bots zijn ook in staat om transacties uit te voeren met een enkele muisklik, waardoor het proces veel sneller en efficiënter is om te voltooien.”