Week 12 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 12 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Vorige week was Ormeus Coin (ORME) de grootste stijgers sinds maanden (gezien over 7 dagen). Deze week is het de grootste daler. Qua percentage en waarde is het over twee weken gezien nog wel een grote stijger. Al verwacht ik dat de daling zich nog wel verder door gaat zetten. De overige crypto koersen stijgen minder hard dan in de afgelopen weken, maar laten geen grote daling zien. De afgelopen zeven dagen waren niet slecht voor veel investeerders. Al voorspellen sommige mensen wel dat er een correctie zit aan te komen. Ik verwacht/hoop dat de koersen iets stabieler blijven de komende tijd en dat we geen enorme dalingen gaan zien. Lees snel verder in het overzicht van stijgers en dalers van week 12 2019!

Grootste stijgers week 12 2019

In het onderstaande screenshot zie je de grootste stijgers in de cryptowereld van de afgelopen 7 dagen.

Coni (CONI)

Met 264 procent in het groen is Coni (CONI) de grootste stijger van de week. Het wordt op de voet gevolgd door CyberVein (233,32%) en Karatgold Coin (206,94%). Ook vandaag staat Coni weer in het groen. Coni is de valuta die wordt gebruikt op de exchange CoinBene. Je kan hier bijvoorbeeld transactiekosten mee betalen en veel andere crypto kopen. CoinBene is zeker geen onbekend platform. Wellicht dat CONI nog verder stijgt en net zoals Binance Coin een hoge plek in Coinmarketcap in kan gaan nemen.

CyberVein (CVT)

Het CyberVein-netwerk is het eerste gedistribueerde grootboeksysteem dat zorgt voor het gedecentraliseerde beheer van complexe gegevenssets op de blockchain zelf, zonder dat gecentraliseerde opslagproviders vereist zijn. Net zoals internet een openbaar netwerk van netwerken is, is CyberVein een openbaar netwerk van onveranderlijke databases waarop informatie gemakkelijk kan worden verhandeld, onderling verbonden en omgezet in gestructureerde kennis.

Karatgold Coin (KBC)

Karatbars International heeft dit ICO-model op zijn kop gezet met de introductie van Karatgold Coin. In plaats van het vrijgeven van een ICO die slechts door een idee wordt gesteund, heeft het een ICO uitgebracht die wordt ondersteund door massief goud. Karatgold Coin is de eerste cryptocurrency waarvan de waarde is gekoppeld aan de prijs van goud. Elke Karatgold-munt kan op elk moment worden ingewisseld voor goud, net als het geld van de oude tijd, voordat de goudstandaard verdween en fiat-valuta’s hun positie innamen. Een spannend project. Lees er meer over op de officiële website van het project.

Grootste verliezers week 12 2019

In de onderstaande screenshot, gemaakt om 09:15 op 25 maart 2019 van Coinmarketcap, zie je de grootste verliezers van de afgelopen 7 dagen. De verliezen blijven vooralsnog erg beperkt. Eerder hebben we al Ormeus Coin (ORME) benoemd. Deze is met 66% gedaald ten opzichte van afgelopen week, waarin het met 2200+ procent was gestegen.

Dalers week 12

Bittwatt (BWT)

Bittwatt is een blockchain-toepassing waarmee u activa onmiddellijk kunt overzetten en voor hulpprogramma’s over de hele wereld kunt betalen. Maak een account aan en beheer je eigen pool om te profiteren van bonussen tot 50% van elke transactiekosten. Het project heeft een werkende app. Meer info kan je bekijken op de website van het project zelf. https://bittwatt.com/

Noah Coin (NOAH)

Noah is een zeer ambitieus project. Volgens de website hebben zij als doel: (…) om een ​​ecosysteem te bouwen – van digitale portemonnees tot strandresorts en zelfs hele steden – allemaal aangedreven door Noah Coin. We geven een verschuiving naar de opkomende crypto-toekomst en helpen miljoenen mensen om de essentie van vandaag te omarmen. Waar sommige projecten slechts een klein deel van de wereld willen “Tokenizen”, richt NOAH zich eigenlijk op alles. Ambitieus, maar ik heb toch mijn twijfels bij hun doelen.

Crystal Token

Crystal Token is een token voor cryptocurrency die innoveert op het gebied van slimme handel. Met een exclusieve Binance Bot, die zijn analyse baseert op trends, kapitalisatie, volume en verschillende indicatoren, biedt een breed scala aan kansen voor zowel newbie- als experttraders, via meerdere handelsprofielen. Mensen die lid zijn van de Crystal Community zullen ook profiteren van exclusieve Crystal Reward, evenals van verschillende aanvullende services, waaronder marketingcampagnes, games en nog veel meer.