Week 11 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 11 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

Het gaat alweer een aantal weken iets beter met de crypto koersen in het algemeen. De koersen maken nog geen grote stappen; geen haast voor een stappenteller kopen nog ;)! Dit valt ook goed te zien aan de stijgers en dalers, die we elke week bekijken. De grootste stijgers worden steeds groter en de grootste dalers worden steeds lager qua verlies. Deze week zien we de grootste stijger sinds tijden. Ormeus Coin (ORME) is maar liefst met meer dan 2000% gestegen in de afgelopen zeven dagen. Lees snel meer over Ormeus Coin en over de andere stijgers en dalers van de afgelopen week!

De grootste stijgers week 11 2019

Grootste stijgers week 11

Wie het bovenstaande screenshot bekijkt, valt vooral ORME op. Deze coin is enorm gestegen en we kunnen er deze week zeker niet om heen. Ormeus Coin is een nieuw digitaal geldsysteem ondersteund door een volledig gecontroleerde USD250 miljoen industriële crypto-mijnbouw. De inkomsten van de miners zijn cryptografisch verbonden met de Ormeus Reserve Vault (ORV) door middel van bewijs van activatechnologie en zelfuitvoerende Ethereum Blockchain slimme contracten (ERC20). Meer informatie lees je op de officiële website.

Noah Coin

Ruim achter ORME staat Noah op de tweede plek. Deze crypto is met bijna 300 procent gestegen. Daarmee is het de top 200 binnengedrongen van Coinmarketcap. Het uiteindelijke doel is om een ​​ecosysteem te bouwen – van digitale portemonnees tot strandresorts en zelfs hele steden – allemaal aangedreven door Noah Coin. Ze geven een verschuiving naar de opkomende crypto-toekomst en helpen miljoenen mensen om de essentie van vandaag te omarmen.

Crypto.com token

Deze crypto is geen onbekende voor de lijst met stijgers en dalers. Deze week staat de crypto in de top 3 van grootste stijgers. Twee en drie weken geleden stond het in de lijst met dalers. Deze token wil het betalen in crypto eenvoudiger maken. Meer info kun je in de onderstaande video bekijken. Ook de andere video’s op het officiële kanaal zijn erg informatief!

De grootste dalers week 11 2019

Ik merk dat het beter gaat met de crypto koersen in zijn algemeen. De grootste dalers van week 11 zijn minder heftig dan in andere weken dit jaar. In het onderstaande screenshot zie je een overzicht van de top 10 grootste dalers.

Grootste dalers week 11

CoTrader

CoTrader’s missie is het maximaliseren van financiële vrijheid en rendement binnen een minimale tijd met technologiegerichte beleggersbescherming. Goed beleggen is moeilijk en tijdrovend, met duizenden crypto’s en ICO’s. CoTrader lost dit probleem op door de beste investeerders te identificeren met onze onchain slimme fondsen, die eerdere ROI’s hebben gehaald. Beleggers kunnen hun geld op elk gewenst moment uit het fonds halen. Fondsmanagers worden beloond op basis van prestaties, vermenigvuldigd met wereldwijde crowdfunding op internet. Tokens zouden worden gebruikt om vergoedingen te verlagen, samenwerken tussen blockchain-platforms, beleggingsstrategieën en andere hulpprogramma’s te realiseren.

Blackmoon

Blackmoon is – naar eigen zeggen – het enige operationele blockchain-investeringsplatform.  Volledig geautomatiseerde strategieën die 24 uur per dag resultaten opleveren – elke dag opnieuw. Zij doen al het harde werk voor u. Het enige dat u hoeft te doen, is klikken, investeren, handelen. In de onderstaande video kun je er meer informatie over bekijken.