Week 10 2019: De grootste stijgers en dalers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 10 2019: De grootste stijgers en dalers

Stijgers en dalers Bitcoinsaltcoins

In de vorige maanden waren de crypto koersen niet zo positief als de afgelopen tijd. Veel belangrijke valuta zijn gestegen, waardoor altcoins ook iets aan het stijgen zijn. De koersen kleuren voornamelijk groen, met een aantal uitzonderingen. In dit wekelijkse overzicht lees je weer alles over de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. Ook lees je uitleg over een aantal valuta. De grootste stijger is de crypto 4NEW met de afkorting KWATT. Deze is maar liefst 809% gestegen. Wie deze valuta in zijn portfolio heeft zitten, heeft er een mooi rendement op gepakt de afgelopen 7 dagen. De grootste daler is S4FE met -64%. Dit is vergeleken met andere weken geen enorme daler.

De grootste stijgers week 10 2019

Hieronder zie je een screenshot van de grootste stijgers van de afgelopen 7 dagen. Deze screenshot is genomen op 11 maart 2019 om 09:50.

Stijgers week 10

4NEW (KWATT)

4NEW is ’s werelds eerste milieuvriendelijke blockchain-ecosysteem, aangedreven door energiecentrales voor afval. 4New’s ecosysteem zal een blockchain-platform bieden dat gedecentraliseerde, peer-to-peer transacties mogelijk maakt, waarbij de productie van energie direct kan voldoen aan het wereldwijde energieverbruik. Het bedrijf heeft een capaciteit van 10 Megawatt per uur en kan tot 260 miljard gigahashes per uur ondersteunen. Het afval van het bedrijf wordt op een milleuvriendelijke manier verwerkt. Het project is met 800% gestegen in de afgelopen dagen. Meer lees je op de officiële website van 4new. https://4new.io/


Bitmax Token (BTMX)

Exchanges die een eigen crypto lanceren is niets nieuws. Binance heeft dit ook succesvol gedaan met de Binance Coin. Ook de Aziatische exchange Bitmax heeft een eigen valuta gelanceerd. Deze is de afgelopen week flink gestegen. Net als andere exchange coins wordt de munt gebruikt op het platform zelf als native token. Je kan er bijvoorbeeld fees mee betalen en ruilen tussen andere valuta.

Beetlecoin (BEET)

Op de website van Beetlcoin valt het volgende te lezen: De beetlecoin is een open-source gedecentraliseerde cryptocurrency die via het beetlecoin netwerk directe en lage vergoedingen over de hele wereld biedt. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk en alle transacties worden op de blockchain uitgevoerd. Tot dusver eigenlijk niets nieuws. Je kan de munt wel staken.

De grootste dalers van week 10 2019

Deze week valt het heel erg mee met de dalingen in de top 10. Normaal gesproken zijn er meerdere crypto die met meer dan 100% zijn gedaald. Nu is dat niet het geval. Alle grootste dalers van de afgelopen week zijn onder de 100% gebleven. Dit is ook wel tekenend voor de afgelopen week qua koersen in het algemeen. Hieronder zie je een screenshot van de grootste dalers van 11 maart 2019 om 09:50 van de website Coinmarketcap.

Grootste dalers week 10 2019

S4FE (S4F)

Twee weken geleden was dit de grootste stijger. De weken daarna staat het steevast op nummer 1 in de lijst met grootste dalers. Een uitleg van deze crypto hebben we al eerder gegeven. Deze lees je in de grootste stijgers en dalers van week 8 (en ook week 9). Het is een leuke pump en dump geweest voor mensen die er op tijd bij waren, maar meestal ben jij als normale consument altijd te laat.

Blocktix (TIX)

Blocktix is ​​een platform dat organisatoren van evenementen koppelt aan een gemeenschap van financieel gestimuleerde mensen die advertenties van evenementen ondersteunen, evenementen beoordelen , enz. & Ook de bijbehorende kosten van evenementhosting met maximaal 90% verlagen. De Blocktix-cryptocurrency wordt aangeduid met het symbool TIX en gebruikt een op Ethereum gebaseerde blockchain. Het totale aanbod is 62,5 miljoen TIX-tokens.