Week 1 2019: Nieuwe munten - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Week 1 2019: Nieuwe munten

In de eerste week van het nieuwe jaar, 2019, zijn er op CoinMarketCap zeven nieuwe munten toegevoegd. Het zijn weer een aantal totaal verschillende munten.

nieuwe cryptocurrencies week 1

Next.exchange (NEXT)

Next.exchange is een cryptocurrency handelsplatform met meer dan 150 cryptovaluta’s en verschillende fiat-valuta. De exchange heeft enkele unieke functies waardoor deze crypto-exchange anders is dan andere exchanges. Zo biedt het platform gebruikers de kans om hun eigen smart-contracts te uploaden. Gebruikers kunnen ook hun geld beleggen in verschillende miningpools. Op het platform vind je ook een soort Facebook met ICO-profielen. Dit geeft deelnemers aan de community de mogelijkheid om makkelijk contact te leggen met het team achter een ICO en op de hoogte te blijven van de laatste updates en het laatste nieuws. Wanneer je in het bezit bent van NEXT kan je handelen tussen cryptovaluta’s en traditionele fiat-valuta. Ook krijg je als tokenholder exclusief toegang tot nieuwe aanbiedingen. Deze aanbiedingen krijg je tot wel 14 dagen eerder dan het andere publiek. Een groot voordeel van de Next.exchange is de gebruikersvriendelijkheid, de exchange heeft een makkelijk te gebruiken interface.

Bitcoin2network (B2N)

B2N coin is een universele privé digitale currency. Bitcoin2network maakt gebruik van een open-source peer to peer blockchain technologie. Deze technologie is gemaakt om gedecentraliseerde grensoverschrijdende betalingen mogelijk te maken. De blockchaintechnologie maakt snellere, goedkopere en veiligere betalingen mogelijk dan de traditionele betalingen. Het netwerk implementeert de aanpak van CryptoNote om een vooruitstrevend en democratisch digitaal ecosysteem te creëren. Het hele ecosysteem behorende bij het Bitcoin2network is bestendig tegen ASIC-miningaanvallen.

Baer chain (BRC)

Het BaerChain platform is ontworpen om de wereldwijde game-ecologie opnieuw te kunnen vormgeven. BaerChain is ’s werelds eerste public chain voor online-games op de blockchain gedreven door technologie. Ze brengen de globale game industrie technische aanvullingen. Zo biedt het gameplatform verschillende smart-contracts aan op de blockchain. Via de BRC-valuta kan de virtuele valuta omgezet worden in echte cryptovaluta.

Hercules (HERC)

Hercules is een SEZC (Special Economic Zone Company) dat supply chain management-software ontwikkelt die gebruik maakt van de openbare blockchain. Het is een gedecentraliseerd platform. Op het platform kan iedereen een volledige toeleveringsketen beheren met proof of human work om transacties te valideren. Voor het registreren en valideren van supply chain gegevens heb je HERC-tokens nodig. Hercules is ontwikkeld door oprichters van onder andere Ethereum en andere leidende blockchainorganisaties op de wereld. Per jaar kan het platform meer dan 120 miljoen bedrijven ondersteunen in het beheer van de supply chain. Daarnaast is er ruimte voor hulp aan miljarden aspirant-ondernemers.

Fiii (FIII)

FiiiCOIN is een cryptovaluta die is ontwikkeld op basis van FiiiCHAIN. FiiiCHAIN is een blockchaintechnologie die wordt aangedreven door een eigen consensusmechanisme DPoC (Delegate Proof of Capacity). Vrijwel iedere gebruiker met gratis opslag en/of geheugenruimte kan deelnemen aan het miningproces. Verder is FiiiCHAIN compatibel met computers, tablets, smartphones en met apparaten die zijn uitgegeven door de FiiiGROUP. Het minen is dus ook mogelijk op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. FiiiCOIN is ontworpen met het idee dat deze coin niet de zwakke punten van andere cryptocurrencies bezit. Zo zorgt het DPoC ontwerp voor een weerstand tegen ASIC.

Beacon (BECN)

Beacon zou je onder andere kunnen omschrijven als een liefdadigheidsinstelling. Initiatieven van over de hele wereld worden met behulp van het platform geformuleerd, gefinancierd en uitgevoerd met als doel het verbeteren van de wereld waarin we leven. De Beacon Coin (BECN) kan gebruikt worden in een verzameling van projecten, dit in tegenstellingen tot veel bestaande projecten. In oktober 2018 heeft Beacon ook de actieve serviceprovider Monitor overgenomen. Deze serviceprovider levert een Beacon-hulpprogramma. In 2019 staat er een lancering gepland van een online (crypto) merchandise store genaamd CryptoSwag. Meer over het project CryptoSwag lees je op de officiële website van Beacon.

Lambda (LABD)

Lambda verstoort de markt van blockchain-gebaseerde opslagoplossingen. Het platform biedt opslagoplossingen met onbeperkte schaalbaarheid voor onder andere DAPPS. Lambda heeft twee verschillende benaderingen toegepast in de in de blockchain die de academische wereld inzet voor veiligheid en betrouwbaarheid. De twee benaderingen zijn Provable Data Possession (PDP) en Proovs of Retrievability (POR). Deze benaderingen zijn door LABD toegepast om de belangrijkste obstakels van de gedecentraliseerde opslag te elimineren.