Waves kopen: iDEAL, Changelly of exchange - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Waves kopen: iDEAL, Changelly of exchange

Waves kopen ideal

Waves is een decentraal blockchain netwerk. Op dit netwerk kun je erg makkelijk een eigen cryptocurrency maken. Veel mensen willen Waves kopen. Gelukkig is dat voor Nederlanders erg makkelijk. Je kan dit namelijk direct met iDEAL kopen. Waves cryptovaluta kopen kan ook op een aantal andere manieren. Zo kan je deze verhandelen op een exchange of omruilen tegen andere cryptovaluta. Hoe dit allemaal werkt lees je in de onderstaande blog over Waves kopen. Kom je er niet uit? Laat dan gerust een bericht achter onder deze blog of via ons contactformulier. Wij helpen je zo snel mogelijk!


Waves kopen iDEAL

De makkelijkste manier om Waves te kopen is gewoon via het vertrouwde iDEAL. Je betaalt gewoon met euro vanaf je bankrekening en krijgt daar deze cryptovaluta voor terug. Dit kun je op het moment alleen doen bij Litebit (maak een gratis account aan). Volg het onderstaande Waves kopen stappenplan om dit te doen:

  1. Maak een account aan op Litebit via deze link
  2. Maak een Waves wallet aan. Wij raden deze wallet aan.
  3. Ga op de website van Litebit naar de pagina van Waves en vul in hoeveel je wilt kopen. Dit kan je in euro of waves invullen.
  4. Vul het ontvangstadres aan van de door jou aangemaakte wallet
  5. Betaal via iDEAL of een andere betaalmethode
  6. Wacht totdat de Waves in jouw nieuwe wallet staan

Wij hebben eventueel ook een uitgebreide Litebit uitleg geschreven. Ook is er een uitleg over de Litebit Credits. Succes!

Omruilen via Changelly

Changelly is een dienst waarbij je cryptovaluta om kunt ruilen tegen gunstige tarieven. Het omruilen kan je doen tegen meer dan 50 andere cryptocurrency. Wil je weten welke? Lees dan onze Changelly review! Zo is het mogelijk om onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin en DASH te ruilen tegen Waves. Je ziet direct de huidige koers en hoeveel je er voor terug krijgt. Maak snel een gratis account aan!

waves kopen ruilen

Naar een exchange

Je kan ook het bovenstaande zelf handmatig uitvoeren. Je maakt een account aan bij een exchange waar je cryptocurrency naar toestuurt. Dit is meestal Bitcoin (BTC). Wij raden daar YoBit of Bittrex voor aan. Je handelt dan tussen WAVES/BTC. Daarna verstuur je de valuta naar een waves wallet of laat je deze staan op de exchange. Zorg er dan voor dat je jouw account heel goed beveiligd. Verstandig is om niet al te veel WAVES online te laten staan. Bitcoin kopen iDEAL om naar een exchange te sturen kan via de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.