Wat is NEO+ONE? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Wat is NEO+ONE?

NEO ONE

Het NEO ecosysteem blijft groeien. De focus lijkt de laatste maanden te liggen op het verbeteren van de infrastructuur en de introductie van nieuwe dapps. Deze decentrale applicaties voor NEO komen in rap tempo uit. NEO+ONE is een van de meest interessante, omdat het zich richt op adoptie van blockchain. In deze blog lees je meer over het NEO+ONE project, de visie en de werking er van.

Wat is NEO+ONE?

NEO+ONE is een project dat zich richt op kennismaken met de blockchain en het NEO-project. In dit geval wil het platform het coderen, testen en implementeren van NEO decentrale applicaties eenvoudiger en leuker maken. Het project biedt daarom een end-to-end raamwerk voor startups en ontwikkelaars.

Hoe werkt het?

Je kan met hulp van dit project nieuwe blockchain applicaties maken. Normaal gesproken is dit vrij lastig, maar in dit geval een stuk minder. De leercurve van dit platform is niet erg hoog en op de officiële website kun je ook allerlei cursussen volgen. Op het platform zelf kunnen gebruikers TypeScrips smart contracts schrijven en uittesten.

Doel

Het NEO+ONE platform wil het meest benaderbare platform worden als het gaat om blockchain en dApp-ontwikkelingen. De cursussen zijn opgesplitst in korte interactieve hoofdstukken. Bovendien zou de ingebouwde editor het voor ontwikkelaars heel eenvoudig moeten maken om alles gedaan te krijgen via één interface, in plaats van te moeten multitasken.

Wat ik het meest interessant vind aan het NEO+ONE project, is dat je alles te allen tijde vanuit de browser kan openen. Het is dus niet nodig om speciale software te installeren en te downloaden. Hierdoor kunnen mensen gemakkelijk op het platform experimenteren en is het allemaal een stuk toegankelijker geworden.

Positief voor het NEO ecosysteem?

Het platform heeft nog veel ruimte voor verbetering, aldus het team achter dit project. Zij zijn actief bezig om nieuwe functies te implementeren en de cursussen te verbeteren. Daarnaast moet het ook mogelijk worden om meer netwerkfuncties te implementeren en smart contracts te creëren op het mainnet. Ik zie dit als een positieve ontwikkeling voor NEO zelf. Het werken aan de blockchain moet toegankelijker worden om zo meer mensen te trekken.

Neo kopen?

Dat kan goed bij de onderstaande aanbieders. Voordeel: Neo kopen = gratis GAS ontvangen!

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.