Waar Litecoin kopen? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Waar Litecoin kopen?

Heb je interesse zilver (Litecoin) in verhouding tot goud (Bitcoin) te kopen? Litecoin kopen kan voor Nederlanders erg makkelijk. Je kan Litecoin kopen met iDEAL op meerdere manieren. Wij hebben hier een uitgebreid stappenplan voor gemaakt. Als je alle stappen doorloopt, dan weet je zeker dat je op de juiste manier je eerste LTC koopt!

Klik hier om direct Litecoin met iDEAL te kopen!

Litecoin kopen

Dit is een van de eerste cryptovaluta naast Bitcoin. Het is in 2011 op de markt gekomen en is nog steeds een hele populaire cryptovaluta. Als je deze cryptocurrency wilt kopen, dan kun je de onderstaande stappen ondernemen. Wij kopen –over het algemeen- altijd onze Litecoin bij onze favoriete aanbieder BTC Direct. Je kunt hier Litecoin, Ether en Bitcoin kopen tegen gunstige koersen.


  1. Zorg dat je een Litecoin wallet hebt gemaakt. Op de officiële website kun je meerdere wallets vinden. Ze zijn er voor windows, linux, mobiele telefoons, tablets, laptops en pc. Kies er eentje uit de lijst op de website.
  2. Ga naar BTC Direct via deze link
  3. Verifieer jouw account bij BTC Direct (klik op de link om te lezen hoe dat moet)
  4. Log in op je nieuwe account
  5. Klik op de meer informatie knop om te kijken hoe je het account volledig kunt activeren. De informatie staat ook onder dit stappenplan
  6. Na activatie voer je het aantal Litecoin in dat je wilt kopen
  7. Voer het LTC wallet adres in waar je de cryptocurrency op wilt ontvangen
  8. Betaal met bijvoorbeeld iDEAL, overboeking of creditcard
  9. Wacht totdat de Litecoin in jouw wallet staan

Waar kan je nog meer LTC kopen?

Je kunt ook, als je geen zin hebt om een wallet aan te maken, bij Litebit kopen. Vergelijk eens de koersen met die van BTC Direct. Litebit maakt voor jou een wallet aan. Vanaf deze wallet – te vinden op de Litebit website onder ‘mijn account of mijn wallets’, kun je Litecoin weer doorsturen naar bijvoorbeeld een exchange zoals Yobit of Cryptopia.

Dit artikel is onderdeel van de pagina Cryptogeld voor beginners. Termen die je niet begrijpt zijn vaak aan te klikken en brengen je naar onze kennisbank