Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Waar koop je welke crypto?

Stel, je hebt een interessante cryptocurrency gevonden die je graag aan wilt schaffen. Hoe kom je er nou achter op welke exchange je de coin kan kopen? Er zijn een aantal zeer populaire cryptocurrencies die al een langere tijd bestaan. Deze crypto’s kan je vaak op meerdere exchanges aanschaffen. Kleinere en nieuwere coins zijn echter niet altijd op alle exchanges verkrijgbaar. Leer in deze blog hoe je erachter kunt komen op welke exchange je welke cryptocurrency kan kopen.

Waar koop je welke crypto?

Er zijn op internet veel verschillende exchanges te vinden waar je cryptocurrencies kan kopen. Er zijn kleine- en grote exchanges, betrouwbaar en onbetrouwbaar. In onze kennisbank vind je de pagina exchanges. Daar vind je allemaal informatie over verschillende betrouwbare grote en middelgrote exchanges. De onderstaande exchanges zijn erg betrouwbaar. Wij kopen onze coins op deze exchanges en vinden er eigenlijk alle munten die we zoeken. Als we een cryptocurrency niet kunnen vinden op een bepaalde exchange, dan kijken we of we de munt kunnen vinden in een van de andere exchanges uit dit rijtje.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Crypto kopen met iDEAL

Ben je een beginneling in de cryptowereld? Dan is het aan te raden om cryptocurrency aan te schaffen met iDEAL. Je kan niet op alle exchanges munten aanschaffen met iDEAL, maar bij de onderstaande exchanges is dat wel mogelijk. Lees ook de blogs onder het kopje Crypto voor beginners om stap voor stap meer te leren over de cryptowereld.
Litebit en Bitvavo zijn twee grote en betrouwbare exchanges waar je cryptocurrencies kan kopen met iDEAL.

CoinMarketCap

Op de website van CoinMarketCap vind je veel informatie over de koersen van verschillende cryptocurrencies. Ook vind je er informatie over de top 100 meest gebruikte cryptocurrency-exchanges. Op Bitcoinsaltcoins.nl maken wij veel gebruik van CoinMarketCap.

Voorbeeld: Een exchange zoeken voor StealthCoin

Hieronder zie je een stappenplan hoe je meerdere exchanges kan zoeken voor StealthCoin kopen.

  1. Ga naar de website CoinMarketCap.com
  2. Typ de naam van de crypto die je wilt kopen in de zoekbalk die je rechtsboven op de pagina kunt vinden
  3. Klik op de cryptocurrency om op de juiste pagina te komen
  4. Scroll een stukje naar beneden tot je charts – markets – social – tools – historical data ziet staan.
  5. Klik op markets, scroll weer naar beneden en kies de markt met het hoogste volume. Hoe meer volume, hoe makkelijker de coin te verhandelen is.

CoinMarketCap

 

Ook interessant
Crypto stijgt
Bitcoin, Ripple en Ethereum voorspellingen mei/juni 2019