Voorspelling 2023: welke Altcoins gaan er stijgen? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Voorspelling 2023: welke Altcoins gaan er stijgen?

Crypto 2023

Het nieuwe jaar is net begonnen, en bij de start van zo’n nieuw jaar is het altijd leuk om een kleine voorspelling te doen van wat het jaar gaat brengen. In dit geval doen we een voorspelling voor 2023: welke Altcoins gaan er stijgen?

Kleine recap 2022

2022 was een vreselijk slecht jaar als we het hebben over de cryptomarkt. De waarde van de digitale munten is in het gehele jaar heel erg gedaald. De Bitcoin zakte zelfs richting een nieuw dieptepunt. De oorzaak van deze bear-market? Hoge inflatie, weinig tot geen vertrouwen in de economie en een schuldencrisis. Toch is 2022 niet alleen maar negatief geweest. Zo zijn er een aantal landen waar de Bitcoin en andere crypto nu worden gezien als officiële betaalmiddelen en heeft crypto een bijzondere rol gespeeld in Oekraïne.

Top drie stijgende Altcoins in 2023

We zijn erg benieuwd welke kant de cryptomarkt in 2023 opgaat. We doen een kleine voorspelling. Welke Altcoins gaan er stijgen?

3. Ethereum

Ethereum staat op plek drie in ons lijstje. Ethereum is een stabiele factor op de cryptomarkt, maar heeft in september 2022 een grote verandering doorgemaakt: van Proof-of-Work naar een Proof-of-Stake model. Wij verwachten dan ook dat Ethereum in 2023 nóg groter wordt en de belangrijkste basis blijft van cryptotechnologie. Een goed voorbeeld van belangrijke cryptotechnologie? Smart contracts, non-fungible tokens en De-Fi. Hierdoor wordt het voor bedrijven aantrekkelijker om met Ethereum in zee te gaan, wat resulteert in een stijging van de waarde ervan.

2. Solana

Solana vervult de tweede plek in onze top drie. Solana bestaat nog niet heel lang en is in een korte tijd ontzettend hard gegroeid. Het is zelfs een van de hoogst gewaardeerde Altcoins. Solana biedt snelle transacties met minimale kosten. Met die snelle transacties wil het zelfs concurreren met Ethereum. Waarom Solana stijgt in 2023? We zagen al eerder dat Solana van 35 dollar naar 258 dollar steeg tijdens een bull-run. Grote kans dat ze daar in 2023 overheen gaan.

1. Fight Out

Een Altcoin die je nog niet op onze site voorbij hebt zien komen, is Fight Out (FGHT). Fight Out is een move-to-earn platform, waar je in feite wordt beloond voor het deelnemen aan fysieke activiteiten. We kunnen wel stellen dat Fight Out groot wil worden in de fitness industrie. Door deel te nemen aan fysieke activiteiten verdien je REPS-tokens, welke weer in te zetten zijn voor korting op abonnementen, sportkleding, supplementen en andere toebehoren.

We zien dat er nu al een enorme vraag is naar de tokens van Fight Out. Daarom staat deze token op nummer een in ons lijstje met stijgende Altcoins. Wij verwachten dat dit project heel groot gaat worden.