Vitecoin bereidt zich voor op lancering in Mauritius - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Vitecoin bereidt zich voor op lancering in Mauritius

Vitecoin

Vitecoin bereidt zich voor op de lancering na een succesvolle particuliere Beta in Mauritius

Vitecoin (VT) bereidt zich voor op de lancering na een succesvolle privébeta op Mauritius, met meer dan 1000 early adopters. Het succesvolle getal van duizend mensen maakte deel uit van de proef voor Vite. Veilig en betaalbaar reizen is een constante behoefte van de burgers, maar het openbaar vervoer is fundamenteel traag en inefficiënt en kan de vraag niet langer bijhouden. De centralisatie van industriële banen samen met de beperkte ruimte in steden vereist snelle en schaalbare transportdiensten. Steden zijn ogenschijnlijk meer gegroeid dan diensten en personeel.

Gedeelde reizen

Daarom moest de test met een aanzienlijk aantal deelnemers worden gedaan. Lokale taxi’s hebben een duidelijke concurrent gevonden. De diensten van gedeelde reizen hebben ertoe bijgedragen dat gewone taxi-gebruikers een plan B hebben. Ridesharing-services zoals Vite bieden de tools voor klanten om directe feedback te geven over chauffeurs en de kwaliteit van reizen die ervaren worden, waardoor de normen voor gemak en vooral veiligheid worden verhoogd . Voor onveilige of incompetente bestuurders is er geen plaats. Het is bekend dat monopolies in alle sectoren de echte gebruikers van een dienst niet bevoordelen. Ze bieden een slechte en soms beledigende klantervaring.

De Vitecoin Private Beta nu beschikbaar op Google Play

Vite Technologies rondde de lancering van zijn bèta en interessante internationale overeenkomsten af. Enkele weken na de officiële bèta-lancering hebben we enkele details over de afgelopen maanden besproken. Het voorgestelde model voor shared-travel services kan de sleutel tot succes zijn voor Vitecoin. De bijgewerkte bètatoepassing is momenteel beschikbaar op Android en iOS volgt binnenkort.

Meer dan 150 opkomende steden bestudeerd door Vite’s team onthullen een enorme groei; de groeiende bevolking heeft snelle en effectieve reisdiensten nodig om te gedijen. Het bereik van diensten zoals die aangeboden door Vite is schaars of niet-bestaand in dit soort steden. De gedeelde reizen hebben grote acceptatie getoond en zijn noodzakelijk geworden. Er zijn meer dan 50 steden met meer dan een miljoen inwoners die momenteel geen toegang hebben tot gedeelde-reisservices in Afrika.

Je kunt het downloaden via Google Play 

Vitecoin digitaliseert p2p-betalingen in shared-travel services

Vite brengt innovatie in het economische model van de sector, via de app ondersteund door Blockchain. Het leveren van een veilig en onmiddellijk betalingsmodel vanaf het begin is het werk van het Vitecoin-token. Op internationaal niveau is een digitale transformatie aan de gang en wordt fysiek geld vervangen door digitaal contant geld, waardoor de traceerbaarheid wordt verbeterd. Het VT-token uitgegeven door Vite

Technologieën pakken deze digitalisering aan, waardoor het voor bestuurders en passagiers gemakkelijk wordt. Het Vite Technologies-team definieert zijn ecosysteem op de volgende manier:

De Vite-applicatie, beschikbaar op Android, is een mobiele applicatie die reizen tussen leeftijdsgenoten mogelijk maakt. Door op een knop te drukken, verbindt de Vite-app passagiers die een reis nodig hebben met chauffeurs die een auto hebben. Passagiers brengen Vitecoin (VT) rechtstreeks over in de portemonnee van de bestuurder, wat overeenkomt met de reiskosten. Chauffeurs kunnen hun VT verzilveren door via een knop in hun app rechtstreeks in te wisselen in fiat, of individuele VT-agenten bezoeken die zich meestal op tankstations bevinden.

De Vite-app behoudt een hybride vitecoin & fiat-betalingsopties om een ​​maximaal bereik te garanderen en dat er geen gebruiker wordt weggelaten als de service wordt uitgevoerd. Vitecoin wordt de primaire valuta voor Vite-gebruikers naarmate de adoptie toeneemt, waardoor de vraag en de waarde van Vitecoin toenemen. Net zoals het recente gebruik van Bitcoin in Argentinië voor de betaling van het openbaar vervoer op bussen, treinen, metro’s en motorboten, zal Vitecoin naadloos worden geïntegreerd in de Vite-app en zeer gemakkelijk te gebruiken voor zowel rijders als bestuurders in opkomende steden.

Na een tokensuitgifte en een uitwisselingslijst

Nadat de ICO is voltooid, begint het team met de gebruikelijke eerste stappen. Het tijdig verspreiden van het token aan investeerders en medewerkers is belangrijk. Het team gaf op zijn beurt een verklaring af aan de gemeenschap en investeerders. Als we wijzen op een succesvolle eerste fase, zijn de inspanningen gericht op het invullen van de details voor het opstarten van de diensten en de notering in beurzen. Het VT zal binnenkort worden gedistribueerd naar de partijen als een ERC20-token, met inachtneming van de tijden en verplichtingen die worden vermeld in de documentatie van de stichting. Het is ongetwijfeld een ecosysteem om onze ogen te werpen in de volgende kwartalen van 2019. Misschien is er net een nieuwe eenhoorn voor de stedelijke transportsector geboren. Laten we de verbintenis om de door Vite ontworpen sector te digitaliseren in detail bekijken.

Vite om gezamenlijke reizen in Indonesië en Zuidoost-Azië te symboliseren

De oprichtende kern van Vite Technologies bereikte een belangrijke overeenkomst in het derde kwartaal van 2018. De samenwerking met Indocoin creëerde een sterke band die de deur opent naar een grote marktniche. Toen bekend werd dat Vite Technologies en Indocoin gezamenlijk MoU ondertekenden, werd een duidelijke weergave van de intenties gepubliceerd. We verduidelijken dat MoU een Memorandum of Understanding (MOU) is. Vite Technologies heeft zich ertoe verbonden reisdiensten te leveren aan specifieke steden in Indonesië en Zuidoost-Azië in een latere fase. Deze overeenkomst bestrijkt een groot gebied met volledige bevolkingsgroei. Als klap op de vuurpijl ondersteunt Vite ook de sociale initiatieven gericht op armoedebestrijding en verkeersveiligheidsinitiatieven. Met de positieve benadering van de meeste overheden met betrekking tot digitalisering, zal Vite Technologies samenwerken met stadsbestuurders in meerdere landen om lokale transportsystemen te verbeteren, banen en welvaart te creëren voor lokale chauffeurspartners en te investeren in sociale projecten.

In een dergelijk gunstig kader voor zijn activiteiten zal het Vite-project diensten met gedeelde tarieven van internationale normen aanbieden. Vite wordt in Mauritius gelanceerd in het eerste kwartaal van 2019, waar het al een bètaversie heeft voltooid. Tijdens de privébeta testten 1.000 deelnemers van de 11.000 mensen die zich tijdens de eerste week hadden geregistreerd, de service. Zodra de soepele operatie op Mauritius is begonnen, wordt een geleidelijke uitbreiding verwacht, te beginnen met 14 landen in Zuidelijk Afrika. Het doel is om een ​​state-of-the-art service te bieden in tientallen steden via Afrika, Azië en Europa.

Samenvatting van de voordelen die het Vitecoin-ecosysteem implementeert

Zoals hierboven beschreven, elimineert Vitecoin het gedoe om contant geld bij te houden voor betalingen. Tegelijkertijd lost het de beperkingen en kosten op met creditcards. Aan de andere kant, last but not least, privacy is een actueel onderwerp dat aan kracht heeft gewonnen. Op deze manier is het ecosysteem dat wordt bedacht voor de vraag naar gedeelde reizen vriendelijk. Volledige respect voor de privacy van gebruikers is een feit. Op deze manier is de kern van Vite Technologies transparant: gebruikers geven hun persoonlijke gegevens niet met Vitecoin. Er is geen manipulatie van gegevens van derden, in tegenstelling tot creditcards.

Als u meer wilt weten over Vitecoin en Vite App, kunt u de onderstaande gedeelde links gebruiken. Voel je vrij om opmerkingen te maken of vragen te stellen over projecten die je wilt beoordelen. Bedankt voor het lezen, blijf op de hoogte.

Algemene links en info

Officiële links – Vitecoin Vite-app

  • Web Vite-app – https://viteapp.co/
  • Vite App Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rider.vote Vitecoin
  • Instagram – https://www.instagram.com/vite.app/ Telegram ViteToken – https: / /t.me/vitetoken
  • Twitter officiële Vitecoin-app – https://twitter.com/vite_app
  • Facebook Fanpage – https://www.facebook.com/viteapp.co/?_rdc=1&_rdr Medium Vitecoin –
  • https://medium.com/@Vitecoin
  • Officieel YouTube-kanaal – https://www.youtube.com/channel/UC0-P3Sgj17PFOyMdXIjP9XQ