Vijf veelbelovende cryptovaluta 2018 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Vijf veelbelovende cryptovaluta 2018

We kunnen het niet anders verwoorden: 2018 is tot nu toe geen goed jaar voor cryptocurrencies. Toch zijn er meerdere cryptovaluta die veelbelovend zijn, in prijs stijgen en nieuwe technieken bieden. Deze valuta worden door de community goed in de gaten gehouden en worden gezien als verbeteringen op het huidige aanbod van cryptogeld. In deze blog kijken we naar vijf veelbelovende cryptovaluta in 2018. Dit is geen gesponsorde blog, maar onze eigen mening. Ook hebben wij geen groot belang bij een koersstijging of koersdaling van deze vijf veelbelovende cryptocurrencies van 2018. We beginnen bij nummer vijf en tellen af naar nummer 1. Ook geven wij bij elke veelbelovende altcoin de beste of makkelijkste manier waarop je de munt kan kopen.


5: Basic Attention Token (BAT)

BAT is de token die gebruikt wordt in de Brave Web Browser (link). Dit is een browser die is ontworpen door een voormalig medewerker van Mozilla. De Brave Browser is gemaakt om het probleem van digitaal adverteren op te lossen. In plaats van pop-ups en advertentie kunnen Brave gebruikers Basic Attention Tokens (BAT) doneren door gewoonweg de browser te gebruiken. Aan het einde van de maand wordt BAT uitgedeeld aan mensen die content maken. Er zijn op het moment meer dan 3 miljoen actieve gebruikers en het platform groeit nog steeds elke dag. Wij verwachten dan ook dat BAT in de toekomst nog veel populairder gaat worden.

Direct BAT kopen met iDEAL

4: EOS (EOS)

EOS is een controversiële munt in deze lijst. Veel mensen hebben EOS al lang en breed afgeschreven na de niet-zo-soepele EOS mainnet lancering. Wij verwachten echter dat deze munt, die meer dan 4 miljard USD heeft opgehaald tijdens de ICO fase, nog veel gaat doen in de toekomst. Veel mensen denken dat EOS nog steeds groter kan gaan worden dan Ethereum (ETH). Met de komst van het MyWish platform in de toekomst, waar Smart Contracts simpel gemaakt kunnen worden, kan het zeker uitgroeien tot een veelbelovende munt. Bekijk live de EOS koers.

Direct EOS kopen met iDEAL

3: Ethereum Classic (ETC)

ETC is ook niet de eerste munt waar je aan zou denken als je aan veelbelovende munten van 2018 denkt. Ethereum Classic is de fork van Ethereum waarbij de DAO hack niet is teruggedraaid. Door aanhangers ook wel de originele Ethereum genoemd. De munt is recent toegevoegd op Coinbase Pro. Dit is volgens veel mensen de meest toegankelijke exchange voor nieuwe cryptocurrency investeerders. Het is op het moment van schrijven een van de handjevol beschikbare valuta op dit platform. De coin staat halverwege augustus op plek 13 op coinmarketcap.com en heeft een koers van 11 euro per ETC.

Direct ETC kopen met iDEAL

2: Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens hebben wij wel vaker genoemd als het gaat om veelbelovende cryptovaluta. XLM is de currency die hoort bij het Stellar Network. Dit netwerk is in korte tijd zeer populair geworden. Het wordt ook wel door aanhangers “Ripple zonder kwaad” genoemd. Het is namelijk een decentrale munt, waar Ripple een stuk centraler is. Stellar wil bankieren mogelijk maken voor alle mensen die geen beschikking hebben over een bankrekening. Het is een grote cryptovaluta met veel gebruikers. Wij verwachten dat Stellar in de nabije toekomst nog meer veelbelovende samenwerkingen gaat realiseren. Daarom houden wij Stellar Lumens (XLM) goed in de gaten.

Direct XLM kopen met iDEAL

1: Binance Coin (BNB)

Binance is de grootste exchange en een echte marktleider geworden in korte tijd. BNB zijn de tokens die horen bij deze exchange en die worden gebruikt op dit platform. De munt bestaat slechts een jaar, maar is in korte tijd zeer populair geworden. Binance is in korte tijd gegroeid van een kleine start-up tot een exchange die miljoenen euro’s waard is.

De munt wordt gebruikt als betaalmiddel voor makers van altcoins om een listing te krijgen op de exchange. Ook kunnen bezitters van deze munt stemmen op welke munt zij graag op het platform willen zien. Daarnaast stopt de exchange veel tijd en geld in de ontwikkeling van BNB. Wij verwachten in 2018 en ook 2019 veel van Binance Coin. Een terechte nummer 1 in onze lijst van veelbelovende cryptovaluta van 2018.

Direct naar Binance Exchange

Welke coin is jouw favoriet voor dit jaar?