Vijf grootste partners van Chainlink (LINK) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Vijf grootste partners van Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) Bitvavo

Chainlink is HOT. Een hele lange tijd geleden schreef ik al een hele lovende Chainlink review. De koers van deze cryptovaluta is in augustus 2020 door het dak geschoten. Met een mooie koers van €11,75 – op het moment van schrijven – neemt LINK plek 6 in bij Coinmarketcap. Chainlink heeft in de afgelopen tijd enorm veel grote en waardevolle partners om zich heen verzameld. In deze blog bekijk ik de grootste en beste partners van het veelbelovende cryptoproject.

Chainlink koers

Hieronder bekijk je de koers van deze valuta. Koop je direct snel en goedkoop Chainlink via de blauwe button? Dan handel je de eerste 1000 euro helemaal vrij van handelskosten! (en je helpt deze site en mij ook een klein beetje, zonder dat je hier zelf iets van merkt!)

Grootste partners van Chainlink: top 5

Hieronder zie je een opsomming van de vijf grootste partners van dit project. Een aantal partners zullen je zeker bekend voorkomen. Wat dacht je de eerste en tevens grootste partner?

Google (!!)

In 2019 werd bekend dat Chainlink een mooie samenwerking is aangegaan met Google. Deze samenwerking werd zowel door de techgigant Google als het team achter Chainlink gemeld en bevestigd. Mensen die de Google Cloud gebruiken, kunnen nu Chainlink gebruiken om een verbinding te maken met BigQuery. Sinds de melding van de samewerking is LINK enorm in prijs gestegen. Logisch ook. Google is toch echt wel een van de grootste bedrijven waar je mee samen kan werken als crypto.

Deutsche Telekom

Enkele weken geleden maakte T-Systems bekend dat zij samen gaan werken met het cryptobedrijf. Dit is geen kleine onderneming, maar een dochteronderneming van de Duitse telecomgigant Deutsche Telekom. Zij hebben zich aangesloten om als node-operator te fungeren. Zo kan T-systems real world data leveren aan gebruikers van het Chainlink netwerk.

Intel

Deze samenwerking stamt net zoals de eerste uit de lijst uit 2019. Intel heeft het Trusted Computing Framework ontwikkeld. Deze ontwikkeling pakt het schaalbaarheidsprobleem in blockchains van Hyperledger en Enterprise Ethereum Alliance aan. Deze samenwerking zorgde wederom voor een flinke stijging van de koers van Chainlink.

Orakel

In de zomer van 2019 werd bekend dat Orakel de techniek van Chainlink zou gaan gebruiken. Zij helpen startups die starten met oracles op Chainlink geld verdienen. Dit doen ze via APIs op het Oracle Blockchain Platform. Wellicht niet zo’n grote samenwerking als de eerste drie, maar toch het vermelden waard.

National Blockchain Services Network (BSN)

Op deze manier kunnen overheidsinstanties en bedrijven geverifieerde real-world data opnemen in BSN-applicaties met behulp van Chainlink-orakels. BSN is een blockchain-infrastructuurservicelaag, ondersteund door grote Chinese organisaties en bedrijven. Een grote samenwerking voor het bedrijf!

LINK kopen – goedkoop handelen

Net zo enthousiast als ik ben? Koop dan direct Chainlink via de onderstaande widget. Let op: Als nieuwe gebruiker handel je de eerste 1000 euro gewoon gratis. De getoonde handelskosten betaal je dan niet!