Vier crypto-to-crypto exchanges die iedereen gebruikt - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Vier crypto-to-crypto exchanges die iedereen gebruikt

De groeiende cryptovaluta markt zorgt er voor dat er veel nieuwe bedrijven zich gaan bemoeien met deze wereld. Ook al is het kopen van cryptocurrency een grote horde, is het een noodzakelijke stap. Als je dit eenmaal hebt gedaan, kun je je bezig gaan houden met de wereld van crypto-to-crypto exchanges. Dit zijn websites, tools of apps die het mogelijk maken om direct tussen cryptovaluta te handelen. Hieronder sommen wij vier grote exchanges op waar het mogelijk is om crypto-to-crypto te handelen.

4: Binance exchange

Binance is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrency exchange. Het bedrijf heeft gebruikers over de hele wereld. Zeer regelmatig voegen zij nieuwe cryptovaluta toe en ook nieuwe opties om cryptocurrency te kopen en te ruilen. Het is hier ook mogelijk om crypto-to-crypto te ruilen. Ga direct naar Binance toe

3: Bittrex

Bittrex was ooit de grootste exchange, maar is tegenwoordig ingehaald door onder andere Binance. Het heeft nog steeds een zeer goede reputatie bij gebruikers wereldwijd. Je kan hier terecht voor veel soorten valuta. Deze kan je ook vaak onderling goed ruilen.

2: KuCoin

Deze exchange heeft een grote impact gemaakt op het gebied van crypto exchanges. Je had namelijk op het begin geen KYC (Know Your Customer) of AML (anti-witwaswet) nodig om op KuCoin te handelen. Je kon dus volledig anoniem handelen. Tegenwoordig is er wel enige verificatie vereist. Ondanks deze wijziging wordt KuCoin nog steeds gezien als een van de beste en grootste crypto-to-crypto exchange. KuCoin voegt regelmatig nieuwe tokens toe en hebben de mogelijkheid om airdrops uit te voeren.

1: Poloniex

Ooit een van de beste, grootste en meest veelbelovende exchange van allemaal. Poloniex lijkt veel populariteit te hebben ingeleverd. Dit heeft met name te maken met een aantal problemen met het platform zelf. Langzaamaan verovert Poloniex weer een deel van zijn oude positie in de markt terug. Het is nog steeds de exchange met het grootste aanbod van het handelen tussen altcoins. Hiermee is het de grootste crypto-to-crypto exchange.

Direct crypto-to-crypto ruilen

Je kan via de onderstaande widget van Changelly direct cryptocurrency omruilen tegenover elkaar. Je kan ook onze uitgebreide stappenplan over hoe Changelly werkt lezen.