Verge kopen: iDEAL, Exchange of omwisselen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Verge kopen: iDEAL, Exchange of omwisselen

Verge kopen iDEAL

Verge kopen (XVG) kan op drie manieren. Beginners kunnen het beste XVG kopen via iDEAL bij Litebit (gratis account). Je hoeft niet eens een wallet aan te maken, want je kan ook een Litebit Wallet gebruiken. Als je dit niet wilt, kan je ook gebruik maken van een andere Verge wallet. Daarnaast is het ook mogelijk om deze cryptomunt te aan te schaffen op een exchange, zoals Cryptopia. Ook kun je Verge omwisselen vanaf bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum, Litecoin en 50 andere cryptocurrency. Dit doe je via Changelly. In deze blog bespreken wij alle manieren om Verge te kopen. Ook lees je alles over welke Verge (XVG) wallet je het beste kunt gebruiken om jouw currency veilig te bewaren. Wil je instappen? Kijk dan ook eens goed naar de Verge koers en bepaal voor jezelf een goed instapmoment.


De beste Verge Wallets

Hieronder zie je een actueel overzicht van de beste digitale XVG portemonnees:

  • Litebit Wallet (gratis als je een account aanmaakt), Web wallet online
  • Verge Android Wallet
  • Electrum Wallet (Windows, Linux, Mac)
  • Coinomi Android wallet
  • Coinpouch iOS wallet

Je kan de meest recente downloadlinks vinden via deze link. Dit is tevens de officiële Nederlandse vertaling van de Verge website.

Verge kopen iDEAL

De beste optie voor beginners is om deze cryptovaluta direct met iDEAL te kopen. Wij hebben een uitgebreide Litebit review met daarin een stappenplan geschreven. Hier lees je precies hoe je cryptogeld kan kopen met iDEAL en hoe dit werkt. Hieronder lees je nog eens in het kort hoe je Verge met iDEAL kan kopen. Je koopt dus direct met jouw bankrekening deze currency!

  1. Maak een gratis account aan via deze link bij Litebit
  2. Zoek de optie XVG in het overzicht
  3. Vul in hoeveel Verge je wilt kopen. Dit kan in euro ingevuld worden, maar ook in XVG
  4. Voor de beginner is het mogelijk om een online Litebit wallet aan te maken voor Verge. Je hoeft zo zelf geen wallet meer aan te maken. Je kan deze optie aanvinken bij ontvangstadres.
  5. Betaal met iDEAL en wacht tot de munten in jouw wallet staan.

XVG via een exchange kopen

Deze currency is beschikbaar op een van onze favoriete exchanges: Cryptopia. Je kan een gratis account aanmaken via deze link. Als je interesse hebt om Verge hier te kopen, moet je wel eerst beschikken over Bitcoin. Dat kan je goed kopen bij de onderstaande aanbieders. Wil je weten hoe Verge kopen op een exchange werkt? Lees dan ons exchange stappenplan eens.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Omruilen via Changelly

Als derde optie is het mogelijk om Verge om te ruilen vanaf 50+ cryptovaluta. Dit doe je dan via Changelly. Ook hier hebben wij een uitgebreid stappenplan voor geschreven. Deze kun je lezen op de pagina: Changelly stappenplan. Je kan eventueel ook direct wisselen via onze pagina: Cryptovaluta omwisselen. Je moet hier wel een Verge wallet voor aanmaken, bijvoorbeeld via Litebit. Ook moet je beschikken over een van de 50 aangeboden cryptovaluta bij Changelly. Dit zijn onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Ripple en Dash.

Verge omruilen changelly