Home Bitcoin Verge kopen: iDEAL, Exchange of omwisselen

Verge kopen: iDEAL, Exchange of omwisselen

DELEN
Verge kopen iDEAL

Verge kopen (XVG) kan op drie manieren. Beginners kunnen het beste XVG kopen via iDEAL bij Litebit (gratis account). Je hoeft niet eens een wallet aan te maken, want je kan ook een Litebit Wallet gebruiken. Als je dit niet wilt, kan je ook gebruik maken van een andere Verge wallet. Daarnaast is het ook mogelijk om deze cryptomunt te aan te schaffen op een exchange, zoals Cryptopia. Ook kun je Verge omwisselen vanaf bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum, Litecoin en 50 andere cryptocurrency. Dit doe je via Changelly. In deze blog bespreken wij alle manieren om Verge te kopen. Ook lees je alles over welke Verge (XVG) wallet je het beste kunt gebruiken om jouw currency veilig te bewaren. Wil je instappen? Kijk dan ook eens goed naar de Verge koers en bepaal voor jezelf een goed instapmoment.


De beste Verge Wallets

Hieronder zie je een actueel overzicht van de beste digitale XVG portemonnees:

Je kan de meest recente downloadlinks vinden via deze link. Dit is tevens de officiële Nederlandse vertaling van de Verge website.

Verge kopen iDEAL

De beste optie voor beginners is om deze cryptovaluta direct met iDEAL te kopen. Wij hebben een uitgebreide Litebit review met daarin een stappenplan geschreven. Hier lees je precies hoe je cryptogeld kan kopen met iDEAL en hoe dit werkt. Hieronder lees je nog eens in het kort hoe je Verge met iDEAL kan kopen. Je koopt dus direct met jouw bankrekening deze currency!

  1. Maak een gratis account aan via deze link bij Litebit
  2. Zoek de optie XVG in het overzicht
  3. Vul in hoeveel Verge je wilt kopen. Dit kan in euro ingevuld worden, maar ook in XVG
  4. Voor de beginner is het mogelijk om een online Litebit wallet aan te maken voor Verge. Je hoeft zo zelf geen wallet meer aan te maken. Je kan deze optie aanvinken bij ontvangstadres.
  5. Betaal met iDEAL en wacht tot de munten in jouw wallet staan.

XVG via een exchange kopen

Deze currency is beschikbaar op een van onze favoriete exchanges: Cryptopia. Je kan een gratis account aanmaken via deze link. Als je interesse hebt om Verge hier te kopen, moet je wel eerst beschikken over Bitcoin. Dat kan je goed kopen bij de onderstaande aanbieders. Wil je weten hoe Verge kopen op een exchange werkt? Lees dan ons exchange stappenplan eens.

Omruilen via Changelly

Als derde optie is het mogelijk om Verge om te ruilen vanaf 50+ cryptovaluta. Dit doe je dan via Changelly. Ook hier hebben wij een uitgebreid stappenplan voor geschreven. Deze kun je lezen op de pagina: Changelly stappenplan. Je kan eventueel ook direct wisselen via onze pagina: Cryptovaluta omwisselen. Je moet hier wel een Verge wallet voor aanmaken, bijvoorbeeld via Litebit. Ook moet je beschikken over een van de 50 aangeboden cryptovaluta bij Changelly. Dit zijn onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Ripple en Dash.

Verge omruilen changelly

DELEN
Vorig artikel5 oktober 2009: De eerste wisselkoers tegenover fiat geld
Volgend artikel16 december 2009: Versie 0.2 komt uit met hulp van Martti Malmi
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here