TrueGoldCoin gaat terug naar de roots van coins met TGC - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

TrueGoldCoin gaat terug naar de roots van coins met TGC

De veelzijdigheid van Blockchain plus de echte waarde van goudreserves die het ondersteunen, resulteert in TGC

Vandaag presenteren we een project dat een belangrijke impact zal hebben, de lancering van een token gekoppeld aan goudmijnrechten. Een getalenteerd team, met tientallen jaren van succesvolle ondernemersactiviteiten en hard werken, presenteert het revolutionaire TrueGoldCoin-teken.

Een project gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring op het hoogste niveau. Innovatie in netwerken en telecommunicatie, kunstmatige intelligentie, ISP-beheer, ontwerp en configuratie. De oprichters van het TrueGoldCoin-project bieden een unieke token, waarbij ze solide commodity-mijntitels combineren met de veelzijdigheid van blockchain-technologie. Terwijl u de whitepaper begint te lezen, kunt u een glimp opvangen van de richting van de documenten en het project. Op de startpagina vinden we de volgende verklaring:

“Terug naar de Coin Roots.” – TrueGoldCoin Whitepaper.

Het is in de branche algemeen bekend dat valuta’s (of algemeen aangeduid als Fiat) in het verleden hun oorspronkelijke waarde bijna of helemaal kwijtraken. In de jaren ’70 veranderde een beslissing de spelregels; de Verenigde Staten besloten om de Amerikaanse dollar los te koppelen van de goudstandaard. Sindsdien is de waarde van de valuta ten opzichte van het edelmetaal uitgehold.

Governance, decentralisatie en 1800 hectare voor mining

De TrueGoldCoin-token is een ERC-norm (in het Ethereum Network) gepromoot en ondersteund door meer dan 1.800 hectare goudmijnrechten. Titels van meer dan 1800 hectare mijnrechten maken het token aantrekkelijk voor alle soorten beleggers. De aantrekkingskracht is patent, zowel degenen die speculeren in de markt, als degenen die posities willen verwerven in de edelmetaalmarkt en willen profiteren van de waardestijging. TrueGoldCoin geeft een speciaal token uit, volledig ondersteund door bewezen en waarschijnlijke goudreserves, die vertrouwen bieden en lege beloftes achterlaten voor andere projecten.

Toegevoegd aan de klassieke governancekenmerken aangeboden door tokens in openbare, gedecentraliseerde en onveranderlijke blockchain-netwerken … wordt een duidelijke demonstratie van toewijding en inzet voor stabiliteit toegevoegd. Prestigieuze samenwerkingen met NASA verdrijven elke twijfel over de capaciteit van het TrueGoldCoin-team. We vinden een solide “gouden regel” in het grondleggende technische document:

“We zullen nooit meer dan 10% van de berekende waarde van onze goudreserves uitgeven.” – Het Truegold Team

Wat de back-up betreft, moet het een nauwkeurig onderzoek ondergaan. Het spreekt voor zich dat de woorden winderig zijn en om als betrouwbare en bewezen back-up te worden beschouwd, is een verificatieproces voltooid. Om de waarde ervan te berekenen, vindt u hieronder enkele referentiegegevens die zijn geëxtraheerd uit de TGC-documentatie en / of het witboek.

Over de waarde van de gronden achter het TGC-token

Goud bereikt 100% van zijn waarde wanneer het wordt gedeponeerd bij een bank of een gecertificeerde bewaarinstelling als een definitief geraffineerd product. Hoewel het ingelegde goud op 100% wordt gewaardeerd, wordt het gewaardeerd op een schommeling tussen 60% en 99% van de waarde wanneer het in de mijn is gewonnen en het hele proces van transport, smelten, raffinage en export doormaakt. Het is dus geprijsd op een waarde van 10% wanneer het nog niet is geëxtraheerd (zoals het geval is met TGC).

Kortom, als we eenmaal het proces begrijpen waarin de mijnen zijn en waar de exploitatie is, analyseren we het eerste aanbod van het ondersteunde token.

Het belang van bevredigende afrekening voor tokenhouders

De balans is cruciaal, de blockchain-technologie biedt wereldwijde toegang tot het netwerk. Het kan echter een probleem zijn om zijn positie te liquideren als de token-vork zich te ver van de fysieke back-up bevindt. Op andere momenten kan een tegoed met een gouden achtergrond hoofdpijn worden als het gaat om het liquideren van posities. In die zin toont het TGC-team de volwassenheid en toewijding van veteranen in het beheer van technologie, activa en / of eigendommen.

TGC wordt ook ondersteund door echt geld. Dit heeft ons verrast als een detail dat het vermelden waard is. We vinden de volgende verklaringen van een van de oprichters Enrique Pallares op icoholder.com:

“True Gold Coin is niet alleen een eerste aanbieding (ICO), of een ICO die wordt gesteund door een actief, of een eenvoudige AltCoin die werd gelanceerd om het moment te bevredigen NEEN, TGC wordt ook ondersteund door echt contant geld om te zorgen dat elke TGC-houder wie zijn tokens wil inruilen voor FIAT, het geld zal beschikbaar zijn in de schatkist om dat te doen. ”

Ondersteuning biedt nederzettingen die aan vraag en aanbod kunnen voldoen

Het aanbieden van dit soort dubbele ondersteuning, het koppelen van honderden hectaren voor mijnbouw en de mogelijkheid om de positie in contanten te liquideren … toont een duidelijke bezorgdheid voor de rol van de belegger. Dergelijke initiatieven verminderen het tegenpartijrisico en stimuleren zowel vraag als aanbod. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de verklaring van de ervaren CEO E. Pallares:

“Er zijn uitwisselingen beschikbaar, maar voor het opbouwen van het ecosysteem voor TGC-betalingen moeten onze tokens op elk moment voor elke valuta inwisselbaar zijn.” E. Pallares.

Af en toe hebben sommige cryptomunten ervaring met de zogenaamde “flash-crash”. Instants waarin de verkoopkracht van de markt de vraag van de tegenpartij overtreft. Deze situaties leiden tot instabiliteit en wantrouwen in de markt, dus TGC toont op lange termijn een duidelijk commitment aan het token.

Je kunt het TrueGoldCoin-projectnieuws volgen op Facebook of contact met ons opnemen via de onderstaande links:

Web – Truegoldcoin.com

Facebook – facebook.com/TrueGoldCoin

Verkrijg TGC-tokens – https://karsha.biz/token/157

Officiële e-mails

info@TrueGoldCoin.com

support@TrueGoldCoin.com

investors@TrueGoldCoin.com