Tron kopen met iDEAL en wat is Tron? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Tron kopen met iDEAL en wat is Tron?

Tron kopen iDEAL

Tron is een van de grootste op blockchain gebaseerde operating systems ter wereld. Het is een zeer ambitieus project met als doel om een volledig decentraal internet te maken. Wil je Tron kopen met iDEAL? Dan zoek je naar de afkorting TRX. Deze digitale valuta biedt een schaalbare oplossing voor decentrale applicaties middels het TRON ecosysteem en TRON protocol. Het maakt tevens gebruik van smart contracts (slimme contracten) en decentrale applicaties (dapps). Samenwerkingen hebben zij onder andere met Peiwo, Obike, Uplive, Game.com, Kitty Live en Mico. Samen hebben zij meer dan 100 miljoen actieve gebruikers. In deze blog bekijken we deze veelbelovende en ambitieuze valuta nader.

Klik hier om direct TRON te kopen

Wat is Tron (TRX)?

Tron werkt middels een peer-to-peer netwerk om entertainment te kopen. Zij willen een oplossing bieden voor mensen die betaalde media kopen, content maken en hiervoor betaalt krijgen. Het eerste Tron block werd op 24 augustus 2017 gemined. In totaal komen er 100,000,000,000 TRX munten op de markt. Daarnaast ontwikkelen zij systemen die werken met decentrale applicaties (dapps) en slimme contracten. Op sommige punten zou je Tron kunnen vergelijken met Ethereum.

Tron kopen iDEAL

Voorheen was het lastig om Tron (TRX) te kopen. Tegenwoordig heeft een van onze favoriete aanbieders de munt aan het assortiment toegevoegd. Het is nu mogelijk om bij Litebit (maak een gratis account aan) Tron te kopen. Klik in de onderstaande tabel op Litebit bekijken als je hier interesse in hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om op meerdere exchanges deze munt te kopen. Dan heb je eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin nodig. Dat kan je goed doen bij de aanbieders uit de onderstaande tabel. Via deze link zie je een lijst met alle aangesloten exchanges. De munt is goed verkrijgbaar op de grootste exchanges.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Belangrijke links

Onderstaande links kunnen je helpen met jouw eigen onderzoek.