Top 5 NEO Airdrops die je niet wil missen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Top 5 NEO Airdrops die je niet wil missen

NEO Aidrops

Airdrops krijgen steeds meer populariteit. Ze zijn bijna niet meer weg te denken in de wereld van cryptocurrencies. Deze gratis tokens zijn vaak van extra waarde voor de huidige cryptocurrency bezitters. In het geval van NEO staan er de komende tijd veel grote airdrops op het programma. Bedrijven doen dit vaak om bekendheid te genereren en/of om een nieuw project groot te lanceren. In deze blog lees je onze top 5 van beste, grootste of nieuwste gratis NEO airdrops. We beginnen bij nummer 5 en tellen af naar 1.


5) Spotcoin

Deze airdrop vindt al plaats op 17 september 2018. Wie zich nog niet heeft geregistreerd, raden wij aan om dit zo snel mogelijk te doen. Je hoeft hier slechts enkele stappen voor te ondernemen. Spotcoin (website) is een project om digitale valuta voor iedereen te laten werken. Het bedrijf richt zich op liquiditeit en directe toegang voor iedereen. De NEO airdrop is onderdeel van het bedrijf om meer bekendheid te genereren.

4) DeepBrain Chain

De DeepBrain NEO Airdrop zal plaatsvinden tot 1 oktober 2018. Hierna sluit de airdrop definitief. Het project DeepBrain (website) wil een brug gaan vormen tussen kunstmatige intelligentie en digitale bezittingen. De eigen token van DeepBrain zal de belangrijkste token gaan worden op het netwerk. Het gaat het eerste kunstmatige intelligentie digitale bezittingen exchange ter wereld worden. Het project is gebaseerd op NEO, vandaar dat er voor een airdrop besloten is.

3) NXAD

De officiële datum van de NEO airdrop is nog niet besloten door het team achter NXAD. The Next Generation of Advertising (website) heeft als doel om een peer-to-peer adverteerdersnetwerk te maken voor de hele wereld. Het is een simpel concept, waarin gebruikers een beloning krijgen voor het delen van informatie. Dit werkt via een persoonlijke URL. Voor elke persoon die op deze URL klikt, krijgt de gebruiker een beloning in de token NXAD. Houdt de website en sociale media van NXAD goed in de gaten voor de datum van de NEO airdrops!

2) RS Coin

De exacte details van de airdrop is nog niet bekend. Het project RS Coin (website) heeft de steun van voetballer Ronaldinho, vandaar dat het wellicht een interessant project kan worden. Elke persoon krijgt gratis 50 RSC tokens. Maximaal 30.000 gebruikers krijgen deze aidrop. Gebruikers moeten zich wel laten whitelisten voor deze RSC aidrop.

1) YezCoin

De laatste NEO airdrop heet YezCoin (website). Het is een zeer interessant concept. De airdrops zijn al aan de gang sinds 1 september 2018 en gaan nog steeds door. Het is nog onduidelijk wanneer de airdrops precies stoppen. Gebruikers moeten zich wel inschrijven middels de KYC regelgeving. YezCoin wil de meest veilige crypto exchange ter wereld worden.

Zelf NEO kopen?

Dat kan goed bij de onderstaande aanbieders. Bij Bitvavo (maak direct een gratis account) krijg je automatisch GAS uitgekeerd als je NEO bezit.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.